Reklama

Reklama

Hrdinou francouzské kriminální komedie je gangster Cash, který se specializuje na krádeže diamantů. Když se však jeho bratr stane obětí konkurenčního gangu, Cash chce pomstít jeho smrt.  Hrdinou francouzské kriminální komedie je gangster Cash, nejelegantnější podvodník v Paříži, který se specializuje na krádeže diamantů a má v plánu velkou fušku na Riviéře. Když však je zabit jeho bratr Solal, což má na svědomí konkurenční gang, snažící se zmařit pečlivě připravenou loupež, Cash se spojí se zlodějským veteránem Maximem. Ten sebou do akce přivádí i půvabnou Garance a poté se na scéně objeví ještě další žena. Nikdo ovšem netuší, že uznávaná zlodějka Julia je ve skutečnosti policistka, která pracuje v utajení a hodlá Cashe zarazit. Hrají Jean Dujardin, Jean Reno, Alice Taglioniová, Valeria Golinová, scénář napsal a režii má Eric Besnard. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Film, který se trochu podobá třeba Dannyho parťákům, mě docela bavil. Na druhou stranu mi přišel málo propracovaný, vždyť například v závěru šlo úplně všechno podle plánu, nic se nepokazilo. Nemluvě o tom, že bych si přál jiný závěr, ale to je vedlejší. Z herců nejvíce zářila Valeria Golino, dále Jean Reno nebo Jean Dujardin. Naopak Alice Taglioni mi moc nesedla. Jak jsem říkal, film to není špatný, ale prostě mohl být propracovanější, škoda, takhle to je jen průměr ve svém žánru. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Není vám jasné, kdo je s kým a proti komu - zdá se, že každý se snaží napálit každého: Odkryje jednu falešnou (?) kartu, aby pečlivě utajil všechny zbývající. Je to možná trochu nevýrazné, ale vcelku zábavné. Posléze vás třeba napadne, kam celá složitá akce směřuje - a konečnému zúčtování se s chutí zasmějete ... ale nemůžu si pomoct, mě pointa doprovázená všeobjímajícím veselím mírně zklamala a do určité míry znechutila ... 2,5* ()

Reklama

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vůbec nebylo špatné,možná trochu překombinované,ale jinak se mi film líbil,taková lehká krimi-komedie,s pro mě neokoukanými herci(samozřejmě kromě Rena,Golino a Hindse).Mohu jen doporučit,příjemná hoďka a půl!Musím také souhlasit,že Golino je fakt kus,vypadá líp,než např. ve Žhavých výstřelech,a to už je nějakej pátek staré! ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Frantíci jsou roztomilí, mám rád hezký francouzský kočky bez podprsenky s mírnou anorexií a tím nejvíc sexy hlasem, mám rád bagety a zevlení v kavárnách. Ale přiznejme si, že pokud jde o filmy, tak je to v posledních letech hrůza, běs. Vlastně mám pocit, že se snaží kopírovat ve všem Amíky. A pokud to přejde i do oblasti sexu, tak se naseru. Cash je takovej lacinej pokus o Dannyho parťáky. Není ti nijak výrazně zkurvený a dá se to přežít. Já sem na to čuměl v letadle a docela slušně mi to zkrátilo utrpení o hoďku a půl. Nicméně originality je tu asi jako v průměrným slohu středoškolský nanynky. ()

PDcz 

všechny recenze uživatele

2** body No a pak bych chtěl taky říci, že to bylo divný. [X] Minus 1* bod Snaha o Danyho parťáky nebo seriál podfukáři. Ale tak nějak překombinovaně. [X] Minus 1* bod Snaha za každou cenu diváka překvapit, která ale vůůůbec nefunguje. [X] Minus 1* bod Už sem to asi psal, ale byla to nuda.. Mám patrně unavený mozek a ruce, bo se mi z toho filmu už moc nevybavuje.. [X] Bla, bla, bla... Poslední dobou jen šeď a průměr... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve francouzském Cote d´Azur a také v Paříži. (Terva)

Reklama

Reklama