Reklama

Reklama

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků

  • Česko Tyranosaurus Rex (více)

V roce 1521 dobyl Cortés Mexiko a podrobil si starobylou říši Aztéků. Ještě dříve ale uspořádal do těchto míst se sedmi muži výpravu, která měla za úkol najít zlato a drahé kameny. V údolí, kam skupinka směřuje, řádí pár obrovských tyranosaurů. Krvelačný domorodý šaman Xocozin každý měsíc obětuje živého člověka, aby si „hromového ještěra“ udobřil. Dělá to ale spíš proto, že se chce zmocnit vlády nad kmenem. Proto rovněž usiluje o dceru náčelníka Matlatla Ayacoatl. Když jednou dívka, která se sňatku vzpouzí, uprchne do lesa se služebnou, ještěr je dostihne, služebnou zabije a Ayacoatl zachrání Rios, člen Cortésovy výpravy. Později jsou muži zajati a náčelník, který myslel, že jeho dcera zemřela, ji spatří živou, což dobrodruhy spasí před jistou smrtí. Cortes nabídne, že jeho muži zbaví domorodce hrozby tyranosaura. Xocozin je ale chce příšeře všechny obětovat… V Cortésově skupině nevládne shoda. Někteří muži chtějí v noci uprchnout. Rios se ale neohroženě pouští do boje s příšerou… (TV Prima)

(více)

Recenze (204)

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

dejte si bacha na Hromoještěra.. a to myslím smrtelně vážně.. :) nebo Vás chytne, roztrhá na kousky a sežere jak malinu :) ale jinak je to gurmán, před tím než Vaše srdce sní, oblízne ho, aby zjistil, jestli má cenu se vracet :) i já jsem si srdce filmu oblízla a vím, že se vracet nebudu ;) efekty byli příšerný, herecké výkony slabé :( snažila jsem se najít alespoň maličkost, která by stála za hvězdu.. možná za snahu, možná za smích, který ve mě vyvolal.. ee.. Rexiku promiň, radši zůstaň vyhynulým :) ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Osoby a obsadenie: Ian Ziering v parochni zdedenej po Paľovi Haberovi a jeho 5 (!!!) (slovom päť) conquistadorov v plastových brneniach. Šesť pomaľovaných aztéckych týpkov, ktorí z nedostatku inej činnosti vo voľnom čase vytrhávajú ľuďom srdcia na betónovej (!!!) pyramíde o veľkosti manželkinej skalky na zadnej záhrade, hocikomu, kto ide okolo a dvaja ohavne animovaní tyranosauri (podľa filmárov azteca). Dej: Bohužial žiadny. Výsledný efekt po zhliadnutí: Lepší pocit ako po dopozeraní tohto filmu sa mi dostavil už len po rannej defekácii. Tak teraz tak nejak neviem, čo sa viac oplatí. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nejprve přijdou o koně, vzápětí jim úplně překazí plány s obléháním údolí, ve kterém aztéčtí bojovníci střeží zlato. Španělský dobyvatel myslel, že to bude snadný lup, nakonec se ale musí postavit samotnému (ano!) Tyranosauru Rexovi. Tvůrce zavřít do truhly a zamknout titanovým zámkem. Nesnažili se divákům alespoň něco skrýt, prostě to na plné pecky vypálili a nekoukali doprava ani doleva. Ani sebesilnější drink by nepomohl, prostě stačí vypnout a nad tím neumětelství se královsky bavit. Naše potvora se náhodně objeví a vypadá tak, jakoby ji nechal oživit školák s lepšími znalostmi programování. ()

colapso 

všechny recenze uživatele

Další bomba od DVDedice:-) Herci v kostýmech se absolutně nehodí do prostředí ve kterém hrají(pokud se o nějakém hraní dá vůbec mluvit),rekvizity jsou k smíchu(domorodá osada,nebo mini obětní pyramida),ale hlavně rex vypadá ještě hůř něž v nejnovější verzi PC hry Turok,přes tohle všechno to má jisté kouzlo a pro všechny kteří hltají každé hloupé béčko lze film doporučit ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

No, když pominu už jenom to, že celý ten nápad byla nehorázná pí*ovina, tak se to dalo dokoukat. Herci byli sice, jak z nějakého porna a efekty dinosaura byly směšné. Navíc blbeček Čokobamba (nebo jak se jmenoval) tam pořád pobíhal a řikal stále to samé. Nicméně, kdyby se ten "film" zkrátil na 40 minut, tak by to asi bylo i docela kouaktelné. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Na filmovém plakátu je zobrazena Mayská pyramida El Castillo z Chichen Itzá v Mexiku. (rakovnik)
  • Ve filmu byla použita německá vlajka, kterou měl na sobě jako tetování aztécký náčelník. (chaometic)
  • Natáčení probíhalo na hawaiiském ostrově Oahu, stejně jako u seriálu Ztraceni (od r. 2004). (tomeek)

Reklama

Reklama