Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život utíká rychle... Stíháš to? Nejpůsobivější a nejbrutálnější film o drogovém opojení, který byl kdy natočen. Film, který Vás převálcuje víc než dávka speedu. Tři dny hédonistických hrátek se změní v šílenou odyseu, když se ztroskotanec Ross stane řidičem a místním dodavatelem drog výměnou za své zboží... Následuje jedna bizarní situace za druhou a Ross stále více zapadá do světa toxikomanů, kde neexistují morální zábrany. Otevřte oči a připravte se na jízdu, při které se nedá spát! (DVD Edice)

(více)

Recenze (191)

Dokina.cz (Šimon Šafránek)

"Spun se snaží být snímkem otevřeným a drsným, který o droze mluví bez uzardění a bez patosu, jeho přednost je ale jinde. Ani ne tak v tom, že je to jeden z mála filmů o speedu. Předností je především famózní Mickey Rourke a několik bravurních postřehů. Tematicky má Spun velmi blízko k britským…" více

Filmpub.cz (Petr Čihula)

"Šnup je špinavý film o špinavých věcech a určitě neukazuje (a v žádném momentě se o to ani nesnaží), že drogy jsou špatné, áááno. Vypichuje období, kdy si v tom člověk lebedí nejlíp, má pocit, že mu svět leží u nohou a celou situaci má takříkajíc těžce na háku. To období není dlouhé a snad právě…"

Tiscali.cz (Petr Koten)

"Jonas Akerlund, který se vedle režie podílel také na střihu filmu, má rozsáhlé zkušenosti z tvorby videoklipů (pro Madonnu natočil videa Music či Ray of Light) a na Šňupu je to znát. Neobvyklými úhly kamery, zrychlovanými, zpomalovanými či dokonce zastavovanými záběry i rychlým střihem se ke svým…"

Reklama

Reklama