Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (867)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Po letech, kdy jsem se tomuhle "fenoménu" víceméně vyhýbal a dával si ho při četných reprízách dohromady z jednotlivých scének, jsem konečně zatnul zuby a vzal to jedním vrzem. A světe div se, ono to nebylo tak zlé ani nechutné nebo zvrácené nebo snad pitomé jak jsem se obával. Spíš to bylo až překvapivě dobré, když vzpomenu na Bullshit a podobné bejkárny, více či méně odvozující svůj původ právě od American Pie. Samozřejmě, žádná překvapení nebo vývoj postav větší než povědomí našeho prezidenta o klimatologii (ten vtip s pěstováním banánů bych sám líp nevymyslel) se nekonají, ale diváka neurazí; obzvlášť s přihlédnutím k cílové skupině:) Takže po příjemném překvapení dám 60%. PS: Až budu zas někdy chtít vidět ze Shannon Elizabeth něco víc než hluboké hnědé oči a zářivý úsměv, mrknu se znova. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Perfektní a propracované charaktery všech postav. Impozantní herecké výkony. Dechberoucí a filosofický děj. Tak přesně tyhle parametry film nemá. Nicméně film alespoň zůstává bláznivou americkou komedií určenou pro specifickou věkovou skupinu diváků, do které jsem v dobách rozmachu filmu určitě patřil a ze které už jsem, troufám si říct, vyrostl. Nikdy jsem však nad tímhle filmem nijak neslintal blahem a ani nedělal jiné perverznosti, na které právě myslíte. Bezpochyby má několik vtipných momentů, ale u těch sláva filmu bohužel končí. 2* ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nepochopím, prečo tento film nie je v červených číslach. Myslím, že by ho s odstupom času mali všetci prehodnotiť, pretože Prci sa medzitým stali novodobou klasikou. Fungujúci film o láske a priateľstve. Šialene vtipný. A navyše je aj poučný. Napríklad sa dozviete, že nesmiete dopíjať pivo po cudzích ľuďoch. A tiež je tu návod, čo všetko sa dá robiť s flautou na hudobnom tábore. Videl som to aspoň 7x a vždy som sa bavil lepšie a lepšie. Bez ostychu dávam plný počet, pretože aj v žánri "sprosté teen komédie" existujú veľdiela. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Perfektní teenegerská komedie. Všechny postavy dokázali člověka zaujmout. Zmatkářský Jim, KEvin, Finch, Oz a nejlepší hvězda filmu Stifler. Stifler to dokázal pořádně rozject. Ve filmu bylo dost trapných a vtipných scén. Filmu není moc co vytknout. Další díly se snažili mít větší a věččí vtipy a tak. Ale jednička měla atmsféru jedninečnou. Ve filmu bylo i dost dobrých písní. Proto celkově hodnotím na 95% = ***** ()

Radko odpad!

všechny recenze uživatele

Prcnúť si a zaradiť sa tak spokojne do spoločnosti. Vyrástli a splodili tam potomka aj rodičia. Kolobeh sa opakuje. To je hlavný motív a poučenie. Vychodiť strednú školu je nevyhnutné na uskutočnenie prvého sexu. Iniciačný rituál dospievania - súlož/ zbavenie sa panictva - sa viaže na maturitu. Dosť sa hovorí o ďalšom štúdiu na výške. Vidieť tiež interiéry domov a chát spolužiakov. Rozľahlé priestory, načančané izby, každý býva v dome a má auto. Rodičia majú pochopenie pre sexuálne potreby potomkov. Kupujú im napríklad Hustlera a iné pornomagazíny s presahom. Synovia a dcéry sú mravopočestní, frajerov si navzájom nepreberajú. Vtipy sú jalové a vykastrované, zhruba v línii predchádzajúceho opisu. Zvažoval som hviezdičku, no tu naozaj nebolo za čo. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (58)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 102,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 235,5 mil. (NIRO)
  • Když scenárista Adam Herz posílal svůj scénář do studia, jmenoval se původně "Untitled Teenage Sex Comedy That Can Be Made For Under $10 Million That Most Readers Will Probably Hate But I Think You Will Love" ("Sexuální komedie pro teenagery bez názvu, kterou lze natočit za méně než 10 milionů dolarů a kterou budou čtenáři ve studiu pravděpodobně nenávidět, ale myslím, že se vám bude líbit"). Později byl název změněn na "East Great Falls High", poté na "Great Falls", a nakonec na "American Pie". (ČSFD)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama