Reklama

Reklama

Beyblade

(seriál)
  • Japonsko Bakuten Shoot Beyblade (více)
Japonsko / Jižní Korea, (2001–2003), 54 h 44 min (Minutáž: 20–23 min)

Předloha:

Takao Aoki (komiks)

Hrají:

Motoko Kumai, Urara Takano, Aja Hisakawa, Ai Orikasa, Naomi Nagasawa, Hóko Kuwašima, Šiho Kikuči, Juki Kaida, Juka Komacu, Ken'iči Suzumura, Takehito Kojasu (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(154)

Obsahy(1)

Před dávnými časy, kdy sport zvaný beyblading byl ještě v plenkách, se Země hemžila tvory ohromující síly. Staré časy už dávno odvál vítr Ale podstata oněch stvoření přetrvala věky a došla znovuzrození s příchodem nové éry šampionů. Monstra jsou opět mezi námi! (oficiální text distributora)

Recenze (106)

Jack_F. 

všechny recenze uživatele

Pokémon, pak Digimon a nakonec Beyblade byly seriály, kvůli kterým jsem vstával v sedm ráno a to jsem spáč jako duha.Hodnotím to z dětského pohledu, protože to je seriál pro děti. Nechápu vás. Co je na tom vymývárna mozků u děcek? Žádnou politickou agitku jsem tam neviděl. Bože, ty to vidíš, jací debílci tu píšou. Asi si pustím geniálního krtečka, protože ten děckám zvyšuje IQ. :) PS: Díky těmhle seriálům většina lidí ví, že nějaké posrané anime vůbec existuje. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? Nevím, kde to bere hodnocení odpad. Je to skvělé, pro děti jako tvořené. Nyní bych se na to už nedíval, ale jako malý jsem to měl rád stejně jako Pokemony a Digimony. Starší generace sledovaly krtečka a z kazeťáku poslouchaly pohádky ovčí babičky, ale má generace vyrůstala na tomhle a podobných japonských věcech. Je to akční, je to hezké na pohled, je to japonské a co je hlavní, nemá to žádný smysl. Je to prostě blbost, ale dobrá blbost. ()

Reklama

Dlo'h-osh 

všechny recenze uživatele

Horší než pokémon i digimon, přesto jsem se na to před několika lety díval. Některé díly celkem ušly, ale ti duchové co uprostřed zápasu vyšli z káč a začali se přetlačovat byli dost trapní a hlavně ty rádoby strašidelné díly, kde se hlavní hrdinové dostali do konfliktu s nějakými temnými příšerami, roztočili káči, a dobrý dračí duch příšery zahnal. Kdyby to byly pouze normální káči, bez duchů byly by to 2 hvězdy.... ()

D.D.Dees 

všechny recenze uživatele

Seriál, které tvořil mé mládí a naučil mě vstávat v 5 hodin ráno. To mě nutí k zamyšlení: jak může být vůbec BeyBlade považován za jeden z nejhorších seriálu? Musíme se uvědomit, že seriál byl určen pro děti ! Nepotřebujete, aby seděla logika a vše do sebe zapadalo jako v Interstellaru, nepotřebujete ani perfektní scénář nebo filmové efekty. Potřebujete pestrost, humor a hlavně akci. Což podle mého BeyBlade plní na 100%. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najlepšia Beyblade séria, len neviem prečo má na CSFD najhoršie hodnotenie zo všetkých. Vysvetľujem si to nasledovne: tí, ktorým sa Bayblade páči si pozreli aj iné série a ohodnotili všetky. Tým, ktorí ho v láske nemajú ohodnotili túto sériu, prípadne ju hodili do jedného koša k ostatným beybladom a ohodnotili to odpadom. No ak dali odpadom tomuto, neviem ako by hodnotili nasledovné série, ktoré už vôbec nie sú tak dobre spracované ako táto. ()

Reklama

Reklama