Reklama

Reklama

Devítky

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Gary sa rozišiel s priateľkou a pri pálení jej vecí to preženie s horľavinami. Vzápätí sa opije, šoféruje, vezme si crack a nakoniec havaruje. Vytriezvie až v nemocnici. Súd mu nariadi domáce väzenie, na ktoré má dohliadať optimistická novinárka Margaret. Presťahuje ho do dočasne prázdneho domu, pretože jeho majiteľ, spisovateľ, je na turné v Kanade. Gary sa zoznámi so Sarah – atraktívnou, zdanlivo spokojnou susedkou. Aj priateľstvo s Margaret sa zdarne vyvíja. Lenže... Dejú sa prečudesné veci – Greg nachádza zápisky a vôbec si nevie spomenúť, že ich napísal, počuje hlasy. Je naozaj Garym, alebo je niekým celkom iným? A to je len začiatok... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Tak to bolo teda nieco. O deji sa nema vyznam rozpisovat, pretoze „pribeh“ je tazko opisatelny. Kazdopadne, ked pre nic ine, uz len pre sposob natocenia sa tento film oplati vidiet. A ja proste filmy ako Donnie Darko, The Butterfly Effect a pod., napriek niektorym preslapom mam rad a tento film patri presne k nim. A poznatok, ze koaly ovladaju telepatiu bol jedinecny ;) ()

Plangi 

všechny recenze uživatele

Už to zde zaznělo, ale musím zmínit, že The Nines není typově nepodobný toliko opěvovanému Donniemu Darkovi, neb při sledování člověk tápe a tápe a...pak se vlastně nedozví, že se něco dozví. Nebo naopak? To je celkem fuk. Někoho to úplně pohltí, někoho to slušně mine - můj případ.To co jsem z toho všeho pochopil mi k uspokojení opravdu nestačilo a hlavně mě nijak snímek nepřiměl přemýšlet, což je asi v tomto případě špatně. Moc se mi líbilo přirovnání uživatele Sobis87 snímku k nepřiznané adaptaci hry The Sims, indicií ke ztotožnění se s touto tezí je ve filmu více než dost. Takže za samotný film bych dal *dos estrellas*, třetí připsuji za velice nadstandartní herecké výkony Ryana Reynoldse a boubelky Melissy McCarthy. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

začína to jako normální život herce který udělá v životě chybu a musí být doma jako vězen pak ztoho vileze uplně nevystvětlitelná věc všechno zmízí a začne to zase od začátku tentokrát jinak hlavní postava je uplně někdo jinej (Scénarista) který točí svuj seriál v jeho životě jsou uplně stejné postavy pak točí reality show a pak zjistí uplnou kravinu nechci ve svém komentáři spoilerovat...jede se dál pak je zase nekdo jinej a vznikne ztoho všeho jedna velká KRAVINA příběh je to dobrej herci taky ale závěr? Prostě je to jen další psycho-film který pochopí málokdo nejspíš jsem jeden stěch co to nepochopí ani kdyby to viděly pětkrát proto tři hvězdy :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Devítky pro mne představují velmi zajímavou hru. Rychle jsem se do ní vnořil, pak jsem se na chvíli ztratil, ale dobrovolným roztočením mozkových závitů jsem se odrazil ode dna a před snímek postavil taková očekávání, že mne závěrečné rozuzlení nemohlo uspokojit. Zkrátka jsem doufal v geniální zakončení skvělé hry, ale to už bych asi chtěl od života moc. Nicméně potenciálem se tady rozhodně nešetřilo. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vôbec neviem, čo si mám o tom myslieť. Nevadil mi ani tak Reynolds, dokázal som si na neho zvyknúť aj keď ho moc nemusím. Doteraz sa mi najviac páčil dva metre pod zemou vo filme Buried (2010). Mám rád komplikované filmy, ale len také, ktoré dokážu človeka prinútiť premýšľať. Tu nebolo o čom. Vlastne film toho veľa nepovedal, ale musím uznať, že sem tam sa vyskytla aj zaujímavá myšlienka, ale nič také, z čoho by som padol na riť. Najviac vo filme zapracovala kamera, tá stála za to. Tá film horko-ťažko vyzdvihla na priemer. Raz pozrieť a zabudnúť. 55/100 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • V tretej časti filmu ("Knowing") je na poznávacej značke Gabrielovho auta napísané 54P-X63. Súčet 5+4 a 6+3 je deväť a P a X sú od seba v abecede vzdialené deväť miest. (Abiosis)
  • Hlas kameramana, ktorý kladie otázky v druhej časti filmu ("Reality Television"), patrí režisérovi Johnovi Augustovi. (Abiosis)

Reklama

Reklama