Reklama

Reklama

Plánovali si nezapomenutelné loučení se svobodou v Las Vegas. Teď si ale opravdu potřebují vzpomenout, co přesně se stalo! Čí je to dítě v šatně jejich apartmá v Caesars Palace? Jak se dostal do koupelny ten tygr? Proč jednomu z nich chybí zub? Ale hlavně – kde je ženich? Cokoliv tihle mládenci prováděli během večírku, bledne ve srovnání s tím, co musejí v téhle báječné komedii udělat za střízliva, když si z nejasných náznaků začnou skládat dohromady vzpomínky na všechna špatná rozhodnutí minulé noci. Režisér Todd Phillips (Mládí v trapu) a jeho hvězdné herecké obsazení si báječně užívají ve všech těch nepředvídatelných situacích, které do sebe jakýmsi podivným způsobem zapadají. Přidejte se k Pařbě ve Vegas. (Magic Box)

(více)

Recenze (1 966)

bajahor 

všechny recenze uživatele

:-) :-) :-) :-) :-) :-) Dost vtipný film, ale jelikož jsem očekávala mnohem víc vtipů (sakreš, nesmím si už číst hodnocení tady na csfd), tak pět hvězdiček dát nemůžu ()

Patr1k 

všechny recenze uživatele

Bolo tam dosť hluchých a trápnych momentov, ale na tie zabudnete, v hlave "zostanú" len tie ozaj po-opicové :D , čistá odreagovávačka, ktorá má gradáciu a nové nápady, čo je v dnešnej dobe pre podobné typy komédií problém... ()

popo666 

všechny recenze uživatele

Mozno to bolo prvymi 20 minutami filmu, mozno ospalou naladou, ale film ma nicim neuputal. Naladu uz nezdvihlo nic, dokonca ani decko co dostalo dverami. Urcite dam filmu este druhu sancu, ale po prvom zhliadnuti som sa vazne zasmial akorat tak na zaverecnych titulkoch, klobuk dolu, slideshow fotiek ako vystrihnuta z realnej nocnej akcie! ()

Synesis 

všechny recenze uživatele

Vtipný film o tom jak to také může skončit po kalbě. Perfektní výkon Zacha Galifianakise. Dlouho jsem se tak u filmu nepobavil. ()

E.T.Martin 

všechny recenze uživatele

Myslíte, že probudit s ráno ve zdemolovaném hotelovém pokoji s pořádnou kocovinou a živým tygrem v koupelně, je to nejhorší, co může být? Chyba. To nejhorší teprve přijde. Aspoň tolik o nejzábavnější komedii od dob Superbad. ()

l.bejk 

všechny recenze uživatele

Jelikož název Pařba ve Vegas tak sem čekal že to fakt rozjedou ale k ničemu nedošlo,akorát se probudily a pamatovaly si prd.Tyson je tu spíš pro legraci která se po celý film nedostavuje,podle hodnocení sem čekal super komedii ale jak to tak bývá starší herci prostě dobrý komedie v 80% případů nezvádaj.Nejlepší na filmu jsou ty fotky u konečných titulků. Bezvýznamý film který se nehodí ani do kin tak jako do televize. ()

Alfonso198 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době zábavná americká komedie. Skvěle se na to koukalo, ale zažít na vlastní kůži bych to nechtěl, nebo bych si to chtěl aspoň pamatovat :-) ()

jukyn 

všechny recenze uživatele

Skvělé, opravdu skvělé, několik nezapomenutelných momentů, které film nadhazují do neskutečných výšin...ano chápu, že některým se to extra nelíbilo, ale nejde udělat extra vtipných 90minut, ale vtipný tento film opravdu je....gayboys:DD ()

racing666 

všechny recenze uživatele

Super komedie. 4 teepci vyrazí do Vegas a jeden největší teepek Alan hlásí celej film. Je to vtipný, příběh do sebe logicky zapadá a hlavně je to realitě podobný. U mě skvělých 90%. ()

Quasimodo 

všechny recenze uživatele

Vtipne a jak krasne nostalgicke. Vzpominam na nase panske jizdy zamlada, jaky to byly krasny casy. Rozhodne tuto ujetou komedii doporucuji. ()

SphAnel 

všechny recenze uživatele

No s odpadem to nekdo prehnal, ale zas bomba to taky neni... nicmene zas po dlouhe dobe neco na co se da divat a pobavi. Jinak pro feministky to bude odpad :-) ()

Matt1555 

všechny recenze uživatele

Tak na pár veciach sa tam určite zasmiat dá, to hej ... Ale naozaj neviem prečo bola táto komedia tak ospevovaná. Maximálne priemerný film, a premna aj maximalne sklamanie. ()

Grázl83 

všechny recenze uživatele

Pouze lehce nadprůměrná komedie. Nechápu nadhodnocené hodnocení a podle ohlasů uživatelů se jedná o nejlepší komedii za 10let ??? V tom případě jsem asi z jiný planety. ()

Související novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (více)

Reklama

Reklama