Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Nejspíš jsem předurčen jít proti většině. Jsem fanda teen filmů, znám je a Bulšit tudíž dostal nový rozměr. Skutečně to není film pro všechny, někomu může přijít humor na úrovni dementní babičky po liposukci mozku, ale hlášky typu "Jaktože jsou na školních věčírcích všichni profesionální tanečníci?" nebo "Zpívám tuhle písničku jenom protože jsem černej." jsou prostě geniální. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Docela mě zaujalo, kolik tady píše uživatelů, že to neni parodie. Tak to by mě zajímalo, jak si dotyční takovou parodii představujou. A co jsou potom třeba Žhavý výstřely? To taky neni parodie? Při prvnim shlédnutí jsem ani nestíhal počítat, jaký všechny filmy to paroduje. O vtipnosti jednotlivejch scén by se dalo diskutovat, ale já jsem se u toho skvěle bavil, takže dávám 4 hvězdičky. A jestli je někdo taková citlivka, že mu tenhle film připadal nějak extrémně nechutnej, tak ať se radši nedívá na Klub sráčů, protože to mačkání beďarů by ho asi zabilo. Jinak si myslim, že hodně lidí tenhle film předem odsoudilo už jen kvůli tomu dementnímu českýmu názvu. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No nevím... Já tam teda chytil odkazy jen na Deset důvodů proč tě nenávidím, Snídaňový klub a Velmi nebezpečné známosti... A to jsou(hlavně ty první dva) hodně kvalitní filmy, takže mi trochu uniká proč tu všichni píšou, že je to parodie na jedny z nejstupidnějších filmu vůbec.... Každopádně, ať už si to paroduje co chce, tak geniálních fórů je tam méně než prstů na jedné ruce, těch průměrných možná o jednu ruku více a trapných sraček(doslova) nepočítaně... ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že Bulšit se bude řadit k těm lepším parodiím. Dobré to sice bylo, ale né až zas tak vtipné jako jsem předpokládal.. Vlastně nejvíc mě bavila sprostá rozstelskávačka! :D Jinak tuhle parodii bych přiradil k Děsnému Dojáku. Trapná kravina, ale místy alespoň vtipná. Hodnotím vždy spíše to, jak se u filmu bavím a ne jeho úroveň. Takže k odpadu se nepřidávám, ale na víc než průměr to taky nemá.. ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol debility, šmíra, hnus a já nevím co ještě. Některé takříkajíc "vtipné" scény, jako např. tanec se siamskými dvojčaty nebo líbací scéna se starou ženou jsou "žaludek-zvedající". Neomlouvá ani to, že to měla být parodie na teen-filmy, které ovšem proti tomuto hnusu vypadají jako vrcholná díla shakespearovských rozměrů. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Zpěvák Marylin Manson k filmu nazpíval skladbu "Tainted Love". Videoklip je z prostředí filmu a je možné v něm vidět také několik herců z filmu. (Stanley619)
  • Jméno jednoho fotbalisty na dresu při fotbalovém utkání na konci filmu je EXTRA. (ČSFD)

Reklama

Reklama