Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezkrotný Prcek dokázal popudit proti sobě a adoptivnímu tátovi Benovi všechny sousedy z blízkého i vzdáleného okolí, ale také vyštvat z manželství jeho ženu Flo. Obyvatelé Cold River je přinutí opustit městečko. Najdou si jako nový domov Mortville, který se sice zdá jako perfektní místo k životu, ale také má své zvláštnosti. Například naprostý nedostatek svobodných mužů a drtivý přebytek vdavekchtivých žen. Sotva se oba zabydlí, už se před dveřmi jejich domu začínají mladé ženy stavět do fronty, aby se pokusily nového muže získat pro sebe. Je jasné, že až poznají Prcka, fronta rychle prořídne. Zatím má Ben pocit, že by se měl znovu oženit a najít pro syna novou maminku. Vydá se proto na zkoušku na několik schůzek, které Prcek stylem sobě vlastním sabotuje. Navíc se ve škole seznámí se spolužačkou Trixie, která je ze stejného těsta jako on... (TV Nova)

(více)

Recenze (89)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Neméně zdařilé pokračování zábavné nenáročné komedie. Amy Yasbecková hrála v prvním díle Ritterovu snobskou choť, zde hraje nesmělou obrýlenou učitelku. Zajímavé srovnání. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pokračování zlobivého dítka s hromadou vylomenin a zábavy u kterého se určitě zasmějete. Pořád na stejné úrovni jako první díl. Občas mi vadilo úsměvy do kamery od hlavního aktéra, ale vykutálené nezbednosti to vynahradily a nejen ty jeho. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podobnost s jedničkou je zřejmá a snaha o romantiku se celkem povedla. Zábava spíše pro nižsí věkové skupiny. 55% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Náš Junior je späť a dovolím si tvrdiť, že druhé pokračovanie v kadečom predčilo aj prvý diel aj keď scéna kedy malé dievča príde veľkým bagrom je už moc, (asi došli nápady). Oddychová a relaxačná komédia pre celú rodinu, kde smiech je to hlavné. Pamätám si aj v detstve že druhý diel bol o niečo zábavnejší a mal som ho požičaný veľa krát. Nie som si úplne istý, ako by ohúril dnešnú mládež a dnešných divákov a preto ho odporučím len tým, ktorí videli prvý diel a páčil sa im. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak funguje zde podobná atmosféra a vtipné scény jako v prvním díle, opět se dost zasměju, ale už je to trochu slabší. Je to asi příběhem. Některé scény jsou už přeci jenom trapnější. Ale nemůžu popřít, že mě film celkem bavil a čas od času se na něj v televizi rád podívám. Mé hodnocení je 65% = *** ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Jako malá holka jsem tenhle film fakt žrala, ale dneska vidím, že až na několik dost nechutných momentů a hůstých hlášek je to vlastně docela normální komedie o zlobivém klučinovi. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Už je to nejaký čas čo som naposledy videl "Problem Child 2" no je treba si povedať pravdu, že toto je film, ktorý ostane v pamäti aj roky. A hlavne je to asi jeden z filmov, na ktorý sa môj názor po rokoch dosť zmenil. Keď som mal asi 6 alebo 7, tak som si hovoril, že ide o jeden z najlepších filmov. Bavilo ma sledovať Prckove úlety a díval som sa na to z úplne iného uhla. Plus musím uznať, že v minulosti mali rodinné filmy celkom odvahu. Aj ako dieťaťu sa mi v tom čase zdali niektoré momentky trošku za hranu, no dokázal som sa na nich pobaviť. Úprimne si myslím, že keby tento film mali robiť tvorcovia dnes, tak by to už bolo na R-ko a v žiadnom prípade by to nebolo rodinné. Okrem toho ešte poviem jedno, že moji rodičia ma tiež vnímali ako postrach rodiny a pri tomto filme som mohol vraj vidieť aký som aj ja neposlušný. Nuž, nebol som ako dieťa žiadny anjelik, ale nemyslím si, že som bol až tak krutý ako vie byť Prcek miestami byť. A tým sa dostávam k tomu kľúčovému. Je rozdiel či sa na film dívam v Prckovom veku, a či sa na to dívam ako dospelý. Pretože ako doseplý som dospel k záveru, že tento film je absolútne neuveriteľne krutý a mnohé "fóry" hraničia podľa mňa s ohrozením zdravia a života. Sú tu stále scénky, kde som sa zasmial, napríklad prvé stretnutie Prcka a Gilberta Gottfrieda je vynikajúce. Ideš do šiestej triedy. Len tak. Tam sú dobré fóry. No najpamätnejšie scénky mi dnes prídu skutočne za hranou a vysoko nebezpečné. Časť s kolotočom je nechutná, nebezpečná a krutá. Mám pocit, že ako decko som sa na tom smial, no dnes je to momentka, na ktorú pozerám buď so zdesením, alebo ju mám chuť preskočiť, aby sa mi nezdvihol žalúdok tiež. Elektrický zvonček je takisto trochu príliš. Možno aj z toho titulu, že sám viem, čo je to byť zasiahnutý elektrickým prúdom. A hoci je vidno, že Prcek v jadre má aj dobré stránky, tak je hrozné ho sledovať, ako si to mučenie ľudí užíva. Skoro by som bol až zvedavý, čo z neho v dospelosti vyrástlo. Kde je podľa vás teraz? A aké metódy terorizovania ľudí si našiel? Ale poviem pravdu, že John Ritter a Amy Yasbeck majú dobré momentky, Gilbert Gottfried hrá samého seba a ide mu to zase náramne, Jack Warden je celkom vtipný a sú tu scénky, ktoré fungujú. Po rokoch sa už na ten film moc pozerať nechcem, ale je treba priznať, že zanechal celkom slušné spomienky. Hodnotenie: D+ ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Malý ošklivý parchant co tropí lumpárny narazí na svého pravého rivala, další malou parchantku co tropí lumpárny a začnou mezi sebou tropit lumpárny. Pomatuju si jak se tam točily na tom kolotoči a pak se všichni zeblily. Zase něco extra. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Skládanka z více či méně trapných scének těžících hlavně z fekálního humoru. Vrchol všeho tvoří "blicí scéna" na CRAZY DANCU, která asi měla být ohromně vtipná, ale díky nasnímání na hraně amatérštiny je totálně bez efektu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A já se docela docela bavil, už i proto, že bych v rodinné komedii pro děti (o dětech) z roku 91 nečekal zhruba 3/4 minutovou sekvenci dost šíleného zvracení, dva přiteplené veterináře a psa, seroucího hromady hoven dvakrát větší než je on sám. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že jako kluk jsem se celkem smál i u scény z lunaparku, ale dnes už mě rozesmějí pouze dvě blicí scény, jedna z Team America a druhá z bůhvíkolikátého dílu Family guy, v němž Brian zjišťuje, že se vyspal s přešitým mužem. Každopádně jednička filmu Ten kluk je postrach nebyla nijak oslnivá, ovšem ve srovnání s dvojkou geniální. To je tak jediný přínos tohoto filmu... ()

5150 

všechny recenze uživatele

Pokud se nedáte zlomit humorem, který je někdy na hraně dobrého vkusu, budete se patrně slušně bavit. A o to jde, ne? Jo a John Ritter je taťka k sežrání. ()

Reklama

Reklama