Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Adama Sandlera, přesto jsem však čekal, že Klik bude v mnohém netradiční a nepoveze se na přiblbé vlně starších Sandlerových filmů. Nemýlil jsem se. Klik - život na dálkové ovládání je velmi povedený film s nepřeberným množstvím nadstandartně vtipných situací, které těží zejména ze své jednoduchosti. Jednotlivé gagy jsou povětšinou sice snadno předvídatelné ale díky Sandlerovu talentu (!) a skvělému hereckému výkonu (!) vás jistě dokáží rozesmát. Na humor se však soustředí pouze jedna, delší, část filmu; druhá se je totiž očekávaným morálním ponaučením, přesto je však vyprávěna v již jasně přednastaveném tempu. Skvělým překvapením je pak velkolepý návrat mistra Davida Hasselhoffa, který pro mě byl jedním z mnoha lákadel proč zhlédnout tento snímek v kině. 65% [TOP 19/5 44%] ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $82,5miliónaTržby USA $137,355,633Tržby Celosvetovo $237,681,299Tržby za predaj DVD v USA $81,280,905 //počet predaných kusov 4,847,223║ Jeden z tých stráviteľnejších filmov s Adamom Sandlerom, aj keď bez jeho klasických humusárien sa to nezaobíde ale aspoň že dej je ako tak stráviteľný, či dokonca aj nesúci nejaké to posolstvo... a k tomu aj tie jeho bláznivé kúsky a zvrhlé vtípky slušne pobavia, prípadne záver pekne emociálne dojme. /videl v kine: 75%/ ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Sandler nezklamal. Překvapivě selhává ryze komediální vršení nápadů, hlavně kvůli tomu, že Coraci nezvládá kočírovat rytmus řetězení vtípků a često vyniká jeho neohrabanost. Poslední půlhodina, kterou budou mnozí jistě Sandlerovi (tradičně) vyčítat, plná morálního ponaučení, ale i typicky Sandlerovských ryzích citů (viz 50x a stále poprvé) ale celkový dojem hodně napravuje. Coraci najednou režíruje plynule a ovládá jak vyprávěcí tempo, tak i jednotlivé emocionální vrcholy, které jsou i při vší jednoduchosti, primitivismu a přímočarosti (a snad i právě proto) velice působivé. Sandler mě zase nezklamal, a i když mu to se Segalem sluší o poznání víc, zase mě dokázal nabít pozitivní energií. Good. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Klik- život na diaľkové ovládanie je typicky rodinným filmom, na ktorý odporúčam sústrediť pozornosť hlavne sústavne sa sťažujúcim workoholikom, ktorí si nevážia vecí, ktoré majú a samozrejme rodinám, ktorí sa chcú dobre pobaviť. Na tomto filme je takisto dobrá aj ďalšia vec, pre ktorú sa oplatí pozrieť si film. Iste nám dámy prepáčia, ale Kate Backinsale je proste až „nechutne“ príjemná na obraze a je jedno čo hrá, kde hrá, hlavne, že je na obraze... ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Výborná a svižná komedie, která se změní v silný a dojemný drama. To se jen tak nevidí, a tohle je téměř špička. Hlavně díky skvělejm hercům - Adam Sandler je vážně třída a jako novodobej komik patří k těm nejlepším. Kate Beckinsale to tady slušelo snad nejvíc ze všech rolí a Christopher Walken s Davidem Hasselhoffem už byli jen třešničkou na dortu. Film, na kterej se vždycky rád podívam znova. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Ve filmu zazní píseň „Everybody Wants to Rule the World“ od Tears for Fears. (Katka189)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama