Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Pořad, který trvá už nějaký ten pátek a díky tomu, že jej moderují dva sympaťáci a odborníci na vaření v jednom, tak je stále zábavným zpestřením určitě pro mnoho diváků. Jsou to kucí co pro vtipné komentáře nemusí chodit daleko a kteří se snaží, aby to televizní vaření mělo pokaždé nějakou originální myšlenku. ()

kubin. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s uživatelem Radek 99, protože mě to taky přijde vtipné a zábavné. Rád se podívám, když náhodně seriál zastihnu v televizi, a určitě je to lepší než většina pořadů o vaření. Líbí se mi bezprostřednost obou hlavních protagonistů, kteří vtipkují a jsou vysmátí a to mě baví. Například proto jsou oblíbenější Rady ptáka loskutáka, než suchý a nudný Přemek Podlaha se svým kozlíkem šikulou. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Mě to baví a to jsem gastronomický antitalent, když si dělám kakao, vyleze z toho čabajka, ale totálně nepoživatelná, když jsem jednou zkoušel polívku ze sáčku, málem jsme vyhořeli. Ale kluci v akci mají oproti Babicovi výhodu - hraje jim u toho někdy pěkná muzika. No...já se do vaření stejně nikdy pouštět nebudu ve jménu klidu a míru na Zemi, ale tenhle pořad svůj účel plní.... ()

trulda 

všechny recenze uživatele

Tak uznejte sami: nemůžu přece dát pořadu o vaření míň, jak 3 ***, když jeden ze dvou hlavních kuchařů a průvodců pořadem se jmenuje Slanina!!! Jinak mezi tematicky podobnými díly průměr nejprůměrnější se dvěma (naštěstí) docela sympatickýma klukama. Jednotlivé díly navíc kvalitativně oscilují někde mezi 20-70%. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Žrát se bude pořád a více či méně zdařilé pořady o vaření tu tím pádem budou ještě dlouho. Tenhle nejnovější český počin se ovšem může zařadit leda tak na konec řady těch nepovedených. Je totiž nudný a má nesympatické protagonisty. Po ukončení sledování bude zapomenut stejně rychle, jako (pa)chuť včerejšího oběda.. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama