Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

Shit 

všechny recenze uživatele

Stupidni komedie, přesně jak má být, žádný zbytečný kecy, žádná zbytečná délka, prostě jízda od začátku do konce. Nejvíc mě pobavilo, jak je tady prezentováno Slovensko jako země sto let za opicema, kde se lidi mejou venku v lavoru s hadrem v ruce nebo že si Táborský může za jeden niklák koupit celej hotel. Určitě za zmínku stojí, že se tady vyskytuje hodně českých herců, ať už to je ten Táborský nebo třeba Petr Jákl. Eurotrip bez diskuze stojí za skouknutí, už jen kvůli tomu, že to je opravdu hodně zábavný a že jinak byste nevěděli co se může stát, když jedete vlakem skrz tunely. ()

2Pac odpad!

všechny recenze uživatele

...huste...taku facku v podobe zobrazenia Bratislavy, ako nejakej ukrajinskej dediny som necakal ani od Amikov. O to viac boli, ked som si vsimol, ze na Eurotripe sa podielali aj Cesi. Slovensko muselo tvorcom riadne lezat v zaludku. To uz aspon mohli dat na zaciatok aspon nasu vlajku, a nie rusku. Splachujem tento film do odpadu, tak ako film splachol Slovensko. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James L. Venable: 1. Scotty Doesn't Know ,2. My Generation ,3. Wild One ,4. 99 Red Balloons ,5. In the City ,6. Shooting Stars ,7. Nonchalant ,8. Scott Doesn't Know [Euro Version] ,9. Make My Dreams Come True ,10. Du ,11. Les Promesses ,12. I Love Marijuana ,13. Turn It Up ,14. Get Loose , ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Koukatelná americká komedie, která zejména českého diváka potěší několika důvěrně známými lokalitami. Vyvolená hlavního hrdiny má byt v CineStaru na Andělu, Matt Damon tu jako punk-rockový cvok zpívá neuvěřitelnou vypalovačku, a všude je hrozně moc koziček :) a povedených vtipů. Klidně brát, připomene např. staré dobré Prcičky. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle ušlo. Film splnil svůj účel komedie. Příběh je zde sice velmi jedoduchý a nedává často moc smysl, ale několikrát jsem se zde zasmál. Navíc jsem zde byl několikrát překvapen zda to není český herec a ejhle. Ona tu doopravdy hrála spousta Čechů a Slováků. Dalším překvapením byl Matt Damon, kterého jsem tu tedy fakt nepoznal a musel jsem si vygooglit kde teda byl. ,,Scotty doesn´t know" ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Domény scottymail.com a deutchnet.com byly obě registrované stejnou osobou z Michiganu. (HappySmile)
  • Název filmu byl vybrán speciálně pro svou cílovou skupinu. Další ze zvažovaných jmen byla "40 Days Abroad" ("40 dni v zahraničí") a "What a Frau Wants" ("Po čem frau touží"). (HappySmile)

Reklama

Reklama