Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Překvapivě rozmáchlá komedie. Poté co Sandler sežene ovladač na všechno a cokoliv ho štve začne přetáčet, přístroj se přepne na autopilot a on tak ztratí kontrolu nad svým životem. Ačkoliv Sandlera vůbec nemusím, tady mi ani moc nevadil. A humor postavený na psím šukání a prdění Hasselhoffovi do ksichtu je chvílema vážně povedený. Poté se příběh přesune do sentimentální fáze, kdy život hlavnímu hrdinovi propadá mezi prsty, což je možná nejlepší část filmu. Překvapivě povedený snímek. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Klik aneb prožíj svůj život pomocí dálkového ovládání a přeskoč všechny nepříjemné situace. Sandler byl v roce 2006 ve vrcholné formě a jeho nejplodnější a nejlepší období pomalu končilo. Na triku měl tou dobou několik povedených komedií a tato se minimálně ve svojí první hodince k nim může směle řadit. V druhé polovině už směšné situace ustupují, protože náš hrdina si moc dobře uvědomuje co se svým životem provedl a na scénu se dostavuje drama. Nebudu prozrazovat jak to celé nakonec dopadne. Ve filmu hraje plno sandlerovských postaviček a k nim se povedlo ukecat úchylného Walkena, plavčíka Hasselhoffa a jednu z nejkrásnějších ženských Kate. Nasmáli jsme se, emoce se dostavily, takže spokojenost. 70% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Butterfly Effect s dálkovým ovladačem.. Ze začátku jsem se těšil z maličkostí, jako třeba, že je Hasselhoff střízlivý (kdyby ne, tak natáčení scény prdění do ksichtu, pokud by to vzal Sandler opravdu profesionálně, mohlo skončit ošklivými popáleninami), či že Schneiderův "šejk štěk" neobsahoval kroucení bradavek a zařezávání spodků, až jsem se dopracoval do poslední třetiny, která překvapila twistem na vážnější, řekl bych až dramatickou, rovinu. Všem asi bylo jasné, že krizovým vývojem poučený Sandler se ve finále vrhne s kladivem a hřebíky v ruce na stromový domek svých dětí, přesto ten lehce moralizující závěr o určení si životních priorit potěšil a možná i mnohé inspiroval k zvolnění životního tempa, kde možnost využití tlačítka REWIND jaksi neexistuje. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ak to zvládneš, urobím z teba partnera. Ak to poserieš, pôjdeš triediť poštu. Ha-ha-ha!“ Príjemná a rozkošná komédia s poučením s nápadom, za ktorý by som vraždil. Predstavte si, že dostanete ovládač, ktorým môžete stíšiť štekajúceho psa, zrýchliť nudnú šichtu v robote, pretočiť naspäť sexi okoloidúcu a ak vás niekto ide biť, stopnete ho, párkrát ho kopnete medzi nohy a „pustíte“. Ten nápad je v podstate geniálny. Môžete z neho mať sci-fi, triler, tragikomédiu, horor, i komédiu. A práve pre to posledné sa rozhodol Adam Sandler so svojou produkčnou firmou Happy Madison. Pribral do partie Kate Beckinsale a hercov, ktorých nečakáte (Sean Astin vo VEĽMI TESNÝCH ČERVENÝCH SLIPOCH, Christopher Walken ako „anjel smrti, ktorému je to celé vlastne dosť ľúto“, David Hasselhoff ako samčí šéf robiaci seminár na tému Sexuálne obťažovanie). Sandler neodolal sprostostiam, no vďaka nim je príbeh sympaticky odľahčený a hoci ročne vidím v priemere 3OO nových filmov, snáď už dva roky som sa tak dobre na nejakej komédii nesmial (otravný bohatý chlapec od susedov, pes posadnutý veľkou žltou kačičkou, druhý pes posadnutý veľkou žltou kačičkou, buldog s obrovskou mašľou okolo krku... tiež posadnutý žltou kačičkou). Je to šikovné, pôvabné a zábavné a hoci vás to možno bude trochu nudiť (skrátenie aspoň o 20 minút by pomohlo), následne sa dej (a povedal by som, že aj žáner) obráti úplne inam a zrazu si uvedomíte, že Sandler to dal. A rumázgate ako malí. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Klik je komedie, která v podstatě není vtipná... Nebo takhle - prví asi dvě třetiny by vtipné být měly, já se ale za celou tu dobu jen asi tak 3x pousmála a jednou zasmála (zprávy v rádiu v budoucnosti: "Britney Spears porodila 23. dítě a Kevin tvrdí, že si konečně začne hledat práci. Michael Jackson je první osobou, která se nechala naklonovat a teď zve svůj klon k sobě domů, aby ho moh' obtěžovat"), asi mi moc nesedí Sandlerův druh humoru. Ovšem poslední půlhodinka se zvrtne docela mimo komedii a má co říct. Myslím, že každý zná někoho v situaci, v jaké jsou manžele Newmanovi, postavy jsou opravdu uvěřitelně napsané a docela silně odrážejí realitu všedního dne leckoho z nás. Po uležení jsem se rozhodla hodnocení zvýšit na 4*, protože mi pořád zůstává v hlavě, i když nevím proč (nebo možná i vím, ale těžko si to připouštím). ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Trik s mincou, ktorý Henry Winkler (Ted Newman) predvádza vo filme, dokáže urobiť aj v skutočnosti a veľmi často týmto spôsobom počas verejných vystúpení zabáva deti. (m.a.t.o.)
  • Susedmi Newmanovcov sú O'Doylesovci. Toto je odkaz na ďalší film Adama Sandlera (Michael) Billy Madison (1995). (Arsenal83)
  • Hlavní části filmu se odehrávají v letech 2006, 2007, 2017, 2023. Při návštěvě roku 2023 vidíme v televizi Věž svobody, která stojí v New Yorku místo tragicky zničeného Světového obchodního centra. (imro)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama