Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (922)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Tohle že psala i režírovala stejná osoba? To snad... Davis proměnil (svůj vlastní!!!) sen fandy šílených akčňáků v cool se tvářící, ale ve skutečnosti shnilou patlaninu, kde si při káždé akci říkáte, že v cizích rukou by to bylo neskutečně boží. Do toho zruinoval Owenovi šance na ultimátního hláškujícího zabijáka. Netrpěl jsem sice až tak moc, ale smutno mi rozhodně bylo. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Našťastie rovnako zábavné, ako blbé. Z Wooovho Hard Boiled ťažiaca non-stop akčná zábava pre nekritických fanúšikov akcie osemdesiatych rokov a klasických rockových šlágrov. Mňa potešil skôr Paul Oakenfold v scéne s autami a batolaťom na ceste. Je zaujímavé sledovať, v nakoľko odlišnom filme si Clive Owen zopakováva rovnakú postavu, akú mal v Potomkoch ľudí - pričom mu sedí rovnako dobre. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Řada uživatelů co mám v topce tomuhle filmu nasázelo pětihvězdičkovej kvartýr, ale já se snažil jak nejvíc jsem mohl, ale bavit jsem se nedokázal. Akce je zde sice plno, ale za prvý bych to rozhodně vůbec neporovnával se Zastav a nepřežiješ a za druhé už vůbec nedokáže zaujmout, jak samotná akce, tak samotný příběh, mě teda rozhodně nedokázal. Akce je nadupaná, prej, ono se věčně střílí, a že by se něco monumentálního dělo, tvrdit rozhodně nemůžu. Na druhou stranu je do filmu zasazena hodně slušná muzika a to je vlastně jeho jediný plus. Nevím proč jsem na to koukal s nasranou tváří, ale je možný, že to všecko přehnal samotnej českej dabing, protože ten byl drsňáckej až na půdu, a já těch keců měl občas fakt plný zuby. Nemůžu si pomoct, tohle je nad moje síly. Neskutečně divná akce, která mě nebavila na akční film je hodně málo. Nakonec mě tak napadá. Jestli někdo viděl tenhle film a Červenýho trpaslíka, okamžitě si musí vybavit Eso Rimmera. To snad jinak ani není možný :D...Aber das war Clive Owen... ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Akčňák, u kterého je vidět, že se tvůrci náramně bavili. Monica Bellucci je vážně sexy, a když se k tomu přidá drsňák Clive Owen a jeho akční mrkvičky, tak vzniká akční zábava u které je nejlepší vypnout mozkové závity a nechávat se unášet zběsilou jízdou. Příjemná podívaná a tak hodnotím 4 hvězdičky... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Představte si nejšílenější sny všech milovníků počítačových her.Představte si co by chtěl takový 15nácti letý milovník stříleček, kde se nepočítá kolik máte nábojů v samopalu, ale kolik nepřátel jste zabily a jaký máte požitek z té střelby. Přesně takovýhle je tento film. Akční střelnice, v které se nejen mozek musí nechat doma. Komu to nesedí, ten je ztracený (a možná už sejmutý). Dárek pro všechny milovníky akce, střelby, polonahé Monicy Bellucci (sakra, taky nemohlo být vidět víc...) a Clive OWena jako novodobého Robina Hooda. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Clive Owen si ve filmu vyzkoušel 18 zbraní a na akční scény bylo použito 15 galonů falešné krve. (venus)
  • Režisér filmu Michael Davis se scénářem dlouhou dobu obcházel producenty a pokaždé byl odmítnut. Nakonec vytvořil patnáctiminutový animovaný snímek obsahující většinu složitých akčních sekvencích. Tento krátkometrážní film se setkal s kladným ohlasem a projekt byl obratem schválen. (Zeebonk)
  • Předobrazem drsňáka Smithe byl překvapivě Bugs Bunny. Zazní tu dokonce jeho typická „králičí“ hláška : „A co teď doktore?“ (Siriuss)

Reklama

Reklama