Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (397)

Mikita 

všechny recenze uživatele

Nesouhlasím, že je to předvídatelná romantika jako každá jiná. Celý vývoj je tak nějak realističtější (až na ten závěr filmu). Láska vzniká postupně a i procitnutí a uvědomění si věkového rozdílu je na romantickou komedii podivné, vždyť na věku nezáleží a mají být spolu přes všechny nesnáze. Ano, na věku opravdu nezáleží, důležitější je zralost a vhodné načasování. A to, že se opět nakonec sejdou již ve správné době a oba sami, to je opravdu teprve ta romanticky neuvěřitelná část. A co kdyby se oba po letech sešli a bylo by to ono, oba naladěni na stejnou vlnu a nebyli by sami. Měli by být ještě spolu? Film se mi moc líbil. Bavila mě interakce páru, ve kterém je větší věkový rozdíl. Vzrušující dva světy a ta propast, když přijde řeč na rodinu, zajištění, budoucnost. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kéž by to takhle plakátově fungovalo i ve skutečnosti, posteskl jsem si po zhlédnutí (experimentální) romantické komedie. Označit tento film za experiment v žánru romantické komedie je na místě, protože z 50% procent film opravdu jde inovačním směrem, ale pak bohužel zabloudí a sejde z cesty. Přitom všechno začíná dost dobře. Právě se rozvádějící sympatická čtyřicítka Catherine-Zeta Jones, která je věčně zaneprázdněná psaním článků do sportovních rubrik poté, co načapá svého muže při nevěře, už nesnese takhle dál žít, rozhodne se rázně jednat a odstěhuje se do New Yorku. Na krku má dvě děti, kteří jsou sympatičtí uličníci a brzy jí přibude třetí. Sympatický a o 15 let mladší mladík Justin Bartha, kterého najme jako chůvu ke svým dětem, kterým okamžitě padne do oka a posléze padne do oka i jejich mámě, která stále vypadá k světu. Jenže žít s naivním mladíkem, co čte po večerech knihy o Harrym Potterovi, který přece jen rozumově na tátu od rodiny nemá, je sázka do loterie a zamilovaná žena si začne brzy uvědomovat, že přestřelila. Mohl to být ukázkový příklad nevšední romantické komedie, ale film lépe funguje, než se naše dvojice dá dohromady. Do té doby je film napěchovaný trefnými gagy o vztazích, nepovedenými randemi zoufale hledající ženy a její děti si udělají z dobráka mladíka šaška, který s nimi umí blbnout jako nikdo. Tohle všechno ovšem od prvního nesmělého polibku nově vzniklé dvojice ustoupí do pozadí a filmem se rozlije natahovaná nuda, kdy se dvojice od sebe odloučí a film nabídne zdlouhavé cestování mladíka po světě a povýšení zralé ženy z pisatelky na televizní reportérku. Závěrečné náhodné setkání dvojice po pěti letech v restauraci je tak křečovité umělé, že to výrazně filmu nepomohlo k lepšímu hodnocení. Tápání a nerozhodné sejití ze stanovené cesty dobrý dojem srazilo, a ne každý filmový experiment dopadne stoprocentně. Ovšem snaha byla, a divák se ujistil, že Jonesové to ještě pořád celkem sluší a Bartha se k ní ani trochu nehodí. ()

Reklama

buldock 

všechny recenze uživatele

Musím říct , že bez naprosto okouzlující a neuvěřitelně přitažlivé Catherine Zety-Jones by u mě tenhle film moc šancí zřejmě neměl. Rozjezd má snímek pomalejší , poté přichází jeho nejsilnější emocionálně komediální část , ale ten konec mi přišel jako pěst na oko! Díky tomu finiši jsem nucen jít o hvězdičku dolů , ikdyž jsem se celkově pobavil velmi slušně , škoda. Však uvidíte sami.Film: 65% ()

Derek 

všechny recenze uživatele

catherine je vazne sexy a k nakusnutiu, bartha celkom sympatak a tie decka su zahrane presne tak aby vas nezacali stvat svojou roztomilostou, ale nejako som nepochopil co chceli tvorci dosiahnut lebo tri stvrtiny filmu sa pozeram na romanticku komediu so sem tam slusnymi vtipmy a kvantom hlasok o semene a zvracaniu (vacsinou od malych capartov). cele je to natocene s lahkostou ale nic co by vam zostalo v pamati, ale v poslednej stvrtine dojde k urcitemu zvratu a totalne sa zmeni styl filmu, cela atmosfera ide do kopru a mna to dost otravilo lebo sa to snazi byt nieco viac cim to v skutocnosti je. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Catherine Zeta-Jones si může před své jméno klidně dát ještě jedno křestní a to "sexy", beztak už má jméno jak žížalu, tak je to jedno a co se týče číslovky tak tam může mít 40, ale klidně i 60, protože když je jednou ženská krásná, tak je hold krásná a hotovo. Není to však jen Catherine co je na filmu sexy, ale i pocit z tohoto bijásku. Esence komedie a romantiky jsou zde skvěle propletený a čím víc se film blíží ke konci, tím víc jsem z něj cítil pohodu a uvolněnost. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Skutečný věkový rozdíl mezi Catherine Zeta-Jones a Justinem Barthou je 9 let. (Stanley619)

Reklama

Reklama