Reklama

Reklama

Scooby-Doo a ostrov zombií

  • USA Scooby-Doo on Zombie Island (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Scooby-Doo a jeho přátelé se znovu setkali, aby vyřešili tu nejstrašnější záhadu ve své kariéře. Legrační parta se vydává na záhadný ostrov pátrat po tajemném duchovi piráta Moonscara. Ostrov je však plný husí kůži nahánějících duchů a strašidel, se kterými se naši detektivové setávají...a chvíli to vypadá, že tohle dobrodružství bude tím posledním.Scooby-Doo a ostrov Zombie je tou nejveselejší příhodou všech dob, která vyniká množstvím legrace, napětí a báječným hudebním doprovodem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich obľúbených filmov o Scoobym (ak nie najobľúbenejší) Film sa drží svojej seriálovej predlohy, zároveň sa ale posúva ďalej s oveľa strašidelnejšími záporákmy. V Scoobym sú akési "zvraty" rarita, ale tu naozaj nečakáte ako ten filn dopadne a to čo od začiatku vyzerá byť ako klišé na ktorom filme stavia je úplne iné ako by sa zdalo =) 5* ()

Vitasek123 

všechny recenze uživatele

Zlatá stará éra Scoobyho. Jednoznačně nejlepší film, který má všechno co dobrý Scooby film má mít. Zajímavý příběh, stašidelné scény, dobré vedlejší postavy a dávku humoru, který rozhodně neurazí. Bylo strašně super postupné odhalování ostrova a jeho historie, která není tak růžová jak se zdá. Vyvrcholení parádní, stejně tak jako příšery 9/10. // Jen je škoda, že o několik let později museli autoři trochu ubrat na strašidelnosti kvůli několika stížnostem od rodičů. ()

Reklama

Ezekiel1 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že jsem to viděl jako malý kluk. Zanechává to však ve mě dodnes úžasnou vzpomínku. Nic pro celou rodinu a hlavně pro ty nejmenší... :)Tvůrci šli spíše hororovou cestou a je to jenom dobře. Ostrov zombí je tak jedním z nejlepších animovaných filmů, co znám. Pokud čekáte klasickou "scoobydovku" budete zřejmě trochu šokováni. Zde se totiž z padoucha nevyklube člověk nebo skupina lidí, ale opravdové vraždící zombie :) ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Nakolik je to nejhorší, či nejlepší Scooby-Doo film asi neposoudím, nicméně je trochu škoda, že ty příšery tam jsou zde skutečně jenom příšery - Scoobyho seriály dost sází na paradoxní humor, kdy i ta nejabsurdnější příšera je ve skutečnosti nějaký vexlák v kostýmu, tento film se ovšem vydává jinou cestou. V rámci žánru těžce překvapivou. Atmosféra je ovšem úžasná. Strašidelné scény také. Americký jižanský dialekt některých postav mě velmi bavil, byť jsem se samozřejmě styděl za to, že to sleduju v originále. Fantasmagorický závěr je i přes svoji netradičnost těžce k pomilování. Jen nedoporučuji koukat se na to uprostřed noci, protože to množství jídla, které tam ti dva anorektikové sežerou, je prostě až příliš svůdný a lednička je od postele naštěstí daleko. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt silný.Když jsem to viděl ve škole poprvé(bylo mi asi šest)tak jsem se fakt lekl, protože jsem myslel zvyklý na seriál že tam budou dvě srandovní honičky a z ducha či jakékoliv jiné potvory se vyklube údržbář Jim.Chyba!Z lidí se vyklubou zoombí a z toho jsou dvě honičky s padesáti polorozpadlími zombíky.Opravdu síla na šestiletého haranta,který je odkojený Šmouli a Donaldem.Musel jsem se podívat na přebal jestli to nerežíroval Fulci případně Romero. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Natočené podľa nedokončenej epizódy série Swat Kats (1993) od Glenna Leopolda s názvom "The Curse of Kataluna". (riso677)
  • Film je venovaný Donovi Messickovi, ktorý ako prvý prepožičal svoj hlas postave Scooby Doo. (riso677)
  • V tomto filme šoféruje "The Mystery Machine" po prvý krát niekto iný ako Fred. (riso677)

Reklama

Reklama