Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Deprese jak hovado. U "lol trapné pathos" scény umírání v dešti jsem řvala (i přesto, že v duchu jsem se sama sobě posmívala) a říkala si, že dám 4*, když to skončí pěkně temně (čemuž jsem samozřejmě vůbec nevěřila). No přece tak vysoko nemůžu hodnotit holywůdské megaklišé o napraveném sobeckém kariéristovi, kterého navíc hraje šulin Sandler! ..... Každopádně kdyby podobný námět vzal do ruky někdo s koulema a zálibou v trýznění diváka, role obsadil neznámými nounejmy a závěr utnul "v tu správnou chvíli", mohlo by to být vážně něco. (3,5*, ale fakt mi asi blbnou hormony) ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Nápad je to báječný. Pošoupnou si vlastní život podle potřeby. Dopředu, dozadu, něco přeskočit, zpomalit, zrychlit (trochu problém vidím v tom, že chlapa napadne zrychlit zrovna, když by měl kliknout na zpomalit), vypnout zvuk atd. Do menu bych raději nelezla „ někdy je lepší nechat si určité vzpomínky jenom v hlavě“. Námět je to vážně bezvadný, ale s celkovým hodnocením jsem tak trochu na vážkách ..... ovšem pokud vezmu ovladač a zrychlím některé šťastně dojemné okamžiky americké rodinky, přeskočím několik „humorných“ vtípků, tak tu 4 zmáčknu. Click. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sandler rozhodne uz natocil lepsi filmy, ale ani tenhle neni spatnej a ze zacatku je dokonce hodne vtipnej. Sice je to vlastne furt dokola, pauzovani, pretaceni atd., ale sem tam se povede nakej fakt brutalni vtipek a mezitim to je aspon pohodicka, takze prvni hodinu to je paradne vtipna jizda. Jenze posledni pul hodinu je z toho najednou drama, kdy Sandlerovi preskakuje zivot, o vsechno prichazi a je to jeden velkej dojak. Ale musim uznat, ze vcelku pusobivej, az me napadlo, jak by film vypadal, kdyby byl celej branej tak vazne, jako ta zaverecna pulhodinka. No ale samozrejme je film komedie, takze tam tvurci museli hodit zaverecnejch 10 minut, ktery naserou. Jinak Sandler je tady fakt dobrej a kdyz zacne postupne starnout, tak ukazuje, ze neni vubec spatnej herec a chytne se i jinde nez v komedii. Co se tyce Kate Beckinsale, tak ta je furt hezka, coz je problem, vsichni starnou, jen ona vypada vetsinu casu furt stejne. Z ostatnich jeste potesi uchylackej Hasselhoff, kterej, kdyz ma hlavni roli, tak je na hovno, ale tyhle vedlejsi uchylny postavy mu jdou. Co se tyce Walkena, ne ze by byl spatnej, ale pride mi, ze posledni dobou furt dela jen uchylny vedlejsi postavy v komediich, chtelo by to, aby zas dostal nakou hlavni roli v necem jinym nez komedii. Celkove jsem se vetsinu filmu dobre bavil, takze nevidim duvod, proc nedat 4*. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Výborná a svižná komedie, která se změní v silný a dojemný drama. To se jen tak nevidí, a tohle je téměř špička. Hlavně díky skvělejm hercům - Adam Sandler je vážně třída a jako novodobej komik patří k těm nejlepším. Kate Beckinsale to tady slušelo snad nejvíc ze všech rolí a Christopher Walken s Davidem Hasselhoffem už byli jen třešničkou na dortu. Film, na kterej se vždycky rád podívam znova. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Kate Beckinsale je naprostá kočka...už jen kvůli ní je radost koukat na film :-) ale vážně...podobný námět jako Bruce Almighty, ale hůře provedený, hlavní postavou hůře zahraný...velmi se mi líbil "Hajzlhof", který jediný vytváří vtipné scény, Adam Sandler je nevtipný, místy silně nesympatický, místy herecky slušný. Příliš jsem se nezasmál, ale vcelku jsem se jako běžný divák příliš nenudil. Ale na druhou projekci se zatím dlouhodobě nechystám :-) ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Hudbu k filmu mal pôvodne zložiť Alan Silvestri, no kvôli nezhodám od projektu v marci 2006 odstúpil. (m.a.t.o.)
  • Na začiatku sekvencie, kde sa Michael (Adam Sandler) v kancelárii rozpráva so svojím šéfom Ammerom (David Hasselhoff), sú na Ammerovom nose viditeľné okuliare. O chvíľu neskôr zmiznú. (Arsenal83)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama