Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, ale buď mám hodně špatnou ruku při výběru nových komedií, nebo už fakt nejsou to, co dřív… A proč? Třeba proto, že (opět) jedna vynikající herečka a jeden lepší herec odříkávají dialogy, které jsme milionkrát slyšeli, protože to „je ze života“… Samozřejmě i vychytralé děti jsou zcela reálné… A takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho, ale nechci. To, že Catherine JE Sexy 40 nepopírám a klidně to podepíšu krví, jenže to neznamená, že se kvůli tomu musím dívat na hodně, hodně dlouhý film, který mě nudil a který jsem v podstatě dokoukal jen kvůli Catherine (tak jo, ani ten Justin nebyl špatný.) P. S. Když jsem v titulcích uviděl, že hudba je od génia Clinta Mansella (který složil dokonalou hudbu pro filmy Requiem za sen nebo Moon) tak jsem zpozorněl, nicméně tohle nebylo ani zdaleka to, na co jsem od génia jeho formátu zvyklý. Zcela rutinní, ničím nezajímavý hudební doprovod. Pro tohle je vás škoda, Clinte a Catherine… P. S. 2. A české distributory bych ocenil medailí (kolikátou už?) za přesný překlad, kdy vystihli ty malé drobnosti a proto The Rebound přeložili jako Sexy 40. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Velice pohodová romantická komedie, která prakticky ničím neurazí. Trochu mi ale vadilo, že neměla prakticky žádnou (i když by se jednalo o klasické klišé) zápletku / zvrat. Tedy vlastně měla, ale "od té doby jsme se pět let neviděli" bych si představoval ztvárněné jinak než jednou minutou mozaiky cestování po světě. :P ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Konečně inteligentní, vtipná vztahovka ze života s patřičným nadhledem.....NE, bohužel nic takového se nekoná aneb další (marný) pokus Milana „polidštit“ a přivést na žánr romantická „komedie“ made in USA. Catherine to i na prahu 40-ky zatraceně sluší, ale to je asi tak všechno, co vám snímek „ dá „. Už samotná šablona vzbuzuje (mé) velké rozpaky. Sandy je šťastně vdaná, nic ji nechybí až do kamžiku, kdy zjistí, že si to její manžel rozdává s její kamarádkou. V ten moment ( jako mávnutím kouzelného proutku ) zjišťuje, že celý její dosavadní život stál za hovno. Rozhoduje se k radikálnímu kroku. Klidně mě ukamenujte, ale takto já si rozhodně „ vztahovku ze života „ nepředstavuju, ikdyž udělat tlustou čáru a zapomenout na nevydařené manželství v posteli s 25-tým „kolouškem“ Aramem, to se ( v případě Catherine ) dá lehce pochopit :o) Vyserte se jednou američané na zaběhnuté šablony a zkuste natočit „obyčejný „ příběh. Chci toho zase tak příliš? Zřejmě ANO... 40?.., MNĚ téměř taky. Dokoukání tohoto snímku mě totiž 10 let života a pár šedin určitě stálo. p.s. shodou okolností jsem naposledy shlédl snímek Play It again, Sam s Woody Allenem v hlavní roli. Kdybych tomuto snímku dal více jak 2,5 * byl by to vůči tomuto snímku Herberta Rosse výsměch, musel bych se nutně pominout a ztratit veškerou soudnost a to i přestože v daném žánru existují MNOHEM, MNOHEM horší snímky. To ale není polehčující okolnost. 1* za „ TOP GUN :o)„ zbytek za těch pár světlých momentů, víc ani ťuk.... ()

Derek 

všechny recenze uživatele

catherine je vazne sexy a k nakusnutiu, bartha celkom sympatak a tie decka su zahrane presne tak aby vas nezacali stvat svojou roztomilostou, ale nejako som nepochopil co chceli tvorci dosiahnut lebo tri stvrtiny filmu sa pozeram na romanticku komediu so sem tam slusnymi vtipmy a kvantom hlasok o semene a zvracaniu (vacsinou od malych capartov). cele je to natocene s lahkostou ale nic co by vam zostalo v pamati, ale v poslednej stvrtine dojde k urcitemu zvratu a totalne sa zmeni styl filmu, cela atmosfera ide do kopru a mna to dost otravilo lebo sa to snazi byt nieco viac cim to v skutocnosti je. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Catherine je síce herecké poleno, ale vyzerá stále vynikajúco. Našťastie sa v takejto nenáročnej blbine tá jej snaha o herectvo trochu stratí. Inak je The Rebound klasická plytká, vykalkulovaná romantická komédia plná sladkoblbých dialógov, ktorá smeruje presne podľa očakávaní tam, kam to je u romantických komédii zvykom, akurát si pred samozrejmým happyendom spraví tak trochu zbytočnú 15 minútovú zachádzku okolo sveta. Nenudilo ma to, ale na viac sa ten film nezmohol. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Přestože se jedná o americkou produkci a snímek byl distribuován do kin mnoha zemí po celém světě, ve Spojených státech se na plátnech kin neobjevil. (znamka22)

Reklama

Reklama