Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Překvapivě rozmáchlá komedie. Poté co Sandler sežene ovladač na všechno a cokoliv ho štve začne přetáčet, přístroj se přepne na autopilot a on tak ztratí kontrolu nad svým životem. Ačkoliv Sandlera vůbec nemusím, tady mi ani moc nevadil. A humor postavený na psím šukání a prdění Hasselhoffovi do ksichtu je chvílema vážně povedený. Poté se příběh přesune do sentimentální fáze, kdy život hlavnímu hrdinovi propadá mezi prsty, což je možná nejlepší část filmu. Překvapivě povedený snímek. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku opravdu výborná komedie, Adam Sandler nijak nepřehrává a daří se mu dobrý fórky i hlášky, bohužel zhruba po hodině kdy se pořád opakuje to stejný, tak to začíná docela silně nudit ,a le naštěstí to je tu a tam proložený vtipnou nebo zajímavou scénou, takže to nakonec celkově nevyzní tak špatně a konec je vtipnej a dokonce dojemnej, jenže na mě to moc nepůsobilo, protože mi kámoš ještě než jsem to viděl vykecal celou pointu filmu, což je jeho oblíbená disciplína, že mi mezi řečí vykecé všechno o filmu, kterej sem ještě neviděl, ale stejně si myslim, že i kdybych to nevěděl předem, tak to je hned od začátku tak jednoznačný, že bych stejně nepochyboval jak to asi bude. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +příjemný a zajímavý příběh, velice fain herci, dobře zpracované -zábavné to sice je, ale řehnit se po celou dobu nebudete/// Film po celou dobu zásadně nevybočuje z hodnocení 3*. Důležité však je, že ani na chvilku nespadne do vod průměru a pokud k celému filmu připočtu závěr, resp. poslední třetinu, tak musím hodnotit o hvězdičku víc. Tohle je velice příjemná podívaná. Svým způsobem poučná, ale né moc okatě. Dost mi to připomínalo film Andrew: Člen rodiny a ten mě nedávno dost nadchl. Tento snímek je samozřejmě odlišný, ale nese se v podobném duchu. Jinak herci docela vynikají. Adam Sandler svojí rolí utáhl celý snímek a Kate to v pižamku možná sluší víc než v latexovém oblečku :-) No a Hasselhoff potěší. Tohlě je příjemná rodinná podívaná u které se pobavíte ale aji si poplačete./// Celkem 75%/// ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sandler rozhodne uz natocil lepsi filmy, ale ani tenhle neni spatnej a ze zacatku je dokonce hodne vtipnej. Sice je to vlastne furt dokola, pauzovani, pretaceni atd., ale sem tam se povede nakej fakt brutalni vtipek a mezitim to je aspon pohodicka, takze prvni hodinu to je paradne vtipna jizda. Jenze posledni pul hodinu je z toho najednou drama, kdy Sandlerovi preskakuje zivot, o vsechno prichazi a je to jeden velkej dojak. Ale musim uznat, ze vcelku pusobivej, az me napadlo, jak by film vypadal, kdyby byl celej branej tak vazne, jako ta zaverecna pulhodinka. No ale samozrejme je film komedie, takze tam tvurci museli hodit zaverecnejch 10 minut, ktery naserou. Jinak Sandler je tady fakt dobrej a kdyz zacne postupne starnout, tak ukazuje, ze neni vubec spatnej herec a chytne se i jinde nez v komedii. Co se tyce Kate Beckinsale, tak ta je furt hezka, coz je problem, vsichni starnou, jen ona vypada vetsinu casu furt stejne. Z ostatnich jeste potesi uchylackej Hasselhoff, kterej, kdyz ma hlavni roli, tak je na hovno, ale tyhle vedlejsi uchylny postavy mu jdou. Co se tyce Walkena, ne ze by byl spatnej, ale pride mi, ze posledni dobou furt dela jen uchylny vedlejsi postavy v komediich, chtelo by to, aby zas dostal nakou hlavni roli v necem jinym nez komedii. Celkove jsem se vetsinu filmu dobre bavil, takze nevidim duvod, proc nedat 4*. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nesílená moralitka naroubovaná do nadpriemernej komédie tak, aby sa chytali čo najširšie popkornové masy (veľa barličiek, jeden prefláknutý twist a záver). Ku koncu, ale prekvapivo naberá na dramatických obrátkach, ktoré šlapú na plný plyn. A k tomu celému pridaná hodnota v podobe ovládača (ktorý by sa občas hodil), v podobe Sandlera (po Punch-drunk Love znova na uzde) a podobe 4 hereckých bonusov: Hasselhoff - Walken - Schneider - Beckinsale. 80% ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Hlavní části filmu se odehrávají v letech 2006, 2007, 2017, 2023. Při návštěvě roku 2023 vidíme v televizi Věž svobody, která stojí v New Yorku místo tragicky zničeného Světového obchodního centra. (imro)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno