Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Otec jedničky se vrátil a natočil její klon...laciněji vypadající (spouštěcí scéna je beznadějně televizní), překombinovaný do debility, a navíc s horšími hereckými výkony než nabídli starší sourozenci. A to je Mary Elizabeth Winstead moc hezky mňoukající kočička, a jak ukazuje v Bobbym, hrát vcelku umí. Tady ale nemá co, stejně jako ostatní...takže zůstává už jenom gore, který je naštěstí pořád celkem fajn. I když....solárko mi přišlo už moc blbé, a ačkoliv třeba nehoda s motorem je ROFL jak má vypadat, zase to šlo do kytek v posilovně. Ale ono je to vlastně jedno, protože aby to vyvážilo všechna negativa, to by se musely dít hodně onačejší trikové orgie. 40% a narozdíl od dvojky, která mě pobavila, už se znovu dívat nebudu. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Glen Morgan, James Wong .. Do you believe in fortunes? Na to, že se jedná už o „trojku“ je Final Destination pořád stejně dobré jako předcházející díly, tentokrát ale ničím výjimečné (když pominu výměnu na pohled příjemné Ali Larter za ještě příjemnější Mary Elizabeth Winstead) a na to zbytečně dojíždí. Pro mluví mimo už zmíněné Mary i její herecký partner, svižná režie - střídmá stopáž a slušná zábavnost. Bohužel nezvratně stejné příběhové schéma, propracované ale mírně protahované úmrtí a pár slabších chvilek v prokecávání se mezi nimi mluví proti nějakému vyššímu hodnocení. Zcela scestný je pak výkřik od Longhorna, který nejspíše v záchvatu radosti, že viděl zahraniční novinku mezi prvními, se neovládl a vypustil, co vypustil :o)) ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Příjemné, příjemné a do třetice opět příjemné. Vypůjčení solária z Démonů dvojek působí příjemně. Oproti prvním dvěma dílům méně tradiční místo hlavní havárie, ale možná o to zajímavější. Každý nadává na neustálá pokračování horrorvých sérií, ale já se rád podívám na všechny nezvratné osudy a jestli vznikne čtvrtý nebo pátý díl, se stejnou myšlenkou, ale zase jinými úmrtími, budu rád a křičet na špínu hollywoodu rozhodně nebudu. James Wong už nerežíruje tak zručně jako v prvním díle, ale je to pravděpodobně způsobeno i herci, scénářem a rozpočtem. Přestože jde o třetí díl, rozpočet nebyl nijak vysoký (32 milionu, cože je asi o 9 milionů více než v případě prvního dílu) a určitě se vyplatil. Cesta zvyšování rozpočtů není cestou do budoucnosti, ale do minulosti(ať žije Kleopatra, třeba se brzo objeví někdo podobný kdo způsobí konečně lobotomii majitelům studií). ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Minimální riziko spoilerů. What a crap! Když Gilmorovic děvčata valnou část jednoho celého dílu věnovali uštěpačným narážkám na (ne)kvalitu Final Destination 3, říkal jsem si, že je to trošku zbytečné. Ale ono nebylo. Když si uvědomím, že kvůli téhle hrůze jsem jen na chvíli zapochyboval o Lorelai a Rory... Mhmm... Zatímco u prvních dvou dílů jsem se (ne)skutečně bavil, prokousávat se tímhle bylo docela utrpení. Mdlí herci (opravdu mě šokuje, kolik z vás je tu chválí...), od sebe těžko rozlišitelní nejen vzhledově, ale taky povahou ztvárněných postav jakoby krásně signalizovali úroveň celého filmu. Mdlé, nemastné, neslané. Zatímco v předchozích dílech byla smrt rafinovaná a nečekaná, tady ji asi opustily múzy, protože takhle nudné, nepřehledné a překombinované smrti jsem tedy ještě neviděl. Od krutého odpadu Final Destination 3 dělí jen dvě hodně slušné sekvence - úvodní předtucha o horské dráze, a závěrečná předtucha z metra. Ty dohromady hodí jednu hvězdu, lehce přes polovičku té druhé pak dodá Mary Elizabeth Winstead... Opravdu od tohoto filmu nic nečekejte, nebo budete zklamáni jako já... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Aneb jak to všechno zase začalo. Mystično a strach z neviděného, který přetrvával v prvním díle je pryč. Tvůrci se pevně drží co nejbrutálnějších provedení smrti každého vybraného nešťastníka a není zde již víceméně nic, co by člověka mohlo překvapit. Dopředu se dá lehce vytušit, co se zřejmě dotyčnému stane a tak jen čekáte, jak moc bude jeho konec bolestný a brutální. Ovšem dost dobrý je nápad s fotkami, u kterých hlavní hrdinka později zjistí, co vlastně symbolizují. V tomto filmu jsem se poprvé setkala se sympatickou, mladou tváří Mary Elizabeth Winstead, která se mi začíná moc líbit:) ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Keď dve dievčatá idú do solária, jedna z nich povie: "Dočerta, zabudla som si iPod." Ale neskôr majú obidve nasadené sluchátka a počúvajú hudbu z iPodu. (ČSFD)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama