Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letadle Boeing 747 trasy z Los Angeles do Paříže, bláznivý vědec CIA dr. Lucas Thorp pašuje tělo, které je nakaženo geneticky zmutovaným virem. Během turbulence dojde k vypuštění hrůzného virusu ven. Paluba letadla je atakována skupinkou nebezpečných zombií. Ti následně obsadí letadlo plné ustrašených cestujících. (LIVINGDEAD)

Recenze (48)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Včera som pozrel toto veledielo a bol som velmi sklamaný, pretože vtomto horore alebo skôr komédii sa hereckých výkonoch asi chopili nejaký zhúlený dementi pretože to čo sa bude odohrávať prvých 30 minút je na nevydržanie. Potom sa to nejako rozbehne 20 minút je dobrá zábava plného masakru lenže potom kvalita zase ide dole a počujeme len trápne herecké výkony. Isteže nápad odohrať to v lietadle nebol zlý pretože takýto horor v lietadle som ešte nevidel kde sú nakazený ludia meniaci sa na zombie. Kvality takých hororov ako Usvit mrtvych alebo Noc oživených mrtvol vôbec nedosahuje. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nevěřím vlastním očím co jsem teď viděl. Obdivuju toho, kdo měl odvahu tuhle kravinu napsat, natočit. Film trpí zbytečně dlouhým nezáživným úvodem a neskutečně tupým závěrem, bez problémů koukatelných pro mne bylo asi jen prostředních 30 minut, které jsou akční a zábavné (tehdy jsem uvažoval o třech hvězdičkách). Konec je ale opravdu taková do nebes sahající blbost, že se z něj doposavad vzpamatovávám. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s liukovým komentářem, ten úvod je vážně nepovedenej a já u něj trpěl se stejnou vervou. Když se ale konečně rozmnožej zombie začne to bejt až nečekaně zábavnej film. Nejvíc mě dostala scéna se řvoucím, připoutanym zombie asiatem co vrazí do stíhačky. Jinak je tam plno hezkejch bab hlavně Kristen Kerr, takže je na co koukat. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

V letadle Boeing 747 trasy z Los Angeles do Paříže, bláznivý vědec CIA dr. Lucas Thorp pašuje tělo, které je nakaženo geneticky zmutovaným virem. Během turbulence dojde k vypuštění hrůzného virusu ven. Paluba letadla je atakována skupinkou nebezpečných zombií. Ti následně obsadí letadlo plné ustrašených cestujících. ++++++++++++++ Film se mi líbil, masky zombíků byly skvělé. Efekty taky ušly. Prostě a jasně : "dalo se na to dívat"! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No vida co všechno se nevymyslí... sakra kdo mi ten námět ukradl? před časem jsem opravdu a to nekecám v nadšení z filmu Hadi v letadle vymyslel film který se jmenoval Zombie v letadle a než jsem stihl přesvědčit Asylum nebo nějaký podobný machry aby to natočili, tak už je to tady no co už. Možná bych to, ale přeci jenom pojal trochu jinak začátek je takovej nudnej a divnej naštěstí se to pak rozjede víc než slušně. Masky a efekty na béčko ujdou. No celkově to není žádná extra pecka, ale zabavilo mě to a průměrný 3* tomu nakonec dám.50% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Tak prosím pekne tento film je to najzábavnejšie Béčko aké som prinajmenšom od Frankenfish (2004) videl. I keď je pravda že zo začiatku to tak nevyzeralo a typoval som to na hodnotenie max tak 2* ak to bude celkom dobré. Začiatok je proste slabučký a v podstate sa to poriadne rozbehne od takej 45minuty kde sa začne horda nemŕtvych drať cez palubu lietadla, cez ventiláciu a nastane to pravé zombie inferno. Keďže medzi cestujúcimi sú aj majitelia strelných zbraní za krátko sa zdemolovaný interiér lietadla zfarbý do krvava a o všade ležiace mŕtvoly cestujúcich a zombíkov s rozstrelenými hlavani nie je núdza. Nemŕtvy systematicky ničia cestujúcich, letušky a postupne sa dostávajú k pilotom. Nákaza sa dokonale šíry a dohryzené mŕtvoly cestujúcich sa prebúdzajú k svojmu druhému životu. Lietadlo samozrejme prechádza turbulenciou v noci kde blesky každú chvíľu šľahajú takže atmosféra je perfektná. Riadenie preberá auto pilot a zo zeme je na jeho likvidáciu vyslaná stíhačka. A posledný preživší sa tak musia dostať cez nemŕtvych do kokpitu a zabrániť ich zostreleniu. Posádku tvorí rôznorodá skupinka cestujúcich ako je skupinka dvoch párov ktorý sa navzájom podvádzajú, policajt a jeho väzeň, tajný agent, aziat ktorý sa nevie odopnúť, mníška, tým vedcov prevážajúci nebezpečný náklad a ostatné bezvýznamné obete ktorých hrajú našťastie sympatický herci. Herečky sú krásne, zombíci sú zvládnutý tiež veľmi dobre, spokojný som bol aj s ich ničením kde postavy hneď pochopia kam ich treba streliť a tak z hláv strieka krv tak ako sa patrí. Triky sú samozrejme slabučké no ich celkové prevedenie vynahradzujú situácie ako je napríklad spomalený priestrel projektilu podlahou lietadla a zásah nič netušiacej letušky. Nepochybne každého fandu takýchto hororov musí potešiť zombík v turbíne ale nebudem prezrádzať príliš veľa ale keď sa zombie starenka pokúšala dohrýzť svoju obeť bez zubnej protézy to som už naozaj rval smiechom. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Letadlo mířící do Francie prolétá rozsáhlou bouří. Na jeho palubě se nachází tým dr. Bennetta, převážející tělo infikované nebezpečným virem, který byl získán z komárů žijících ve Vietnamu. Virus dokáže oživit mrtvé organismy, a tak by mohl nejen fungovat jako elixír věčného života, ale i jako skvělá biologická zbraň. V letadle ještě cestuje policista převážející zločince, a pak celá řada různorodých cestujících. V důsledku bouře a vzniklých turbulencí dojde k poškození nákladu a netrvá dlouho, kdy se pasažéři i posádka začnou proměňovat v hladové zombie. Průměrný nízkorozpočtový horor má švih a od poloviny jde už jen o přežití. Divák si může tipovat, zda se v nemrtvé promění všichni, letadlo spadne, a nebo bude sestřeleno. Optimisté si můžou myslet, že se třeba někdo zachrání. Krví se nešetří, svůj půvab má hladová díra v podlaze, zpomalená kulka si najde živý cíl a jeptiška pochopí, že Bůh ji opustil. Dojde i na veselé momentky - dvě podvádějící se dvojice mladých si to krvavě vyřídí mezi sebou, připoutaná zombie v křesle letadlo nakonec opustí a Frank má štěstí, když se ho snaží pokousat kolozubá babka. Slušné masky, dobrá hudba a mizerné digitální triky (pixelové letadlo si mohli odpustit). Šťavnatá vybíjená, kde neplatí fyzikální zákony, jelikož tolik vypálených kulek v letadle, výbuch a požár by asi žádný stroj nezvládl. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ušlo to. Netradiční prostředí. Zombie v letadle, kde je málo prostoru a nikdo nemůže utéct. Docela tu dlouho trvalo, než se přešlo na nějakoku akci, takže začátek malinko nudný. Od propuknutí paniky začíná být film zajimavý. Golfová hůl určitě plus. Škoda, že na většinu zombíků byla použita pouze pistole, kde stačila rána do přirození a vzorek byl mrtvý. Trocha komediálních prvků tu taky byla, nevím jestli tak měly vyznít, některé určitě jo. Jsou lepší, i horší filmy se zombíky. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Úvodní představovačka s personálem letadla - hmm nuda. Fajn popojedem. Další dvacetiminutová představovačka s pasažéry letadla - hmmm nuda. Fajn popojedem. Dvacetiminutová expozice problému - hmmmm nuda. Fajn popojedem. Akce!!! jupííííí - teda hmmmmm nuda. Fajn popojedem. Konec - hmmmmmm hezká písnička u závěrečných titulků :-). Tenhle film je nadupaný samým klišé od sklepa až po půdu. Totiž od podvozku až po konce křídel. Námet slibuje neokoukanou podívanou, ale režiser je mamlas a neumětel. Jo a ty kyksy ve scénáři. V letadle se střílí po zombících ostošest. A samozřejmě nikdo nikdy nemine svuj cíl. Jaké štestí pro zdárný průbeh letu že?. Dobře to se dá ješte překousnout, ale co sakra má znamenta zdemolování podlahy letadla zombíky. Co výbuchy bomby na palubě letadla???! Jakto že to letadlo vydrží přímý zásah nějaké nabušené F16, či jiného bojového letounu? Jakto že v klidu manévruje s dírou v trupu?! A co to přistání skrze vrcholek hory? No když to takhle popisuju, tak to vypadá celkem dost dobře, že? Věřte ale že režiser je opravdu truhlík a trumpeta. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

bohužel variance na Hadi v letadle jenom se zombíkama moc nevyšlo. Neříkám že to bylo špatný, průměru to dosáhlo ale to je vše. Čekal jsem zábavu která se konala asi tak do půlky pak to ale začlo být strašně nudný a o ničem, když se tam objevily ty vojáci či co to bylo tak už jsem jen koukal na hodinky. I když se jedná o béčko najde se tu pár známých tváří jako třeba Kerr, Tyson, Avari či Midkiff a všichni hrají špatně takže nic co by mě mělo zaujmout. Naštěstí massky zombíků jsou parádní a tvůrci si daly záležet. Jedná se o průměrný film který si asi už nepustím ale nebylo to zase nic špatného. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl dost poblázněných scénáristických nápadů, ale tenhle kupodivu nebyl vyloženě špatný. Jasně, zombie v letadle jsme tu už měli a ne jednou, ale i tak jsem byl na tento filmeček docela zvědavý. Bohužel to dopadlo podobně jako nejčastěji porovnávaný film (Hadi v letadle) – tedy nepříliš dobře. Největší vadou na kráse bylo zbytečné natahování děje o haldu nudných dialogů a potom nepříliš přesvědčivé speciální efekty a triky. Nicméně příznivci tohoto subžánru si přijdou na své alespoň jakžtakž slušnými maskami nakažených. Navíc se tu objeví i několik humorných momentů a vtipných hlášek (přirovnání), takže jsem se u toho i párkrát slušně nasmál. A ani herecké obsazení nebylo vůbec špatné. O dost horší už to však bylo se samotnou logikou. Ta tady dostávala opravdu na frak a nejednou dostala doslova tvrdé direkty nejen zprava ale i zleva. Je mi jasné, že u podobných béčkových (nebo spíš už céčkových) záležitostí se na to musí pohlížet s nadhledem, to letadlo by se po tom všem doslova muselo rozpadnout ve vzduchu a zásobníky s nekonečnou municí vyloženě nesnáším. 40% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Flight of the Living Dead je nenáročný zombie horor, ktorý napriek pomalšiemu rozjazdu predsa len napokon ponúka požadovanú béčkovú zábavu. Hoci podobne ako desiatky jeho subžánrových kolegov z posledných rokov neprináša nič ohurujúce, predsa len ide o kúsok, ktorý si zaslúži aspoň letmú pozornosť hororového diváka. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Chvíli trvá, než se něco začne dít a ta chvíle je dlouhá a hodně nudná, ale jakmile začnou zombíci útočit do plnejch, je z toho najednou velmi slušná subžánrová zábava! 65% ()

curunir 

všechny recenze uživatele

Na začiatku ma to dosť odradzovalo od toho, aby som to dopozeral, ale príchodom zombíkov sa to postupne zlepšilo na slušnú porciu zábavy s množstvom komických situlácií. Najviac ma rozhodne pobavil ázijský zombík na sedadle z lietadla, ktorý narazí v závere do stíhačky. V podstate šperk svojho žánru! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď prvé čo som si všimol, debilne sa chovajúce postavy a aj z ich primitívnymi dialógmi. Aby si dvaja honci hádzali loptu v lietadle a keď im ju letuška zobrala, tak sa ešte čudovali prečo? A takýchto debilných scén je tu neúrekom ako napr. tá streľba v lietadle no to nedávalo vôbec zmysel. A príbeh bol teda celkom mimo-Šialený vedec aj z komplicmi prevážajú mŕtvu ženu jedného z nich a bola nakazená zombie vírusom a v tom lietadle sa preberie a dostane sa z nádoby, kde bola zatvorená a začne zabíjať. Tak originalitou tento film nedisponuje a tvorcovia tohto filmu asi nemysleli, keď stvorili taký nanič projekt . Všetko od príbehu, deja, spracovania a chovania postáv bolo veľmi amatérsky natočené. Ani herci sa nepredviedli v najlepšom svetle a to sa ešte troska prehanam. Aspoň, že masky zombie boli dosť dobré. Triky boli slabučké, lebo to lietadlo čo letelo v búrke, bola jasná zmenšenina, tak to sa im vážne nepodarilo. Tá tvrdšia muzíčka, mi troška spríjemnila ináč debilný film. Zombie zostrelila stíhačku tak to som ešte teda nevidel. Za akciu a niekedy aj napätie dávam dve hviezdy a to som trocha nadhodnotil. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný nenáročný horor, ktorý nijak neohúri ani nenadchne, no nemôžeme ho zaradiť medzi tie špatné. Hoci nám prvá polovica nič neprinesie a film by si obišiel aj bez nej, keď sa na scénu dostaví akcia sa film otočí o tristošesťdesiat stupňov a pozornosť diváka si budú môcť zaslúžiť nápadité momenty a masky. Avšak ani to film číslami neposúva nejak vysoko nahor, keďže Plane Dead postráda akúsi logiku, príbeh či dokonca náznak atmosféry. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V americkém snímku „Plane Dead“ najdete blbé herecké výkony, jsou zde stupidní dialogy, jsou zde tak otravné postavy, až skoro doufáte, že to letadlo s nimi na začátku spadne, ale přesto přese všechno se nakonec může stát, že vás to ve druhé polovin bude bavit. To už je prostě jen jízda, kdy jde o to, kde se počet mrtvých zastaví. Takový film už se dá celkem dobře dokoukat. ()

Reklama

Reklama