Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (804)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Distribuční zvrhlost - jeden z nejbrutálnějších hororů posledních let uváděn do kin s dabingem. Pekelný kruh se uzavřel. Naštěstí není dabing z nejblbějších, takže nezabíjí zběsilou jízdu plnou žravých rybiček a sympatických hrdinů, kterým to myslí, což je v tomhle žánru velmi vzácné. Stejně tak je nevídaná Ajova schopnost skloubit lascivní s opravdu strašidelným. Málokterý film dokáže současně způsobit erekci i akutní zvracení. Škoda, že to nešlo do českých kin v létě - k vodě by mě nikdo ani bagrem nedostal. Jedna z nejlepších předělávek vůbec a zcela bez debat jeden z nejpovedenějších "monster" hororů dekády. Pokud pokračovaní, jedině "made in Aja"! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Kua, to je neskutočný masaker čo spravil Alexandre Aja na plátne.Film je klasika - jazero, sprostý teenagery, bezmocný fízli a pirane, ale Aja to podal tak neskutočne verry funny spôsobom, až je vám jedno čo sa tam všetko deje.Niekedy mi to pripadá, že všade kde sa objaví Eli Roth tak to musím byť masaker ako jeho smrť v tomto filme (dokonca to schytala aj pronohviezda Gianna Micheals:). 60% - 3* ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

film si alespon na nic nehraje a dává přesně to, co se od něho očekávalo, okořeněné Ajovym smyslem pro režii. Závěrečný masakr znechutil pořádně, předchozí polovina byla mnohdy pastva pro oči (mořské panny), ale více jako 3 hvězdy to nejsou a nikdy nebudou. Tenhle typ hororu asi pro mne nebude, ačkoliv se při sledování tupých až nervydrásajících výkonů některých představitelů ve mne touha po brutálním násilí párkrát projevila. PS: Ta Jessica Szohr (WTF?) je ovšem opravdu fajn ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Strhující, romantické drama o kozách a rybách, které vás emocionálně ohlodá na kost. Ano, již v prvních minutách pochopíme, že kozy jsou zde symbolem jakési režisérovy nevyzrálosti a neradostných vzpomínek na dětství v pařížském předměstí, které ovšem bravurně transponoval na plátno, aniž by narušil konzistenci děje a kontinuitu tak tklivého příběhu. Na druhé straně ryby, a jejich behaviorální studie v nepřirozeném prostředí a zejména interakce s inkriminovanýma kozama, bezesporu představují v intencích Bordwelovského neoformalizmu vypořádání se autora se svou melancholickou minulostí a ve výsledku dosažení osobní vyvážené ataraxie těla a müsli. No zkrátka je to dobré jak sviňa, plné polonahých a nahých kikin, kterým jde místy vidět i ryba, okousaných mrtvol, stříkající krve a každý úchyl si to prostě musí pořádně užít. Paráda! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Aja prostě ví, jak udělat hororovým fandům radost. Když už na něj po průměrných Zrcadlech někteří zanevřeli, tak si vzal k ruce ten nejbéčkovitější příběh a udělal z něj hororovou lahůdku plnou nekompromisní brutality, nahejch bab, nadhledu a jednoho plavoucího penisu. Aja ví, co si může ve filmu s piraňama dovolit a tak si z toho všeho dělá vlastně i prdel. Ale tak nějak po svém, takže zároveň stejně vzniknul nejbrutálnější film od Hory mají oči. Hlavní hrdina je navíc sympaťák a sekunduje mu spousta polozapomenutých herců v čele s Elisabeth Shue nebo Christopherem Lloydem. Všechno dohromady to navíc skvěle funguje a vzniknul tak horor přímo k nakousnutí. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • S natáčením filmu se mělo dle původních plánů začít již koncem roku 2008. Došlo ale ke zpoždění a práce na filmu odstartovaly až v březnu roku 2009. Důvodem byla podle tvůrců velikost projektu, snaha o co nejlepší provedení a náročné přípravné práce spojené s 3D formátem, ve kterém byl film uveden. (darek kartac)
  • Jim McBride alias Mr. Skin na svojej webstránke mrskin.com každoročne zostavuje okrem iných rebríčkov aj taký, ktorý pozostáva z 10 najlepších nahých scén roka. Expertov z mrskin.com v roku 2010 najviac zaujala herečka Kelly Brook v horore Piraňa 3D. Britská modelka si v snímke užíva spoločné „plavkové“ chvíle s blondínkou z pornobrandže Riley Steele. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama