Reklama

Reklama

Beyblade

(seriál)
  • Japonsko Bakuten Shoot Beyblade (více)
Japonsko / Jižní Korea, (2001–2003), 54 h 44 min (Minutáž: 20–23 min)

Předloha:

Takao Aoki (komiks)

Hrají:

Motoko Kumai, Urara Takano, Aja Hisakawa, Ai Orikasa, Naomi Nagasawa, Hóko Kuwašima, Šiho Kikuči, Juki Kaida, Juka Komacu, Ken'iči Suzumura, Takehito Kojasu (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(154)

Obsahy(1)

Před dávnými časy, kdy sport zvaný beyblading byl ještě v plenkách, se Země hemžila tvory ohromující síly. Staré časy už dávno odvál vítr Ale podstata oněch stvoření přetrvala věky a došla znovuzrození s příchodem nové éry šampionů. Monstra jsou opět mezi námi! (oficiální text distributora)

Recenze (106)

fallanga 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? Nevím, kde to bere hodnocení odpad. Je to skvělé, pro děti jako tvořené. Nyní bych se na to už nedíval, ale jako malý jsem to měl rád stejně jako Pokemony a Digimony. Starší generace sledovaly krtečka a z kazeťáku poslouchaly pohádky ovčí babičky, ale má generace vyrůstala na tomhle a podobných japonských věcech. Je to akční, je to hezké na pohled, je to japonské a co je hlavní, nemá to žádný smysl. Je to prostě blbost, ale dobrá blbost. ()

Sign 

všechny recenze uživatele

ukamenujte mne ale je to to samé jako u Pokemonu, ale tohle je intenzivnější, jak jsem byl mlady a na základce po Pokemonu přišlo tohle a to byla pro mne pecka, s kamarády sme kradli originální Beyblady v globusu a furt v jednom kuse jsme to hráli a stále netrpělivě očekávali výkend a další díly, žral jsem to a taky jsem tu dobu byl hlavně mladý a šťastný, takže hlavně nostalgie, tu dobu jsem zbožňoval :-) ()

Reklama

mp5991 

všechny recenze uživatele

Asi rok zpátky jsem si dohledal posledních asi 10 dílů, které jsem už nevím proč jako dítě neměl k dispozici. Musím říct, že závěrečná snaha udělat z čistě sportovního (dá-li se tomu říkat sport) anime bůhvíproč něco víc z toho dělá prvotřídní slátaninu, která je debilní i na poměry ryze dětských seriálů. Na druhou stranu byl úplný závěr poměrně působivý. Sranda je taky anglický dabing (jiný jsem nenašel), který zní jak poslechy k učebnici na základce. No...odpad dát nemůžu, jako dítě jsem to sledoval rád, ale na digimony nebo pokémony to nemělo ani tehdy. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Osobně mě překvapují japonská anime, kde snad úplně vše se snaží vypadat naprosto vykchůlovaně a überhustě. Včetně káč. Co tu ovšem naprosto chybí je jakási snaha nebýt pro nejmenší děti, na úrovni Bebe TV. Tam, kde si Pokémoni získali takovou početnou fanouškovskou základnu, tam Beyblade selhává na plné čáře. Coby "bojovné" anime je to spíš výsměch všem ostatním, coby anime jako takové je to spíš dělání špatného jména ostatním anime. Už i ti Digimoni byli trošku víc... "neodpadoví". ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Po éře všelijakých Pokémonů, Digimonů byl Beyblade jeden z mých oblíbených před-pubertálních ranních seriálů a i když se snažil svést se zmiňovanými hity a snažil se "vymývat mozky" dětem, prostě mě to bavilo. Samozřejmě teď bych to hodnotil jinak, beru to s nadhledem a hlavně tak, jak bych to hodnotil kdysi. ()

Reklama

Reklama