Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantika mezi stejným pohlavím. Na začátku náladová hudba spolu s krásnou nevěstou a vyšňořeným ženichem a konec pro něj hořký ovšem pro nevěstu a květinářku sladký, až jsem se málem utopila v karamelu. Herecké výkony nic moc - krom mé oblíbené herečky Piper Parabo, která takto už podruhé ukázala, že za peníze se nebojí zahrát lásku se ženou :-D. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná, leč v tomto podání hodně nerealistická romantika. Film samotný z objektivního pohledu není nic extra, scénář je předvídatelný až hanba, ale více jak polovinu hodnocení tvoří obsazení - mezi Piper Perabo a Lenou Headey funguje místy až neskutečná chemie. Lena mě neustále překvapuje - dokáže zahrát jak bezcitnou mrchu, tak křehkou krásku. ()

Reklama

LuccinyFilmy 

všechny recenze uživatele

Natočit romantickou komedii tak, aby byla romantická i zábavná, je podle mě obtížný úkol, který se zatím podařil jen v několika málo případech. Tenhle film má sympatické postavy a poměrně originální (i když nerealisticky vystavěnou) zápletku, a přesto to chtělo několik pokusů, abych se jím konečně prokousala. Snad proto, že je od začátku jasné, jak to dopadne, nic nepřekvapí, a moc zábavy jsem v tom taky nenašla. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Takový malý snímek pro ty, kteří patří do menšiny a vyznávají lásku stejného pohlaví. Ačkoliv se to pro mnohé může zdát nepřijatelné, v tomto filmu je velmi lidsky ukázána situace, kdy si láska hledá cestičky, o kterých jsme neměli ani zdání a navíc je to vylíčeno s velkým nadhledem, citem a humorem. Skláním se před autory, jak kvalitně zpracovali hodně těžkou a ošemetnou látku. ()

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Naše srdéčko si občas umí zahrávat, že? Tady se ukazuje, že láska dokáže i rozbít manželství, které by mělo světlou budoucnost. Vůbec jsem nevěděla na jakou stranu se mám přiklánět. Důvod, proč jsem se na film podívala, by mi nejspíš pomohl s mým rozhodnutím, ale tady nejde o žádná pozitiva a negativa. Zobrazuje obyčejný život, ve kterém se dějí docela obyčejné věci a moc se mi zamlouvá skutečnost, že se něco takového může stát opravdu každému. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama