Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Rudyamon odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby tenhle film byl natočený v létech šedesátých, dnes by jsme o něm možná mluvili jako o klasice. Natočit ovšem tenhle brak v roce 2005 je směšné. V obrovské síle blbosti může tento film soutěžit už snad jenom s Pterodaktylem a Manuelou. Zbýva nám jen věřit, že David Michael Latt pověsí režisérské řemeslo na hřebík a začne se věnovat něčemu, co nebude tak výrazně škodit srdeční činnosti diváků, kteří nedopatřením shlédli tuto parodii na sci-fi. ()

Ivusha odpad!

všechny recenze uživatele

Sestra se švagrem si to vypálili a ani mě nevarovali, když jsem si to od nich půjčovala. Poté, co jsem tu hrůzu přetrpěla (resp. přetrpěla jsem asi prvních dvacet minut, pak už mi to v pokoji hrálo jen jako kulisa), mi bylo sděleno, že to vypálili jako kuriozitu toho, co se dá natočit... Asi jim to neodpustím.:-) ()

Reklama

dud odpad!

všechny recenze uživatele

Co si vzpomínám, tak bezkonkurenčně nejdebilnější film, který jsem viděl. Pustil jsem si jej zcela záměrně, vědom si „skvělé pověsti“ Asylumu a s očekáváním dobré zábavy z nízkorozpočtové slátaniny. A musím uznat, že první polovinu filmu mě opravdu fatální neherectví, opakující se trikové scény, nesmyslný děj, tragické dialogy, otřesné postavy a já nevím co ještě, bavily. Když mi ale v druhé polovině došla zásoba smíchu, stalo se dokoukání filmu utrpením a z toho množství debility a amatérství, kterou tvůrci do filmu vložili, jsem měl tendence k sebepoškozování. ()

Prehistar_ odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně trapná sr*čka. Herci snad už otravnější být nemůžou, walkers až tak impozantní nejsou (spíš k smíchu), horší dialogy sem ještě neviděl. Vrcholy odpadovosti ale jsou neskutečně trapný mnich blekotající cosi o tom, že "bůh se na nás vykašlal", voják rozvášněně přednášející o cennosti vědců a konečně taky neuvěřitelně trapný konec, kdy hlavní hrdina škemrá o zabití jednoho "walkera, načež se onen walker bezvládně sesune k zemi. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Sám sebe sa čudujem, že som to po desiatich minútach nevypol, ale to už je asi tou mojou úchylkou aj tú najväčšiu hovadinu dopozerať do konca. Druhá polovica filmu predsa len má náznaky atmosféry (na postkatastrofický svet sa pozerá vždy dobre), ale inak bez okolkov, je to skutočný mastershit. (1/10) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama