Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Typicky černošská komedie(v dobrém slova smyslu)s dvěma zhulenci, kterým umře kámoš (velice zábavným způsobem :-D ) a oni ho pak "vyhulí" a dostanou se na vysokou školu. Svým humorem a výroky štvou většinu lidí kolem sebe a za jejich výsledky díky mrtvému kámoši Ivorymu, který jim říká správné odpovědi se o ně pere hned několik prestižních škol. Jeden z kategorie nesmrtelných a vtipných snímků, které nemají ani tak extra pointu jako spoustu skvělých momentů a nadupaných hlášek. ()

fummyk 

všechny recenze uživatele

Kdo hulí, ten umí je prostě mazec, nikdy jsem ji sice neviděl s originálním dabingem, ale doufám, že ten je ještě lepší než náš český - jestli to vůbec jde. Snad od založení čsfd jsem měl 4 hvězdy, včera i dnes jsem se na to podíval znova a musím dát za pět hvězdiček, protože podle mě si to zaslouží. "Ty jeden diskotékovej dinosaure" :D ()

Reklama

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Zase ten klasickej postup - dva maníci, jejichž slovní zásoba se omezuje jenom na "čeče" "kámo" "zahulíme" jsou celej film zmaštěný jak dogy a díky tomu jim všechno projde - dokonce se dostanou i na nejlepší vejšku na světě... Trapas!!!!!!! První polovina filmu je ještě snesitelná, dokonce se člověk i několikrát zasměje, ale ve druhé části se to zvrhne v nechutnou slátaninu, kterou bych nejradši poslal do odpadu. Při scéně s vykopáním mrtvého prezidenta jsem měl co dělat, abych v sobě udržel večeři... A k tomu ještě ten nesnesitelnej hip-hop.... ()

belldandy 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie byla jistě točena se záměrem umožnit divákovi strávit s ní a pěkně ubaleným jointem příjemný večer. Jde o podprůměrnou komedii, kterou si ovšem určitě skvěle užijete, když se napřed kvalitně zkouříte. Vaše náročnost na inteligenci humoru a pravděpodobnost zápletky klesne na minimum. Vaše ochota se bavit se dvěma chlápky, co si kouření nenechají vymluvit a dokážou díky němu vyřešit každý svůj problém, stoupne na maximum. Přeji všem příznivcům marihuany pěkný večer. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Světlé okamžiky se najdou, ale není jich mnoho. Možná, že kdybych byl zhulený, asi bych měl na tento film jiný názor, ale...:-) Pokud ale tento fakt překousnete, můžou vás některé bláznivé kousky pobavit nebo alespoň udrží vaši pozornost. Jo, jo, budete čekat, koho dalšího kromě mrtvého prezidenta vykouří...:-) 50% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Scény odehrávající se na "Harvardu" se ve skutečnosti točily na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles). (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy Potřebuju Prachy (Al Shearer) krade kolo, které následně nákladní vůz dvakrát přejede, je možné všimnout si, že mezi troskami jsou jízdní kola tři. Dvě blíže u sebe a jedno dál od trosek. (Pitrson_CZ)
  • Silas a Jamal vykopali mŕtvolu amerického prezidenta J. Q. Adamsa v neznámom cintoríne. V skutočnosti je pochovaný v kripte v kostole. (DonParegio)

Reklama

Reklama