Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (520)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Začátek je pomalejší, ale jakmile se přeneseme přes vířivku (!!!) do roku 86, pak se to rozjede. Ano není to duchaplný film, ale ta trojka mi postupně přirostla k srdci. Kdo by nechtěl se přenést do minulosti a leccos tam změnit?! Konec ve formě skvělé hudby Motley Crue patří k jedněm k nejlepším koncům komedie tohoto roku. Vylůlujte si to! :D ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Každý, kto má aspoň trochu rád 80. roky musí uznať, že aspoň návrat do tých čias a atmosféra sa jednoducho vydarili. Zázračná vírivka, ktorá vás prenesie v čase, nie je nič originálne, ale na niektorých hláškach som sa dobre zabavil, preto filmu odpúšťam slabšie momenty. Humor na tému „kefovanie“ v istých momentoch presiahol hranicu vtip – trapas a súhlasím, že niekedy je menej viac. Hlášky okolo Terminátora či M. Jacksona ma rozosmiali a malých odkazov na slávne roky akčných hrdinov je tu dosť. Filmu sekla i hudba z 80-tych rokov, ale čo takto si zaspievať jeden hit z budúcnosti? Prevedenie tej známej skladby malo riadne grády i celá tá spevavo- tanečná scéna bola super a bola tým, čo ma presvedčilo prikloniť sa k slabším štyrom. 70%. ()

Reklama

Okara 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha dalších bláznivých komedií, které mám většinou rád, ale tato mi naprosto nesedla. Trapný nápad o cestování do minulosti, kde se nevyskytují téměř žádné hlášky ani vtipy a kde hrají velice špatně vybraný herci ve vedení s Johnem Cusackem, který se s hlavní rolí míjí velkým obloukem. Dvě hvězdičky za Roba Corddryho a pár velice vzácných vtipných momentů. 35% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Jakou barvu má Michael Jackson?" Film, v němž se díky kouzelné vířivce hlavní hrdinové vrátí do druhé půlky osmdesátých let. Jo, to je přesně něco pro mně. I když by scénář a nápaditost mohl občas více tlačit na pilu (a ne jen tak okecávat), je to docela prdel. Takový oddechová sranda, která vás ale donutí alespoň párkrát se pokusit vžít do hlavních hrdinů. 3.5* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle byla pěkně vulgární a pěkně zábavná komedie, která si potykala s prvky scifi. Čtyři přátelé se vydají na horskou chatu, kde prožili svá nejlepší léta a vlivem časového paradoxu, vířivky a ruského energetického nápoje se dostanou zpět do minulosti a to konkrétně do roku 1986. Jsou zase mladí, krásní a můžou změnit své zpackané životy v budoucnosti, ale otázkou je, jestli se jim to povede, protože znát budoucnost bývá ošidné. No ale tahle komedie moc neuvažuje v rovině "co by" nebo "kdyby", ale spíše tasí pokud možno co nejvulgárnější gagy ve stylu teenage komedií a je docela zábava sledovat postaršího Cusacka, Corddryho nebo Robinsona, jak si ze sebe utahují a pronášejí jednu hlášku za sebou. Tady jde hlavně o gagy a hlášky, protože tenhle film se zase až tak moc nepouští do řešení časových paradoxů, a pokud ano, tak to nevyznívá nějak extra propracovaně, jak u jiných filmů o cestování časem. Zůstala tedy hlavně skvělá legrace, sympatické herecké výkony a řada narážek na současné celebrity. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Film vznikal v atraktívnom prostredí lyžiarskeho strediska Fernie v Britskej Kolumbii. (ecceHOMMO)

Reklama

Reklama