Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (447)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Hezké spojení psího a lidského života a ukázka jak si vzájmeně pomáháme a děláme se šťastnější. Bailey je vždy chytrý pes, ať je jeho páníček jakýkoliv. Je velkou otázkou a tajemstvím, jakže nás zvířecí mazlíčci vnímají a jak nás chápou. A Dog's Purpose je hezký příklad, jak by to mohlo vypadat, i když asi takovéto realitě nevěřím. Celkově příběh hezký a i odchody psů jsou rychle a uvědoměle vyobrazeny. Celkově hodnotím 70%, lepší tři hvězdičky. ()

iwusha17 

všechny recenze uživatele

Ako každý film natočený podľa knihy veľa vecí prekrútil, vynechal a tým obral film o to čaro ktoré má kniha. Kniha bola spravená dojímavejším spôsobom ako film. Prirodzene do filmu sa nezmestí všetko ale aby nahradili krásne zážitky s dectva na farme otcom ožranom ktorý taký v knihe nebol to bolo na mňa moc, ďalšia vec ktorú spravili nie moc zaujmavo bola smrť vlčiačky a jej druhá časť života bola nahradená malým psíkom to si mohli odpustiť. Ale aby som iba nekritizovala prechody medzi jednotlívými životmi boli spravené pekne a ten koniec tiež nebol prerobený zle, najviac ma zaujalo že, miesto čierneho labradora dali veľkého kríženca. ()

MGRNV78 

všechny recenze uživatele

Film s krásnou pointou, jednoduchým a predsa nevtieravým dejom. Našlo sa tam všetko - láska, žiarlivosť, závislosť, samota.... Všetko čo k ľudskému životu patrí. Herci možno nepredviedli Oscarové výkony, ale o to boli viac uveriteľní. Jednoducho super sonda do psej i ľudskej duše. Ako sa hovorí v jednoduchosti je krása. Tento film to potvrdzuje. ()

holka218 

všechny recenze uživatele

Super film plný emocí. Líbilo se mi, že se pejsci střídali, ale pokaždé když jeden z nich umíral tak to bylo strašně smutné. Nejvíc mě zasáhla část, ve které si zahrál K. J. Appa. To jak film natočený z pohledu psa je naprosto okouzlující. No a konec je prostě super. Tohle mi alespoň trošku ukázalo, jak strašně se musí cítit pejsci, když se k nim někdo chová špatně a nebo když jsou opuštění. Psí poslání řadím mezi nejemotivnější filmy, které jsem kdy viděla. ()

Lula.cz 

všechny recenze uživatele

Jsem pejskař, takže Psí poslání je něco jako must see. Knižní předlohu jsem nečetla a budu to muset rozhodně napravit. Tenhle film beru jako útok na emoce, protože jsem si připadala jako plačka první třídy, ale nedalo se tomu zabránit. Je to tak silný, krásný a emotivní snímek, že na něj budu ještě dlouho vzpomínat. Pokud jste měli/máte psa, kterého milujete, budete o mnoho víc prožívat každou reinkarnaci psího hrdiny. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pre psíčkarov je toto balzam na dušu. Krásny film o najlepšom priateľovi človeka, ktorým nemôže byť nik iný ako pes. Nápad s časovou linkou bol fajn a záver bol naozaj ako stavaný útočiť na city. Každopádne účel to splnilo a pekný film je na svete. Mňa to až tak nezobralo a u mňa je to na jedno pozretie, ale verím, že si to našlo množstvo fanúšikov. 60 % ()

LdVk 

všechny recenze uživatele

Jakožto majitele pejska, který je členem naší rodiny a má stejná práva jako všichni ostatní, mě tento film nenechal emočně chladným a slzy na krajíčku jsem měl snad celý film. A myslím si, že i pro člověka, který není zrovna fanouškem čtyřnohých miláčků, se musí u filmu pobavit, ale i si trochu pobrečet. A já se musím přiznat, nakonec ta slza ukápla. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Komédia to rozhodne nieje, taký rodinný príbeh kopírujúci Beethovena, krížený s Komisárom Rexom, neskôr čierna slečna láska ďalšieho psa, ten je unavený a psí hlas sa prevtelí do väčšieho psa, ktorého zlý belosi týrajú. Keď ho vyhodia na cestu, vracia sa späť na farmu, kde zomrel prvý pes, ktorého majiteľ je už v zrelých rokoch a stretne lásku zo strednej, ktorú bez vysvetlenia v tej dobe odkopol a majiteľ nakoniec v štvrtom psovi spozná toho prvého. Veľké sklamanie schizofrenického psa, aj keď režisér a scenár chcel asi navodiť atmosféru psích rokov v porovnaní s človekom, ale ten prechod sa mu moc nepodaril. Najčastejšia veta vo filme: "Jsem moc unavený, musím si oddýchnuť", "Je moc smutný, chtěl by jsem mu nejak pomoct, ale nevím jak..." ws ()

wocicko 

všechny recenze uživatele

Tohle je velké překvapení. Čekala jsem trochu přihlouplý film o roztomilých mazlíčkách a místo toho dostanu filosofickou studii o podstatě života zabalenou ve velice pěkném, realisticky dojemném příběhu. Film doporučuji každému, autorům se podařilo výjimečné hluboké (avšak nezatěžující) dílo. Nicméně, bohužel druhý díl tuto brisknost postrádá - určitě i kvůli obměně tvůrců. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Od takových prvních třiceti minut bych uvítal vážný tón po celou zbývající stopáž, potom by to bylo za pět. Protože vtipy zde VŮBEC nefungují. ()

Fin_429 

všechny recenze uživatele

Taková rodinná záležitost, jenž je sice trochu jednoduchá, ale funguje dobře. Rozuzlení nepůsobí tak úžasně jako ve 2. Díle, ale bylo moc dobré až geniální. Příběh byl sice banální a obešel by se bez vedlejších dějů, jako třeba s policistou, ale když vám plán vychází a lidi jej "žerou", tak proč ho měnit, že? 7/10 ()

Nikiko 

všechny recenze uživatele

Nádherný příběh, dojemný i zábavný. Dokonce i ti, kteří psa nemají, musí po jeho skončení mít chuť si nějakého pořídit. pokud máte rádi psy, neváhejte a jděte do kina. Těch dementů, co dávají odpad, protože podlehli bulvární masírce, aniž by se namáhali zjistit co, proč a jak se ve skutečnosti stalo, těch si nevšímejte. ()

Bejita 

všechny recenze uživatele

Byla jsem na filmu v kině a moc se mi líbil. Dojal i kamaráda a to už je, co říct. Mohu jen doporučit. Zajímavé by bylo, kdyby opravdu byl tohle smysl psího života a jeho poslání, tak vzhůru do kina. :) ()

lukas11the 

všechny recenze uživatele

Tento film je hlavně pro milovníky psů. Nutno dodat, že je velmi dojemný, místy až přespříliš. Pokud máte psi rádi, určitě neprohloupíte, když se na něj podíváte. ()

dadoool 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný milý příběh, hezky vyprávěný a také velice dojemný, možná až moc. Na můj vkus by mohlo být to pravidelné umírání trochu kratší. Trochu jsem se obávala reakcí dětí, kterých bylo v sále plno. Já sama jsem to moc nezvládala a radosti mi to opravdu moc nepřidalo. Velice smutné a veselé zároveň. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama