Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (228)

jesus666 

všechny recenze uživatele

Dvojka je síce o niečo lepšia ako jednotka, ale päť hviezdičiek by som dal iba v prípade, že by vystrihli niektoré žalúdok zdvíhajúce zábery. Mám rád humor absurdný, čierny aj politicky nekorektný, ale "fekálny" humor ma naozaj nerozosmeje. Čo sa týka pripomienok niektorých ľudí, že Johnny Knoxville a spol. nemajú mozog v poriadku (keď si napríklad jeden z nich dobrovoľne prepichne háčikom na ryby líce), zaujímalo by ma koľko z týchto "kritikov" dovoroľne vdychuje do svojho tela decht, nikotín a daľšie toxické látky obsiahnuté v cigarete... ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Na tejto partii som sa zabával ešte v časoch pred ich filmami, keď som náhodne pred polnocou prepínal programy a na MTV sa diali šialené veci. Potom som už čakal každú sobotu a váľal sa od smiechu čo za hovadiny zase vymyslia. teraz už mi to až také vtipné nepríde a viaceré nechutné scénky radšej vynechám. No vždy ma pobaví prevlek za starčekov, ktorým visia, trčia rôzne intímne partie tela :) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jako dvacetiminutová tv-show nebo pozadí bujaré studentské párty, proč ne? Ale jako seriózní hodinu a půl dlouhý film – to je látka pouze pro fanoušky!!!!!! Každopádně si pánové svým způsobem zaslouží hlubokou poklonu – ruku na srdce, kdo z Vás by toho šel??? ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

I přiblblá, pitomá a špatná zábava.. je furt zábava - to je asi jediné co bych mohl říct o již druhém Jackass filmu. Ano, většina věcí je tam nechutných, debilních a naprosto zhovadilých, ale musím uznat, že i přes to všechno mě to bavilo. Ano, některé scény tam být jednoduše nemusely a některé ''vtípky'' zas tak vtipné ve finále nebyly, ale Jackass filmy přece jenom nejsou pro každého a vždy se tam něco vtipného najde a to je dobře. Každopádně i přes všechny ty doslovné sračky, které v tom filmu ti chlápci dělali k nim mám jistý respekt a určitým způsobem je také oceňuji za to, co všechno pro diváky udělali a jak moc při tom trpěli. Mimochodem, Knoxville a jeho banda jsou mega týpci :) ()

maZSlicko 

všechny recenze uživatele

Jako vsechny dili Jackass si zaslouzej 5 hvezdicek..ne kuli tomu jaka to je chujovina,ale **herci** si to zaslouzej bezkopromisne :)..a ne? kterej z vas by posutel draka z prdele ? nebo kdo by z vas delal stafetu ktera ubsahuje plazeni mezi krokodylama probehnout ohradou plnou prasat a sracek a chcanek..bezet pred 15 vojaka s painballovima pistolema a na konci vypit panaka flusancu..tohle ja obdivuju.. sem mladej taky delam kraviny :d ne tak drsny jako oni .. ale ocenit to proste musim :) ()

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Jackass 2 přidává oproti jedničce solidní humáče, sere se tu každou chvíli, weeman vás postříká vodní pistolí naplněnou močí atd. Tyhle fórky rád nemám, ty kanadské z prvního dílu byly mnohem lepší. Naštěstí jackass točí i "normálnější" věci, třeba stařík a stařenka jsou jednoznačně největší plus, a nejvíc jsem se zatlemil ve scénce staříka Knoxvilla s vnukem :))) Byly by to tři hvězdy, ale fakt za kadenci humáčů dávám jen dvě. // Viděl jsem v originálním znění. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Parta šílených magorů v ještě zběsilejší epizodě. Ujetý a praštěný humor jde o třídu výš. Tohle je teprve ta pravá klasika z nostalgických časů MTV. Nejoblíbenější scény: Cejchování Bama Margery, Steve-O jako návnada na žraloka, včelí limuzína a teror v taxíku je prostě nejvíc! 7/10 ()

Jablek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je bez debat ten největší masakr od Jackass, co se dá vidět. Téměř v každý druhý scéně de těžce o držku...a v těch co nejde se zas člověk dusí smíchy (děda s koulema venku nebo Ehren s xichtem polepenym chlupama z prdele) :D Už sem to viděl snad 4x a těch 5* si to prostě zaslouží ! ()

smack 

všechny recenze uživatele

Upozornění: Kousky, které uvidíte prováděli profesionálové. V zájmu vlastního bezpečí a i bezpečí ostatních je nezkoušejte realizovat. Úplný začátek je perfektně vymyšlený. Partička chlápků, co vymýšlej bolestivé hovadiny, nad kterýma zůstává rozum stát a oni z toho mají hroznou srandu. Ale mají moji plnou podporu:D ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, ale kupodivu velmi úspěšný nápad, s jakým přišli kluci z Jackassu pobaví i napodruhé. Čekal jsem, že opakovaný Jackass nebude Jackass, ale nuda se nekonala. Určitě je to díky drsnějším kouskům, které aktéři provádějí. Třeba hrátky s býky už zaváněly krchovem, stejně tak plavání na háčku mezi žraloky a včely v zamčeném autě či pijavice v oku určitě taktéž nebyly příjemné. Jinak jde ale o opakovanou šou, takže lehký pokles se dá očekávat... ()

Votvirak 

všechny recenze uživatele

To není zábava pro ty co mají rádi Spalovače mrtvol. Je to pro teenagery a ty se z větší části baví! Takže to svůj cíl splnilo! btw Naprostý magoři :-D ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Dvojka je víceméně srovnatelná s následujícím Jackass 3, má spoustu nechutných a zvrhlých scén, u kterých mi jen chyběl zvracející kameraman. Jinak zde máme několik málo scének, které mohly být klidně nahrazeny něčím živějším a hnusnějším, ale to je problém prakticky všech filmů z této série. Se zpracováním jsem spokojený, pobavil jsem se, kluci jsou pořád stejně šílení, u mě dobrý. 7/10. ()

Boo 

všechny recenze uživatele

Je to velice zvláštní "film". V jednu chvíly jste absolutně znechucený a utíkáte od televize a v druhé se klátíte smíchy k zemi. Absolutně jsem žasla, jaký svině jsou jackass chlapci, když kamaráda, který má panickou hrůzu z hadů, zamknuly s jednou takovou potvůrkou. Ale stejně mi to nezabránilo, abych se nesmála. Nojo, po prvním díle se ze mě stala svině a s radostí to přiznávám. ()

Reklama

Reklama