Reklama

Reklama

Pustina

Trailer

Obsahy(1)

Skupina mladých delikventů je přivezena do nápravného zařízení na pustý ostrov. Záhy však zjišťují, že ostrov není úplně opuštěný. Čeká zde na ně psychopatický vrah se zákeřnými pastmi, hladovou smečkou psů a smrtícími zbraněmi. Hrůza, násilí a boj o přežití vtrhne na vaše obrazovky v tomto mistrovském thrilleru od režiséra filmu Mrtvá hlídka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Wau tak tohle překvapí a potěší, dostaneme bandu grázlu na zpravení a jako třešničku na dortu výborný děj v podáni masakru o přežití tož musím být prostě spokojený. Herci se mi hrozně líbili jejich styl chování a uvažováni byl výborný i když se až časem ukáže že pro záchranu vlastního života obětujete všechny. Survival na výborném ostrově nenechá ani chvíli vydechnout. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ve Velké Británii poslední dobou vznikají vcelku zajímavé horory a i když jde hlavně o vyvražďováky, mají zajímavý příběh, výbornou atmosféru a hlavně dobré zázemí. Krajina je zde opravdu nádherná a lesy jsou proto příhodné pro nějaké to neštěstí z nedbalosti nebo dokonci nestvůru? Ne nebude to tak nadpřirozené jak se na první pohled může zdát, ale fakt je že jsem se chvílemi i docela zasmál, ale i příjemně pobavil a přesto že film čerpá z poslední dobou u nás často vídané záležitosti útoku psa na člověka, tak se budete bavit stejně jako já a možná se neleknete ale nahnáno mít budete. --- Ty vole von mu ufik hlavu - Třeba chutná nejlíp ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Svěží vítr mezi béčkovými horory, který vypouští řadu zažitých stereotypů a sám přináši nové prvky. Neokoukaní herci filmu dodávají autentičnost a jejich postavy zase pořádně depresivní atmosféru. Považuji se za bývalého milovníka hororů, takže i přes tyto klady s hodnocením výš nepůjdu. Navíc je příběh příliš banální a šílené chování určitých jedinců překračovalo únosnou mez. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Skoro výborný horůrek od Besseta jehož označení by se dalo říct je krev, bláto, špína. I tentokrát mu to vyšlo na výbornou. A to díky hercům, úplně všichni(kromě dokonalého v každém ohledu Seana Pertweeho) jsou hnusní parchanti kteří by ve skutečném životě už taky chcípli. Hlavně hlavní pubertální hajzl byl fakt sráč na zabití. I když příběh je jalovej a neoriginální tak aspoň pár vražd stojí zato. A scény se psy byly naprosto bezchybné.(jen mi těch psů bylo celkem líto). Atmosféra snímku každou minutou stoupala(aby nakonec byla bohužel úplně zničena). Dále tu máme překrásnou přírodu a pár gore scén. Výborný film se skvělýma hercema(a hlavně mají super přízvuk, Britové jsou dobří), dobrou atmosférou a podařenýma úmrtíma. Výborná odreagovačka. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Subžánr vyvražďovaček nemám v lásce, ale musím přiznat, že Pustina patří ve své kategorii k nadprůměru. Má celkem realistický scénář, slušnou režii a typově přesné kvalitní obsazení. Dokáže i diváka znalého žánrových pravidel překvapovat. Je to krvavé, syrové, násilnické, adrenalinové. Nejde o horor, ale o temný thriller. Celkový dojem: 60 %. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Louise (Alex Reid) hovorí o službe v 7. obrnenej divízii v Basre (Irak). 7. obrnená divízia však bola rozpustená po druhej svetovej vojne, a preto bolo pre ňu nemožné, aby v nej slúžila. (misterz)
  • Keď Callum (Toby Kebbell) dostane úder nožom do chrbta, je vidno otvorenú krvavú ranu. V ďalšom zábere je však koža holá bez krvi a následne je opäť krvavá. (misterz)
  • Natáčení probíhalo ve Skotsku a Severním Irsku. (Terva)

Související novinky

Konkurence pro Van Helsinga

Konkurence pro Van Helsinga

01.04.2007

Solomon Kane je jméno dobrodruha, šermíře a lovce démonů, který v 17. století putuje neprozkoumanými končinami světa a válčí tam s nadpřirozeným zlem. A zároveň je to název britsko-francouzsko-české… (více)

Reklama

Reklama