Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne !! Je mi líto, ale některé rovnice zkrátka nefungují.. Jamie Oliver je jen jeden, a tak pouze zdvojnásobit počet moderátorů, jakkoli platí Slanina se Sajlerem za výborné kuchaře, a počet pokusů o šíleně cool hlášku nikdy nemůže fungovat.. Jejich povýšenost a zároveň křečovitá snaha o nápodobu, díl od dílu v různé síle, mě zkrátka irituje.. ()

michellerih 

všechny recenze uživatele

Kluci to myslí dobře. Akorát ta akce mě nějak neoslovila. Dva sympatičtí pohodáři, kteří se chopí vařečky je prima záležitost pro odreagování...Ale chybí mi tam nějaké charakteristické prostředí, nějaké určení povahy celé show. Někdy se zdá, že dva kluci v zástěře budou stačit...ale někdy ani omylem. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je úžasné, jak dokáže marketing a šoubyznys vzít naprosto průměrné blby odnikud a mávnutím ruky z nich udělat celebrity, i když neumí nic víc, než každý šéfkuchař v každé lepší restauraci (Babica, dement Hruška,...). Pořad jako takový je docela v pohodě, ale prostě nemůžu, kvůli výše zmíněnému, jít s hodnocením výš, protože mě to fakt sere. 25% ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nestačím žasnout nad příkrostí zdejších komentářů!? Mně to přijde svižné, vkusné a... vtipné! Dokonalý prototyp moderní televizní zábavy... Kulinářská show Filipa a Ondřeje je zcelajistě jen českou mutací osvědčeného zahraničního modelu, ale kdyby všechny nápodoby v českých televizích vypadaly takhle, bylo by se na co dívat... ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to zdálo vtipné, ale připitomělé vtipy těch dvou puberťáků se přejí rychleji, než jejich pseudo znalecké pochoutky. Jediný přínos pro mou osobní kuchyni je nerezové naběrátko, které jsem viděl u nich a úplně ho miluju. Jinak jejich recepty ala kapr na špeku a roštěná s borůvkama fakt nee!! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama