Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Že vařit umí, to se jaksi předpokládá. Ale že vaří s takovou radostí a stále, a ještě jsou to sympaťáci, tak to KLUCI V AKCI před vámi smekám. Proč tedy jen jeden bod? Takové pořady nepatří na veřejnoprávní televici. Slovácí mají kanál PAPRIKA. Takže takové pořady do podobných kanálů a ne na veřejnoprávní televizi, kterou jsem nucený si platit. ()

TeflonMike 

všechny recenze uživatele

Ten kdo hodnotí tenhle pořad míň jak 4 * tak je vydět že ty kluky neviděl osobně vařit. Já sem měl tu možnost pozorovat je a vařit s nima třičtvrtě roku a musim říct že je s nima sranda a nechápu jak jejich pořad někdo může přirovnávat s pořadem Jamieho Olivera sme přece češi ne. A řekněme si upřímě kdo z vás si tady podle Jamieho uvařil. Já sem podle receptů Ondřeje a Filipa vařil a musim říct že jídla sou vážně vynikající. Je jasný že kdyby tenhle pořad spustili později třeba v době kdy na Novu šoupli tu kuchařskou špínu tak by každej hodnotil asi jinak. Ve srovnání s mr. Blbicou jsou Onřej s Filipem na mnohem vyšší úrovni a je to jeden z nejlepších ČESKEJCH pořádů o vaření jakej u nás kdy byl. ()

Reklama

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Maso důkladně nakrájíme a dáme na pánev. Smažíme asi 20 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Formu s bábovkou vložíme do trouby a pečeme zhruba 40 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Vaječné bílky důkladně rozmícháme a podlejeme olivovým olejem, samozřejmě extra virgin. Tihle dva "kuchaři" neznají nic jiného, než vše mrvit olivovým sajrajtem. Olivový olej se doporučuje pouze do salátů, takže je spíše pro studenou kuchyni. Osobně jsem byl v Bulharsku a Řecku, kde se olivový olej užívá hojně, ale pouze pro studenou kuchyni. Tedy třeba na jejich specialitu Šopský salát se dává pár kapek. Nevím, jestli to tihle pánové vědí, ale olivový olej, pokud je používán ke smažení, je daleko nebezpečnější, než olej slunečnicový. Každý blbec totiž ví, že např. řízky je nejlepší dělat na sádle. Protože na olivovém oleji si je opravdu nedovedu představit. Musím se smát, když ty dva pitomce vidím do všeho lít olivový olej a jen se utvrzuju v tom, že Češi jsou národem křupanů! Dobrou nechuť! ()

fleker 

všechny recenze uživatele

hlavně si kluci propláchněte čočku!,,,,, já to vždycky hodil do hrnce a šup s tím na plotnu, a pak sem jednou zahlíd tydle dva kašpary, a jeden z nich říkal, že se čočka musí nejdřív pořádně propláchnout,,,tak sem to proplách a jako skoro žádnej rozdíl....sice to míň křupalo ale chuť byla stejná...a to mi eště pár zrníček ucpalo odtok, ale nechal sem to bejt,a když sem se za dva tejdny vrátil domů z lágru,,,,uprostřed umyvadla vyrost takovej menší zelenej stromeček,,,a bez světla, bez hlíny a absolutně z ničeho......a to mi připomělo, jak mi kdysi jeden můj kamarád vyprávěl, že celej tejden vkuse sledoval jenom horory a porno, a když dokoukával poslední horor, tak prej se už strachy posíral, a když šel na záchod, z umyvadla prej zřetelně slyšel děckej pláč .....a z toho jasně plyne že umyvadlo je dobrá věc, ale semeno do něj prostě nepatří ()

zorro 

všechny recenze uživatele

Jako kuchař musím konstatovat, že bych je chtěl vidět někde za provozu v restauraci. Tohle nemůžou dělat normální kuchaři. Jsou ale pořád lepší jak ta absolutní nula na Primě (Petr Stupka). A taky by mě zajímalo, kolik si člověk může od nich napsat receptů, když tam dělají samý kokotiny, nic nového tam nevymyslí. Prostě ať se podívají na Jamieho Olivera nebo na toho černocha na Nově, ten taky ještě jde, a začnou s tím něco dělat. "Jinak se z těch sraček nevyhrabou." ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama