Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

juta 

všechny recenze uživatele

Jeden díl lepší než druhý. Má nejoblíbenější postava je Carol Pifková. Ta je dokonalá :D U každé scénky se nejde nezasmát. Smál jsem se hodně? Podle kompjůtru ANO! ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Expanze britských komiků na druhou stranu Atlantiku pro Američany nikdy nevěstí nic dobrého. Sotva se vzpamatovali z toho, co jim ukázalo zrcadlo nastavené Sachou Baronem Cohenem aka Boratem, vzali jejich hrdou zemi útokem dva vypasení homosexuální transvestité. V jejich kůži je nejlépe dvojici strůjců (myslím, že zde to můžu napsat) kultovního britského seriálu Little Britain Mattu Lucasovi a Davidu Walliamsovi. Po rozhlasové verzi a třech televizních sériích zavítali se svým nekorektním humorem do kolébky politické korektnosti. Formou zasvěcovacího dokumentu ukazují, že Američané jsou sice divní, ale Britové taky, takže si skvělé rozumí a můžou společně a s úsměvy na tvářích vybombardovat další zbytečnou zemi kdesi na východě. Nevybíravé rány schytávají tlouštíci, gayové, tělesně postižení, pejskaři… každý z nich se projevuje výstředním chováním, úchylným smýšlením anebo kombinací obojího. Nebude to pravděpodobně nejoblíbenější seriál průměrného Američana a osob s vytříbeným estetickým cítěním, ale mi přišel jeho humor epizodu od epizody lepší a méně nechutný (ke konci už jsem považoval za vyměknutí každý vtip nedosahující nehoráznosti chlapa namaskovaného jako nahá stopadesátikilová žena s mořskou hvězdicí v oblasti řitního otvoru). 85% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co Vám budu povídat. Nekompromisní a v mnoha ohledech naprosto pravdivé. Co na to asi říkají Amíci, který ti dva magoři tak perfektně parodují... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Komediální protknutí Velké Británie a USA kvalitativně zastiňuje předchozí verzi o zemi odpoledního čaje a partičky bridže. Amerika je prostě trochu jinde, je příjemnější, upřímnější a lépe stravitelná pro většinu publika. Lucas-Walliams si své role užívají, i když se přestěhovaly za Atlantik a pokračují ve svých klasických vtípcích a přibudou i nové, možná ještě lepší (ano, fitness:)). Já se v šesti dílech bavil náramně a slabší místa nebo zbytečně přehnaná jako u britské verze jsem s chutí přehlídl. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No scenky se presunuly do Ameriky, ale je tu spousta starejch znamejch postav a pribylo par fajn novejch. Jinak je vse vicemene pri starym, samozrejme to vypada trosku draz a hudba je lepsi, ale hlavni dvojka jsou furt stejny dobytkari, kterejm neni nic svaty. Jen mi pride, ze jednotlivy scenky jsou delsi a je jich tu min. Oproti britsky verzi malilinko slabsi. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Ještě že natočili další pokračování tentokrát o USA. Endy, Bubla, zvracející ochutnávačka co dodat, pro zasmání nutnost vidět. / Viděné epizody z 1 série *6.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 8/10) ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Když se člověk pohodlně usadí k dokumentu tohoto formátu, který mu otevře obzory a nenásilnou, věcnou a decentní formou jemně shrne a podtrhne charakterové stereotypy dvou velkých národů, problematiky znalý gentleman se jen lehce pousměje a kývá hlavou. Miniseriál si dělá srandu ze všeho ale málokdy z opravdových národních stereotypů. Popravdě dost těžce stravitelnými prostředky. Je to nechutný, prvoplánový,zvrhlý ale semtam i docela zavánějící inteligentní narážkou. Smál jsem se. jenomže když já se na nějakou komedii koukám v kině, směju se prakticky všemu a to hodně. Rozhodně v některých dílech najdete legendární kousky jako ,,Perfektní cvičba''. Nevim jak vy, ale já se smál, snažil nekoukat, proklínal tvůrce a věděl, že se na to podívám znovu a znovu :-). Jednotlivé skeče jsou moc dobré.. ALE (virbl) vykrádají sami sebe.. jde o variace na 3-4 scénky, které provázejí celý seriál a to je pro mě sakra málo. Normálně se podá několik návrhů a vybere se jeden. Oni snad natočili všechny. kdybych viděl jeden jakýkoliv díl, dám 4,5 ale takhle, po shlédnutí kompletu, jdu dolů. Fungující rovnici používat pořád dokola by od fyziky odradilo i Einsteina ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Krásný humor stavěný pro dnešní "tvrdší" dobu.!! "Obstojí v každé ložnici od Londýna na Východ i Západ... tedy krom Jihu, pochopitelně." ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Pan Ňafka a Carol Pifková povyšují Británii v USA ještě o třídu výš nad původní seriál. V obou případech jeden z mála seriálů, kdy mě dokáže rozesmát a bavit samotný český dabing postav. Ikdyž... podle kompjůtru ne. ()

