Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je opět dobrý,ale celkem se to nějak vleklo a už to nebylo to co v předcházejících dvou dílech...ale přesto smrtelné nehody byly zajímavé , třeba ta v posilovně a hlavně dost drsná nehoda v solárku. Herci už nejsou tak zajímavý jako v předchozích dílech... Vrátil se režísér jedničky a docela se mu to povedlo....ale jednička se mu vydařila lépe :) Takže mé hodnocení : 77% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Prakticky identická kopie předchozích dílů, což nemusí být na závadu, pokud už s tím dopředu počítáte a chcete si vychutnat pouze krvavou směsici absurdních smrtí. Jako takový film funguje velmi dobře. Je pravda, že scéna havárie horské dráhy není tak působivá jako havárie z předešlých filmů, ale zato smrti jednotlivých hrdinů jsou stále dosti vypečené. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

CD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +další díl na skladě -nepřináší nic nového/// Před pár lety byl Nezvratný osud 1 velkým překvapením v tomto žánru a dnes je již zřejmé, že odstartoval novou sérii. Kterážto nás podle předpokladu bude každé 3 roky bombardovat novým pokračováním. A přestože série má sestupnou tendenci, tak za každý nový díl jsem rád. V tomto díle se však jedná o kopii děje z jedničky, který je přesně nalajnovaný a bohužel tak nedojde k překvapení, nedejbože k šoku v podobě něčeho převratného. Obsazení nových tváří není nic nenormálního, tady s povděkem kvituji že mladých (narozdíl od dvojky). Možná zde chybí nějaký hláškař, který by mohl přijít o hlavu (viď Stiflere) ale i přesto výběr postav je dobrý (beru v potaz typizaci charakterů). Film tedy nakonec vyniká hudebním doprovodem a efekty (bohužel je na nich poznat počítačovost). Samotné smrti jsou sice husté (především u solárka jsem zatajil dech, srdce bušilo a já to velice pomalu rozdýchával) ale již nedosahují morbidity z jedničky a detailu z dvojky, což je škoda. I atmosféra je slabší a to hlavně díky jedné dějové linii (nekoná se ani žádné nové scénáristické vysvětlení) a rovněž bylo ubráno na mysterióznosti. Sem zvědavý kde se to stane příště (typoval bych metro, výškovou budovu, loď) Nechme se překvapit!/// Celkem 68%/// ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Glen Morgan, James Wong .. Do you believe in fortunes? Na to, že se jedná už o „trojku“ je Final Destination pořád stejně dobré jako předcházející díly, tentokrát ale ničím výjimečné (když pominu výměnu na pohled příjemné Ali Larter za ještě příjemnější Mary Elizabeth Winstead) a na to zbytečně dojíždí. Pro mluví mimo už zmíněné Mary i její herecký partner, svižná režie - střídmá stopáž a slušná zábavnost. Bohužel nezvratně stejné příběhové schéma, propracované ale mírně protahované úmrtí a pár slabších chvilek v prokecávání se mezi nimi mluví proti nějakému vyššímu hodnocení. Zcela scestný je pak výkřik od Longhorna, který nejspíše v záchvatu radosti, že viděl zahraniční novinku mezi prvními, se neovládl a vypustil, co vypustil :o)) ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nezvratný osud 3 mě překvapil a z celé série se mi líbil nejvíce. Velmi povedená úvodní scéna s horskou dráhou je nejlepší úvod co tato série má. Sympatický herci umírají pomalu a s rozumným odstupem. Nenudil jsem se ani chvíli. Celkem zajímavé scény náhodné smrti doplňuje zase o krok nechutnější způsob popravy. Vcelku vtipný, trošku okoukaný scénář, nicméně si myslím, že za pokoukání to stojí. ( 55 procent ) ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Film stál 25 milionů amerických dolarů a už během prvního víkendu (10. – 12. 2. 2006) vydělal 19,1 milionů. Celkové tržby se v amerických kinech vyšplhaly na 54 milionů a celosvětově na 118 milionů. (imro)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama