Reklama

Reklama

Jezero smrti

Trailer

Steve chce vzít svou drahou polovičku, přítelkyni Jenny, na romantický víkend pryč z města k jezeru Eden. V panenské přírodě plánuje požádat Jenny o ruku. Setkají se tam však s partou mladých teenagerů, kterým se moc nelíbí, že jsou na jejich oblíbeném místě vetřelci. Steve se snaží nejprve o vyjednávání, ale zbytečně. Nebezpečný kolotoč hry o přežití se roztáčí ve chvíli, kdy partička ukradne jeho auto a potyčka skončí smrtí psa jednoho člena gangu. Skupinka v čele s psychopatickým mladíkem se rozhodne pomstít způsobem, který se vymyká normálnímu lidskému chápání. Hra na kočku a myš začíná. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 292)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Masakr! MASAKR! Masakr! Prozatím s velkým přehledem nejlepší horor roku 2008. Dost dlouho mě takhle horor nezasáhl, nesrazil psychiku dolů a nevzbudil emoce. Tolik jsem hlavní dvojce fandil a přál. Tolik mi přišla parta „anglických“ „teen“ zmrdů reálná, až moc v dnešní době reálná. Brutalita je pořádná, kamera necuká bokem ve chvílích kdy se v mnoha filmech otáčí, stříhá…..Brutalita ale není samoúčelná, jako v jiných filmech "alá" Saw…10/10* ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Spíše než horor mi to přijde jako zdařilé soukromé drama osamělých lidí kdesi v lesích. Místo drsné přírody, s kterou by si neporadil ani Bear Grylls, ale mají co dočinění s partičkou vycválaných spratků. Situace je takříkajíc nezáviděníhodná a je nesmysl čekat happyend. Snímek je jinak filmařsky dobře zvládnutou podívanou. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $7,321Tržby Celosvetovo $5,463,294║ Veru nič nové, miestami až neúnosne naivné, proste podobne ako to bolo pri Páde do tmy, takže Angličania to proste thrillerové dusno čo miestami slušne načrtnú nevedia zvládnuť ku konečnej spokojnosti, čakal som omnoho viac po tom dobrom hodnotení tu(75%???). /40%/ ()

Matty 

všechny recenze uživatele

A co děti, mají si kde hrát? V navozování bezvýchodné atmosféry naprosto nekompromisní horor, který činí oběti i ze svých diváků. To řezání, bodání, noření do neskutečně odporných sraček (a myslím tím opravdu neskutečně odporných) je podáváno tak sugestivně, že jsem se cítil jako přímý aktér veškerého dění. Ohrožován partou pubertálních výrostků s nulovým, nebo příliš tvrdým rodinným zázemím. Film usiluje o určitou věrohodnost také z hlediska sociologického a neopomíjí poukázat na vliv násilných snímků (Tony Montana, Bonnie a Clyde), případně na potřebu vše zaznamenat. Co není natočeno, nikdy se nestalo, z kteréhož předpokladu vychází sadisticky neuspokojivý závěr. Je špatné, že lidi jsou hovada, je dobré, že filmaři mají odvahu natáčet o tom čím dál méně příjemné filmy. Tento nelze sledovat s tím, že se vás ani trochu netýká. Bude. 85% Zajímavé komentáře: Rogue, Nick Tow ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

SKVĚLÝ - opravdu parádní horror. Bohužel, tohle je realita. Taky máme před panelákem takový gang nezaměstnaných puberťáků - zmrdů se sockou. Od rána do večera jen sedí na laviččce, chlastají, fetují a dělají bordel. Věřte mi, že kdybych měl kulomet tak ty zasrané zmrdy pozabíjím. Teď mají dokonce soutěž - kdo víc rozbije plastových oken a ještě se tomu smějí. Co se týče filmu, litoval jsem hlavní hrdinku a přál jsem si, aby ty parchanty zlikvidovala jednoho po druhém...... takže ten konec mne zklamal :-) Film je zcela jistě totální antikoncepce - po shlédnutí nemáte chuť zplodit dítě, protože tohle z něj na 100% vyroste! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (16)

  • V scéne, kde skupine mladých ľudí uteká pes za párom ležiacim pri jazere, majiteľ psa na neho volá menom feny Bonnie, pričom kamera pri ďalšom zábere odhaľuje, že je to pes. (brutale)
  • Jezero Eden je ve filmu umístěno ve Velké Británii, ve skutečnosti se ale nachází v americké Minnesotě. (LentilleLily)
  • Písnička, která hraje na večírku u bazénu, je „Respectable“ od Mel & Kim. (Duoscop)

Reklama

Reklama