Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Skvělá trojice dam, která ani jedna z nich neztratila šmrc a je super, že byly všechny i ve skutečnosti věkově od sebe pouze několik dní :) Hawn je jednoznačně nejlepší, nejzábavnější a je to prostě přesně její parketa. Tento film nechci nazvat feministickým, ale jak tu bylo řečeno - dávejte si bacha na odložené ženy - jsou hodně zhrzené a ochotné jít přes mrtvoly. Role Maggie Smith byla úsměvná a jen mě mrzelo, že Stockard Channing neměla více prostoru, jelikož bych si ji ve filmu ráda užila více než pár minut. "Jo, tati - jsem lesba :) A pořádná." Takových skvělých oznámení je tam bohužel méně než bych chtěla, ale za to jsem se několikrát pořádně zasmála :) Touha muže srazit na kolena kvůli tomu, že si našel mladší "model" - skvělá motivace pro změnu života :) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Běžná komedie o tom, jak jedná ženská z nudy spááchala sebevraždu, a tři další jí příjdou na pohřeb, kde zjistí, že jsou na tom podobně jako ta, co už odešla ze života dobrovolně, než aby skončila někde na klinice či pod koly auta, anebo jiným způsobem. Na tyhle tři ženy ten konec teprve čeká, tak co mají dělat do chvíle, než se dostaví? Zkouší ledacos, ale sami se v sobě dostatečně ne a ne vyznat. ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát. Sem tam přišla dobrá hláška, občas jsem se pousmával, jak jim to pěkně nandali, ale těchto světlých momentů bylo prostě málo. Povětšinou je to fňukání nad tím, jak jim manželé hrozně ublížili a jak je ten svět hrozný. A to je nuda. Příběhy všech tří dam jsou navíc skoro přes kopírák včetně jejich mužských protějšků. Nicméně pokud se opravdu nudíte, odpoledne se tím zaplácnout dá. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Bezvadná, vtipná komedie, jenž se může pyšnit skvělým hereckým obsazením (zvláště hlavní hrdinky jsou velmi sympatické a výborné herečky), skvělou hudbou a vtipným pojetím. Nápad jak se pomstít bezohledným manželům a ještě z toho vytřískat něco pro ostatní se povedl v tomto případě zpracovat na jedničku. Viděno už po třetí a pořád baví. Za mne plný počet. ()

gidzitka 

všechny recenze uživatele

Nejsem postarší žena ani zhrzená manželka, ale tady jsem se slušně bavila... Trio silikonová post Push-up Barbie, MDŽ (mile dementní Židovka) a Diane Keaton bez oranžového saka (hurá!), do toho fušuje vévodkyně z Kentu (Maggie Smith)... a děj pěkně odsýpá. Ani jedna herečka se zde nebere vážně a tak to má u takovéto komedie být! Neodpustím si feministickou poznámečku na závěr: Kdybychom milé dámy byly k sobě solidární, tak budeme někde jinde...:) Aneb zkusme při přistižení muže in flagranti s mladou naivkou neřvat: "Ty děvko!", ale "Ty hajzle!". Myslím, že to bude více fér:)... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • Snímek vznikl podle stejnojmenné knihy spisovatelky Olivie Goldsmith, z níž se okamžitě po uvedení na pulty stal bestseller. (Olík)
  • Filmový debut Timothyho Olyphanta. (HappySmile)

Reklama

Reklama