Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejlepší americká teenagerská komedie co jsem zatim viděl. Vtipy nepřecházejí do trapnosti a herci jsou nečekaně všichni velmi dobří Ať už je to B. Meyer, S.W. Scott, P. Costanzo nebo Tom Green jako vypravěč. Ten je na tom filmu naprosto úžasný nebýt jeho tak by ten film byl za 3* on dělá ten film unikátním jelikož scény s ním, hadem a pochoutkou pro něj byly naprosto úžasné. Ani chvilku jsem se u filmu nenudil a ani mi to nepřišlo zas tolik nechutné --- Ty sis natočil videokazetu jak se miluješ s Beth a poslal ji svý holce místo tamtý? To není fér. Proč ona uvidí tu kazetu a my ne? ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Můžou za to hlavně ujetej Tom Green (krmič) a DJ Qualls (vychrtlina), částečně i Seann William Scott (nikdo už mu asi neřekne jinak, než Stifler - přičemž v této komedii je lepší, i když stejně zhovadilej) a několik dalších velmi vtipnejch postaviček (obzvlášť obsluha motelu, chchch). I ti ostatní jsou docela vtipní. A tak nám vznikla fakt dobrá komedie a několika skvělejma hláškama a fórkama. Viděl jsem to po letech znovu a libilo se mi to uplně stejně, jak tenkrát. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Na co Todd Phillips sáhne, to se mu povede a je to vždycky strašná prdel. A Road Trip se jeho standartům rozhodně nevymyká. Je to místy správně ulítlé a už jak název napovídá, jde o trip, který se tak trochu zvrtne a který přinese víc než dost zábavy. Vidět Stiflera potěší vždycky, všechny hlavní postavičky jsou solidně "své" a úsměvné a ikdyž to rozhodně není žádná převratná komedie a řadí se do toho žánru tuctových, ne až tak zapamatovatelných 90minutovek, u kterých člověk jen vypne a baví se, tak jsem si ji užil. Fajn oddechovka. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zcela typická, americká, bláznivá jízda. Proč oni musí do těchto filmů pořád cpát výrazy jako "koule, pták", apod.? Velmi často ještě s doplněním příslušně vulgárních a nechutných scén. Bez těchto aspektů bych možná hodnotila i výše. Ale kdyby zde nehrál, pro mě nejsympatičtější a dost velký klad tohoto filmu, Breckin Meyer, a další známí herci z teen komedií, hodnotila bych klidně i méně. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +krutá parta herců (Scott, Qualls, Green), je to zábava, postrádá fekální humor, herci jsou přirození, podávájí pěkné výkony, především však několik nezapomenutelných scének -jako film to nemá snad žádné mínus, snad jen že film má už 6 let/// Dodnes stále jedna z nejlepších, né-li nejlepší Teenagerská komedie, kterou nepřekonal ani EuroTrip, ani žádná část ze série prciček. Je to film, který můžete vidět vícekrát, pokaždé se budete neuvěřitelně bavit a pořádně se nasmějete. A je zajímavé sledovat kde jsou herci dnes a kde budou za 5 let a potom si snímek znovu připomenout./// Celkem 93%/// ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Natáčení probíhalo od 16. října do 27. prosince 1999. (Stocki)
  • Todd Phillips chcel pôvodne počas scény preskoku cez most, aby v pozadí hrala Mobyho verzia bondovské znelky, no rozpočet neumožňoval dovoliť si kúpiť licenciu, preto v scéne hrá generická hudba. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama