Reklama

Reklama

Abby je ambiciózní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém. Tedy kromě toho, že je stále svobodná. Když jejímu pořadu začne klesat sledovanost, je nucena přijmout do týmu Mika Chadwaye, šovinistickou, drzou televizní hvězdu. Jeho pořad "Chceš mě, chci tě" by měl diváky seznamovat s tím, jak muži doopravdy fungují. Producentka jeho styl nesnáší, ale pořad se pochopitelně okamžitě stane hitem. Pak se Abby potká s Colinem, svým sousedem, který je svobodný a pracuje jako lékař. Je přesně takový, jaký Mike není - šarmantní a zdvořilý. Protože to Abby tentokrát nechce pokazit, požádá Mika o radu. A čeká ji velké překvapení, jeho metody fungují. Může ale vydržet vztah založený na přetvářce, nebo ji čeká další zklamání? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (768)

bassator 

všechny recenze uživatele

Naštěstí se ještě v této době dělají i komedie které byť jsou do puntíku předvídatelné jak zápasy Barcelony, tak jsou i vtipné a milé jako tato. Mezi Abby a Mikem to opravdu jiskřilo a to dávalo filmu ten správný náboj, nebo jinak řečeno tito dva udělali z obyčejného filmu opravdu povedenou, zábavnou a ztřeštěnou komedii... - 8. 12. 2012 - 65% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas dokážu romantickou kravinku protrpět a tohle nebylo zase tak špatný, i když je to vlastně skoro pořád dokola to samý. Butlera jsem měl radši, když si to rozdával s Peršany a ne s mojí oblíbenou Heigl. Průměrná romantická komedie, kterou určitě více ocení něžné pohlaví. 60% ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Chceš mě, chci tě, chcem to.. Když už to chtějí takhle debilně přeložit, tohle by k tomu sedělo ještě líp (ale vážně, ten český překlad wtf? To se zas někdo vyznamenal). Poměrně slušně průměrná komedie o které víme jak dopadne. Něják jsem přehlídla ten moment kdy se do sebe zamilovali. Místama vtipné. Gerard mi byl příšerně nesympatický, takže se na tu roli perfektně hodil, ale ke Katherine se vůbec nehodil. Vážně jsou chlapy takový prasata? Hmm.. 3* ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu tu kolektivní nechuť, která se k tomuhle filmu chová. Já jsem viděla jednu z nejsvěžejších romantických komedií tohoto roku. Neustálé sexistické poznámky a dvojsmysly jsou originální berličkou k ne až tak originální zápletce. A ikdyž je konec debilní tak, až to bije do očí, tak jsem se díky hláškám a hercům bavila skvěle. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Spartský král Butler hraje mužskou verzi Samanthy z SATC, opinion leadera pro čtenáře Maximu. Zbouchnutá Katherine Heigl je za naivní snaživou Popelku v džungli moderního randění. Jejich interakce v prostředí televizní zábavy má pod palcem Pan Pravá Blondýnka. The Ugly Truth je jednou z oněch příjemných, byť zapomenutelných a předvídatelných romantik- konverzační humor neskřípe, válka mezi pohlavími příjemně jiskří, ústřednímu duu to na plátně ladí a uši vydatně krmí atmosférický soundtrack. Co naplat, ošklivá pravda je taková, že u žánru, který v poslední době střídá šedý průměr a šeredný podprůměr, je charismatem vydřená šedesátka darem z nebes. Vtipným paradoxem jest, že volnomyšlenkářský liberál radí milé blondýnce starosvětské balicí metody- kombinaci dr. Plzáka a Jane Austen- držet se zpátky, být nedostupná jak husitská tvrz a obdivovat muže až do skonání hlasivek. A radí správně-zdrženlivost pochopitelně funguje- kromě New Yorku, kde připadá jeden ucházející exponát s oběma chromozomy na osm žen, ale pro tento speciální případ je tu Sex and the City. (projekce) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Do kin byl film odesílán pod krycím názvem "Helpful Advice". (Caszidy)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 88,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 205,6 mil. (NIRO)

Související novinky

Honba za remakem

Honba za remakem

29.08.2011

Co mají společného Hráči se smrtí a Honba za diamantem? Ano, oba snímky už dnes patří k filmové klasice... a dočkají se předělávky. Nová verze Zemeckisova romantického dobrodružství se chystá už… (více)

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama