Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak tihle dva frajeri fakt byli ostry. Ale zase tak kulervouci sranda to neni, proste nadprumer v tomhle druhu komedie, kde vystupuje Ferrell, Stiller, Black a podobne. Coz me zarazilo, ze tu ze znamejch "kamosu" je jen na chvily nevyraznej Wilson. Ferrell se tentokrat krapet mirni, spis dela takovyho cool drsnaka nez nejakyho posuka, kterej porad pobiha a vyrvava a tahle role mu dobre sedla. Pak tu je Jon Heder, kterej konecne nehraje vylizanyho dementa, ale spis krapet hodne zzenstilyho, ale jinak vcelku normalniho mladika. Problem je, ze jeho herectvi v roli vymastence neni co vytknout, ale jakmile ma hrat krapet normalne, je videt, ze moc nadanej herec to neni. Ale jelikoz jsou vetsinou Ferrell a Heder spolu a dobre se doplnujou, tak je vse v poradku. Jinak vtipy a hlasky jsou dobry, ale mohlo by jich bejt vic, coz plati u vetsiny komedii, ze se tam toho dalo narvat vic. No a zavody vypadaj dost profesionalne a ty jejich pozy sou teda kulervouci, ale spis ta uvodni jizda ve dvojici, ten zaver je az na zelezny zvedaky vcelku normalka. No, dobre jsem se pobavil a tech 85 minut uteklo jako nic, takze 4*. ()

Silence 

všechny recenze uživatele

Ledově ostří... krásný odraz, stylově provedený trojitý rittberger a.... tvrdý pád na hubu. Komedie, která se měla věnovat prioritně dvoum ledově ostrým krasobruslařům, se rozmělnila slabými a slaboduchými vedlejšími liniemi. Z potenciálu, který v sobě Ferrell a Heder v těchto rolích měli, tak vidíme jen sympatické epizodky, které ale nemají šanci přerůst... stačilo by jen ve vtipný film. Někdo by si tu zasloužil tvrdý pád na... ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Tisickrat lepsie, nez som cakala. Nepotrpim si ani na jedneho z tych 2 komikov (ani trochu) a mam rada povodne Ladove ostrie, takze v mojich ociach aspirovalo na odpad. 4* su prekvapenim tohtorocnych majstrovstiev:) Inak ale samozrejme hromada prehnanych radobyforov, pravdepodobnost (keby mohla, tak) pod bodom mrazu, minimum samotneho korculovania a co, tak vhodne max na exibiciu (co ale mozno nie je uplne minus), predvidatelny dej, ... V ramci rodinky podobnych komedii s takymto humorom ale asi najlepsie... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Trochu Zoolander na ledě, trochu Vybíjená, Poloprofesionál, Ricky Bobby... Ale pořád zábavné. Willa Ferrella mám takhle rád a líbí se mi, jak si Ledově ostří zároveň dělají legraci ze sportovních filmů, ale přitom ten příběh o přátelství myslí docela upřímně. Řada scén je vážně k zbláznění vtipných, ale najdou se i o trošku (ne o moc) slabší chvilky. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem béčkovou, přehrávanou a trapnou komedii, příznačnou pro jméno Willa Ferrella, ale dostal jsem nejlepší nášup vtipu, od zhlédnutí Lásky nebeské. Neuvěřitelný průvan do zatuchlého rybníku parodií, plný scének, které překvapivě fungují přesně tak, jak mají, to je Blades of Glory! Přehrávání dvou hlavních postav je dovedeno k dokonalosti, hlášky jsou precizně trapné a tím i vtipně, pointa filmu extra teplá a zanícení trenéra krasobruslařů, "inspirující". Finále je povznášející a po zhlédnutí jsem měl abnormálně dobrý pocit ze skvěle strávené hodinky a půl, přesně o tomhle by filmy měly být. 90% 06.02. 2010 ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Scénáristé prohlašují, že většina dialogů Willa Ferrella jsou čiré improvizace nebo repliky, které si Ferrell osobně upravil. (Siriuss)
  • Před finále montrealské krasobruslařské soutěže je na "obrazovce" průběžná tabulka. Za páry Stranz-Fairchild a Michaels-MacElroy na prvních dvou místech následuje ruský pár Sokolova-Plushenko (Jelena Sokolovová - stříbro žen na MS 2003, Jevgenij Pluščenko), čínský pár Zhang-Li (Tan Čang a Chao Čang - stříbro sport. dvojic na ZOH 2006), švýcarský pár Lambiel-Stoeckli (Stéphane Lambiel - zlato mužů na MS 2005, 2006) a další jména skutečných krasobruslařů. (melica)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama