Reklama

Reklama

Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach

  • Česko Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vtipálek Mahoney sice starou partu z akademie opustil, mnozí další však zůstali, a tak se můžete znovu setkat s mohutným černochem Mosesem Hightowerem, háklivým na každou narážku týkající se barvy kůže, lehce trhlým imitátorem zvuků Larvellem Jonesem, drobnou a nesmělou černoškou Laverne Hooksovou, která dokáže svůj tichounký dětský hlásek nahradit v případě potřeby hurónským řevem. Nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, roztržitý velitel Lassard a na druhé straně ambiciózní blb kapitán Harris se svým vlezlým poskokem Proctorem. Všichni se tentokrát vydávají na prázdniny do Miami Beach, kde se koná kongres policejních náčelníků. Zatímco Lassard tu má před svým odchodem do důchodu být vyhlášen policistou století, Harris se chce postarat, aby byl místo něj zvolen velitelem policejní akademie. Ostatní chtějí svého velitele podpořit - znemožní Harrise, Lassardovi zajistí další službu v čele akademie a ještě přitom stihnou dopadnout bandu zlodějů diamantů. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

wosho 

všechny recenze uživatele

Je to tak, Steven Guttenberg asi věděl proč se o další díly nemá zajímat a hrát v nich. Ikdyž scénaristé mají skoro stejnou partu těch super policistů, nápady jim pro ně už dočista došli a na jeden podařený gag mají tucet trapných forku. Poslední díly jsou jen dojení starší krávy, která ještě nějaký ten litřík mlíka (dolaru) je schopná dát. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tak pětku sem sice viděl celkem dostkrát (hlavně teda za mlada, když sem byl nemocnej a pouštěl sem si na vídeu), ale teď s odstupem času musím říct, že je to pořádná bejkárna. Chápu, že není jednoduchý vymyslet kloudnej scénář k pátému pokračování, o to víc si myslím, že se na to už měli tvůrci dávno vykašlat a né dál a dál vylit do lidí policajtské filmy. Ale asi si to určitou sledovanostudrželo, jinak by to přece nedělali. Kolikrát se u filmu zasměju tomu, že je to tak trapácký, že se ani nechce věřit, že to mysleli vážně. Asi nejvíc při záverečný bitce na lodi kdesi v mokřadech... Nedivím se Mahonymu, že už do 5 nešel. Pro ostatní herce jsou to vlastně životní role, takže se není divit tomu, že hrajou v každým dílu, páč jiný angažmá by za odvedené výkony asi těžko dostali. No, ale co si budeme povídat, není to taková debilita jako 7čka. Teď koukám na to, že letos bude 8 díl... To si děláte prdel? :o) ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Pokus, který si zaslouží potlesk za vytrvalost. A Steve Guttenberg u mně odmítnutím role v tomhle paskvilu velmi stoupnul. Jinak je to příšernost... Nejhorší na tomto díle je režie. Alana Myersona neznám, a ani znát nechci, protože to co předvedl tady je tragédie. Humor (není to odvážné pojmenování?) je prakticky stejný jako u předchozích dílů. Představte si situaci: Kamarád Vám vypráví vtip a Vy se zasmějete. Pak ho bude opakovat. Možná ještě potřetí Vám vyloudí úsměv. A popáté přednese to samé, ale ke všemu trapně. Budete se smát? Ne, budete ho chtít zabít... Co mi to jen připomíná..? To jest Policejní akademie 5. Jako bonbonek ohromně trapný Mahoneyho nástupce, jakýsi Lassardův synovec. Gratuluji páni producenti, takhle zmrvit slušnou komedii dokážou jen ti nejlepší... ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,No, hlavně, ať dědek nemá prostatu.“ Nemůžu říct, že by tento díl byl horší, než ten předchozí. Je totiž úplně stejně k uzoufání. Příběh omílá stále jedno a to samé a humor je toho nejjednoduššího typu, ale aspoň není fekální. Únosci jsou hloupí a nové, ale i staré tváře policistů nemají co hrát a tak se většinou jen nepřítomně culí a zubí. A dívat se, jak si půl stopáže užívají dovolenou v Miami je stejně zábavné, jako promítání sousedovic home videa. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Další z nepovedených dílů policejní akademie, sice jsou ve filmu tu a tam vtipný scény, ale rozhodně to nedostačuje na to aby to dokázalo zabavit a to se ještě podařený vtipy střídaj s pěknýma trapárnama, ale zase se musí nechat, že i v patým díle se objevujou pořád ti samí herci, i když s každým dalším dílem jich je míň a míň a to se moc často nevidí, ale na kvalitě to filmu nepřidá ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Proctor (Lance Kinsey) si v baru poroučí dva drinky s paraplátky pro sebe a Harrise (G. W. Bailey). Barmanka mu je podává očividně bez paraplátek, v dalším záběru je ale z drinků vyndává a olizuje. (Dvojirakri)
  • Když Tony (Rene Auberjonois) pátrá po Lassardovi (George Gaynes) a uvidí ho u hotelu, vyprskne přitom svoje pití na přední sklo auta. Při dalším záběru na auto je však sklo čisté. (ČSFD)
  • Mnoho scén Matta McCoye (Nick) bylo původně napsáno pro Steva Guttenberga (Mahoney), který se rozhodl, že v této filmové sérii už hrát nebude. O 18 let později byl přesto jedním z lidí, kteří se zasazovali o vytvoření další díl série. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno