Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Výborné završení celé série. Už v životě nevlezu na horskou dráhu a už vůbec nehrábnu na pistoli s hřebíkama. Ač má film někdy slabší chvilky, dost dobře jsem se bavil. Smrt opět používá svoje nejbizarnější kousky a třeba taková scéna v solárku se u mě řadí (spolu s useklou hlavou ve výtahu) k tomu nejlepšímu z Nezvratnýho osudu Jediný co mě překvapilo (čti nasralo) je konec. Něco podobnýho se hodí k milionu jenejm filmům, ale do Nezvratňáka NE! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

o poznání slabší než první dva kousky smrti.hlavně díky hrozně nesympatickým hercům a celkem nezajímavým smrtím.příběh nezvratného osudu se vlastně nikam nepohne,nepřinese nic nového,jen si jede tu svoji vyšlapanou cestičku.celkem nudné smrti zachrání konec,kdy vlastně poslední dva zásahy jsou to nejlepší z celého filmu,jak tu vietnamku propíchne ta vlajka to bylo boží a to rozplácnutí stožárem sakra vtipné!.-)i konec v metru kdy všichni konečně chcípnou,potěší:-)akorát teda už nikdy nepudu na pouť.nejen že sem stejně vždycky tak vožralej,že mi je z toho akorát blbě,ale nerad bych třeba někdy zapoměl zacvaknout rám u kladiva:-DDD ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak už to v této sérii zkrátka chodí - kdo se vyhne jednomu ladnému švihu kosou v podání Chmurného žnece, toho v blízké budoucnosti čekají tupé cepy, drtící mlýnská kola a rozzuřené kombajny.. Wong se drží zavedeného schématu jak lejno košile, domino-efektem náhod způsobené mordy jsou dostatečně krvavé a příliš mladí na smrt zkoumají fotografie ve stylu Donnerova The Omen jako o život. Originalita veskrze žádná, ale co jsem čekal, to jsem dostal. Kdo očekával existenciální drama o kurdské pastevkyni jaků putující krajinou s tureckým chlapcem trpícím Downovým syndromem, musí čekat někde jinde.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Stále sledovateľné, ale nápady akoby už vyprchali a až dvakrát tu vidíme, ako sa nejaká postava rozhodne vykrikovať do nebies: ja neumriem, ja neumriem, len aby vzápätí očakávane umrel. To bolo také prvoplánové. Presne ako napísal Trevor, dlhšia pauza by prospela. Lenže potom by sa asi toľko nezarobilo. V kinematografii je jasne nastavený cieľ: rýchlo točiť, rýchlo zarobiť. Kľudne aj za cenu toho, že to trochu pokafreme. Divák si zanadáva, ale hlavne, že zaplatí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

I treti dil si udrzuje nasazenou latku predchozich dilu, pribehove je to zase to samy, herci tu jsou mozna drobet slabsi nez v minulejch dilech, ale porad to je kurevska zabava. Prvni polovina je sice takova lehce roztahana a ta vata mezi jednotlivejma umrtima neni moc zabavna, ale s pribejvajicima minutama se film paradne rozjede a ja se zas skvele bavil. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Keď dve dievčatá idú do solária, jedna z nich povie: "Dočerta, zabudla som si iPod." Ale neskôr majú obidve nasadené sluchátka a počúvajú hudbu z iPodu. (ČSFD)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama