Reklama

Reklama

Chuckyho kult

  • USA Cult of Chucky (více)
Trailer 2

Poslední čtyři roky strávila Nica (Fiona Dourif) v ústavu pro duševně choré zločince poté, co byla nespravedlivě obviněna, že to byla ona, ne Chucky, kdo zavraždil celou její rodinu. Když ale její psychiatr na skupinové terapii představí nový léčebný prostředek – “hodnou” panenku – léčebnu postihne série děsivých úmrtí a Nica začne o své diagnóze pochybovat. Andy (Alex Vincent), Chuckyho nyní již dospělá oběť z původního snímku Dětská hra, spěchá Nice na pomoc. Aby ji ale zachránil, bude muset obelstít Tiffany (Jennifer Tilly), Chuckyho dávnou nevěstu, která udělá cokoliv, aby pomohla svému milovanému protějšku. A je jí jedno, jak smrtící a zvrácené to bude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (126)

tron 

všechny recenze uživatele

„Mám pre teba odkaz od Chuckyho. Vravel, že budeš vedieť, čo to znamená. Je to len jedno slovo. Vypitvanie.“ Ja neviem. Na tejto sérii - resp. prvých troch dieloch - som vyrastal a proste sa mi nepáči, čo tvorcovia s Chuckym urobili v nasledujúcich. (Kvázi)humorné štvorka a päťka boli jedným slovom strašné a síce pochmúrna šestka pôvodne „vážnej“ sérii napravila pošramotené renomé, ale tak že by šlo len kvôli tomu o nejako extra lepší film, to sa ozaj povedať nedalo. Sedmička je akousi kombináciou vážnej jednotky, dvojky, trojky a šestky a komediálnej štvorky a päťky. Dej je umiestnený do hororovými fanúšikmi obľúbeného prostredia psychiatrickej liečebne. Postavy sa dali, vraždiace scény sa dali, Chucky sa dal. Občas z toho vyšla atmosféra. Ale proste moc ma to nebavilo a dosť dobre nerozumiem stavu, v akom sa táto séria nachádza. No páčilo sa mi, že sa vrátil Andy (viď. potitulková scéna šestky). A tým pádom sa mi veľmi páčila aj bonusová scéna po titulkoch. Naopak, nebavila ma SPOILERY Jennifer Tilly, ktorú dlhodobo pokladám za najväčšiu chybu série a ani vysoký počet bábik. A humor samozrejme. SPOILERY ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Opäť to bolo iné a opäť paradoxne rovnaké. Chuckyho maniere sa nezmenili a je to stále tá milá bábka, ktorá potrebuje to ´´svoje´´. Trochu sa pohrať. Najlepšie s niekoho vnútornosťami. V záplave dnešných hororov béčkovej produkcie, je toto svetlým bodom a potitulkový záver ( opäť s nostalgickým podtónom, ako v KLIATBE ) dáva najavo, že sa to ešte neskončilo ( a zrejme ani nikdy neskončí ). ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Slyším Chuckyho ve své hlavě....uááááá!- Řemeslně pěkně odvedený standardní příběh z blázince, kdy jsou efektní vraždy vyplněny vatou, bohužel ne střelnou. Asi nejhezčí je rozbité střešní okno, ubodání, rozvrtání a vyvržení dozorce má ovšem rovněž svůj půvab. Škoda, že panenkový slasher nemá více obětí, jelikož to je na celé sérii nejzábavnější. Vraždění nemají téměř žádný čas na útěk, anžto přepadení jsou náhlá a smrtící, což trochu zamrzí, páč se tím ztrácí napětí. Ještě že na všechno není sama jen mučená Chuckyho hlava, kterou si Andy schovává. Ošklivý Andy, ale Chucky má v rukávu několik es, takže Andy se bude ještě divit... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud si někdy v budoucnu vzpomenu na film „Cult of Chucky“, asi to bude proto, že je to film, kde postava panenky pořád funguje a je zde pořád stejně děsivá, jako byla v prvním filmu. Je tak dobře nadesignovaná, že nic na své děsivosti neztrácí. Ale pak si na film vzpomenu už jen proto, že je to průměrná podívaná, a to jak v rámci hororu, tak i v rámci celé série. Nic, co by oslnilo, nic, co by skutečně vyděsilo. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle novej Chucky je opravdu nejhorším z celé série. Určitě jsem nečekal žádnou pecku, ale taky jsem nečekal, že to bude taková sračka. Sledovat Cult of Chucky bylo pro mě utrpením. Samozdřejmě, že to není vina Chucky(ho).To asi jenom Mancini(mu) naprosto hráblo.Dávám jednu hvězdu z úcty k Chucky(mu), ale jinak je tenhle kousek téměř odpadová záležitost. Jestli je v plánu další Chucky tak doufám, že Mancini u toho nebude. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Po záverečných titulkoch je ešte bonusová scéna. (BoredKid)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. srpna 2017 na FrighFestu (Londýn). (Varan)
  • Jennifer Tilly natočila své scény za pouhých 6 dní, během posledních dvou týdnů natáčení 6.–11. února 2017. (rafix)

Reklama

Reklama