Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (578)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Vrátila som sa práve z anfíku. Pre mňa je obrovský zážitok, zakaždým, keď vidím film v kine. Preto sa to odrazí na mojom hodnotení. V poriadku soundtrack, pekný scenár, humor na mieste, basketbalové triky a Zac Eferon ako hráč, boli výborné.Príbeh bol v poriadku, len málo rozvinutý.Za týmto však zaostáva sklamanie, myslela som, že Zac konečne ukáže, že vie hrať. Ale opäť to bolo to isté. Čakala som, že sa bude pohybovať rovnako ako Mattew Perry, no nedočkala som sa. Výsledné hodnotenie je len vďaka tomu, že som z frajera Zaca Efrona mimo(treba mi to odpustiť), a že som to videla na veľkom plátne 75%. Nezaručujem zmenu po druhom videní. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Když to šlo do kin, tak jsem na to musela hnedka jít po tom, co jsem viděla upoutávky. Z kina jsem ale odcházela docela zklamaná, protože jsem měla opět přehnaný očekávání. A teď po skoro třech letech, co jsem to viděla znova se mi to líbilo mnohem víc a zvýšila jsem svoje hodnocení z původních 60% na 80%. To je prostě jeden z těch filmů, co časem musejí uzrát. I když to mívám spíš obráceně, že se mi nejdřív film líbí hned a po pár letech to upadá. Jako oddychovku to určitě doporučuju. A soundtrack taky nemá chybu. Je škoda, že nikdy nevyšel druhý soundtrack score, byl by mnohem lepší. Hlavně, když se o filmovou hudbu postaral Rolfe Kent. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A půl. V období největšího šílenství okolo Muzikálu ze střední, jsem Zaca Efrona nemohla ani vidět a pochybovala jsem o tom, zdali budu někdy schopna s ním nějaký film zhlédnout. Čas plynul dále a já si na něj tak nějak začala zvykat a říkala si, že bych mu měla dát šanci. Ta měla přijít v tom, aby mě dokázal nějakým způsobem přesvědčit, že je mu "Znovu 17.":) Chlapec to dokázal a jeho herectví jsem mu dokázala i uvěřit (což v jednoduché postavě mladistvého není vlastně nic těžkého, ale i tak...:) Dokázal mě rozesmát a neměla jsem problémy se na něj dívat (což ještě nedávno jsem nebyla schopna udržet zrak, byť na jeho fotografii:) Kdybych ho zde viděla prvně, když si odmyslím jeho nesnesitelnou monumentální popularitu, díky působení v HSM a díky níž se mi zprotivil, a zařazení mezi mladé, krásné herce, po kterých náctileté fanynky šílí, řekla bych, že je to skutečně krásný kluk (no co jako:) Zhruba až na tři klišovité a patetické scénky, se mi tato komedie velmi líbila. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Štýl teen komédie, ktorý nielen, že môžem, ale naopak mám veľmi rád a občas aj vyhľadávam. V návale presexualizovaných komédií rád siahnem po niečom "skutočnom". Fešák Zac Efron by mal vyrásť v dospelého Matthew Perryho? To trochu nedáva zmysel, ale čo, bolo to milé, romantické a vtipné. Veľká spokojnosť. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Už při sledování HSM3 jsem věděl, že pouze Zac Efron má ze všech těch naivních dětiček šanci se prosadit i mimo jinak trapný "teenage" fenomém. Voila, měl jsem pravdu. Je to sice ohraná písnička, ale pár originálních nápadů a vtipů se tomu upřít nedá. Navíc hlavní hrdina je sympaťák Michelle Trachtenberg nehorázná kočka. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (19)

  • Do kin byl film přepravován pod krycím jménem "Rewind". (duklak2)

Reklama

Reklama