HAL odpad!

všechny recenze uživatele

I těch pár desítek minut mi nejspíš způsobilo těžký úbytek mozkových buněk, před sledováním těchto vymaštěných vidláků by mělo varovat ministerstvo zdravotnictví. S klasickým britským humorem to nemá snad vůbec nic společného, zato průměrný američan libující si v převlekových "komediích" Edieho Murphyho, ve kterých pobíhají odporné stokilové polonahé machny, musí být přímo nadšen. Humor tu nahrazuje hromada nechutností a ze všeho nejvíc mocinky moc vtipné má být asi to, že jsou tu všechny postavy úplně retardované a létají kolem nich roztodivně barevné tělní tekutiny. Děkuji nechci, chcípněte v pekle. 1/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Stejné hodnocení jako u Malé Velké Británie ve Velké Británii. Zase určité scénky ( vozíčkář, kulturisti, astronaut ) výborné. Zbytek totální nuda a hnus, který jsem opět a znovu přetáčel. A vzhledem k tomu, že USA má o dvě série méně než Británie, tak jsem seriál sjel ještě rychleji. Hodnocení však zůstane stejné. Opět *. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Amíci si ze sebe sami srandu dělat neumí, tak to za ně musí udělat pánové Lucas a Walliams. Jsou tu všechny oblíbené (Andy, Carol, Linda,...) i neoblíbené (Bubbles, Bitty) postavy z klasické Little Britain plus řada dalších (malá Ellie-Grace či postarší manželé). Úplně nejvíc mne dostávala ta paní s čoklem (škoda, že měla jen tři skeče) a Carol, nabízejíc dívence výměnu obou kyčlí či suverénně oznamujíc dědovi, že už je mrtvý. Úžasný seriál... 90% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ujetý a občas dost nechutný pořad. Ale sranda to je, to se musí uznat. Třeba babička je hodně dobrá. "Nechceš jít do bazénu? Ne, určitě do toho chčijou." :D ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Úchlyný brtiský páreček se vydává do USA a drží si kvality i neduhy původního seriálu. Jen trochu více přitvrzuje. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Už s Little Britain jsem měl své problémy, ale tohle se naprosto míjí. Povedený skeč vychází možná tak jeden na epizodu a komediální duo se tu snižuje k ubohým a urážlivým vtipům. (S1 - ★★☆☆☆) ()

rawen 

všechny recenze uživatele

Musím oproti Little Britain UK snížit hodnocení, je to fajn, ale z vody se vařit nedá donekonečna. Několik fajn scének, jinak už spíš balast. 6/10 PS: kulturisti, 200 kilová nahá dáma, chcací a zvracecí dáma, kojení - to už je maličko žumpa, preferuju více inteligentnější humor, nejvíc se mi líbilo zakončení nekonečného seriálu scének s Andym Pipkinem :) ()

Reklama

Reklama