Reklama

Reklama

Bez úniku

  • USA Breathing Room (více)
Trailer

Myslíte, že ohraná variace na známý horor SAW již nemá co nabídnout? Že ani nemůže? V tomto mrazivém snímku půjde o čirou hrůzu. Nejsou zde ale zapotřebí žádná monstra, neboť i člověk sám o sobě dokáže být v krajních situacích dostatečně zvrhlý a odporný. Myslíte, že jste viděli všechno? Mýlíte se. (Davies182)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ve své době úspěšný námět tentokrát snad v televizním formátu, neboť značně nízký rozpočet ze snímku doslova jen září. Po dějové stránce to však vypadá, že scénář měl spíše sloužit jako divadelní hra. Žádné činy či akce, jen neustálé konverzace o ničem. Pro film je to tak naprosto nezáživné, bez budující atmosféry a bez jakékoli hororového aspektu. Tohle snad má pro televize sloužit jako levnější náhrada za pořádné filmy, u kterých jsou vysílací práva vyšší, jinak se to nedá vysvětlit. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem se rozhodoval, jaké dám hodnocení. Od čtyř hvězd, na tři hvězdy, až nakonec na dvě. Ze začátku to vůbec nevypadalo špatně, sice kamera nebyla nejkvalitnější, ale šlo hlavně o příběh. Se Saw se to ani nedalo srovnávat, protože film nabízel něco jiného. Ne pouhé zvrhlé hrátky staříka s rakovinou/AIDS. Bohužel při konci se už novou postavou začal film zbytečně motat a při úplném konci si přímo vykopal hrob. Breathing Room je podprůměrný horor, který bych těm nenáročnějším klidně doporučil. 48% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru jde o naprosto zbytečný film, který nemusel být vůbec natočen. Nic nového nám totiž nepřinese, tedy kromě 89.minut nudy. Je zcela zbytečné zde hledat nějakou pointu příběhu, protože tenhle film v konečné fázi nemá ani hlavu ani patu. Všechno důležité co by mohlo diváky zaujmout se odehrává ve tmě, takže stejně vlastně nic neuvidíme. Nezkušenost tvůrců se tím pádem promítla na plné čáře a udělala z jejich snímku jen obyčejnou kupu nesmyslů a trapných dialogů. Samozřejmě se zde najde i několik světlejších okamžiků, ale těch je zde opravdu jen pár a kdybych tady ty dvě-tři scény popsal, tak by jste se už na něj ani nemuseli dívat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Saw“ byl chytrý film, ať už si o jeho pokračováních myslíte, co chcete. „Kostka“ byl také chytrý film, ale v jejím případě opravdu jen ten první díl. „Bez úniku“ je ž ale jen parazitování na zajímavém nápadu, který ale zůstal naprosto nevyužit. Tady není ani trocha invence, ani trocha snahy vyprávět příběh, který by byl alespoň trochu zajímavý. Navíc je to i celkem špatně natočené. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Filmů na tohle téma bylo natočeno už tři prdele, a většinou se mi líbily, jelikož se alespoň snažily mít nějakou pointu. Tady máte akorát více než lacný vizuál, velmi špatná úmrtí (takhle byste to natočili lépe i vy s nějakou obyč kamerkou a bastlí kečupu k tomu) a pokud čekáte nějaké rozuzlení, tak se nedočkáte ... jen se všichni tváří strašně drsně a jsou cool a sedí u netbooků .. sry za spoiler (ano, tohle je mega spoiler, krom jednoho "asi důležitého" zvratu, který jsem neprozradil), takhle totiž zní důvod, proč tam všichni jsou :) Ušetřete si čas a na tohle se vyserte ! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama