Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

V době alternativy pouze přes kabel nebo satelit určitě jasná volba, zejména s Terezou Pergnerovou v hlavní roli, s příchodem dostupnějších televizí a klipů na internetu, které vyvrcholilo první českou hudební TV a změnami moderátorů už to šlo s tímto pořadem k šípku. Přesto ale u mě bude vždy mít v srdci malé nostalgické místo, když jsem si chtěl nahrát nějaký klip na VHS. Malé nostalgické místo hned vedle velkých nostalgických míst, které dřív či později přijdou, v čele s YouTube. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Někdy dobré, někdy hrozné. Nebo lépe řečeno dříve moderátoři nic moc, dnes Mareš lepší. A co se týče písniček bývali rozhodně lepší. Pamatuju si na první songy od Rammstein, Scooter, Kabáti, DIvokej Bill, Chinaski atd. Dnes je to samej pošahanej hip-hop, techno a disko a to se fakt nedá poslouchat!!! ()

Reklama

J. K. Lister 

všechny recenze uživatele

Přestože nejsem na pop a disko, kterým to v Esu jen hýřilo, našel jsem tam některé videoklipy, které stály za skouknutí od skupiny Aerowsmith, Twenty fou seven, od Landy Přízraky nebo už Jarošovský pivovar či od skupiny Premier: Hrobař. Dnes si svou hudbu vynahrazuju na rádiu Beat každou neděli v pořadu Hard and heavy. ()

Iroquaise 

všechny recenze uživatele

ajaj...legenda...devadesátá léta a soudobá populární hudba vtrhly do naší kotlinky...hlavně je zajímavý vnímat, jakej to byl mišmaš...jak se tam křížily tvrdý věci s ostrovními boybandy, s kontinentálním (pseudo) house-technem a tuzemskejma interpretama ( často v uvozovkách)...Premiere - Hrobař...Lunetic - Máma...Aerosmith - Crazy...The Offspring - Why don´t you get a job...2unlimited - No limit...20for7 - Is it love...Mr. President - Coco Jumbo...Fun Factory - Celebration...E-rotic - Help me Dr. Dick...Jackson - They don´t care about us...DJ Bobo - Everybody...Backstreet Boys - Get down...Take That - Never Forget...Spice Grls - Wannabe...Worlds Apart - Stay Together...Chaozz - Televize...Hanson - MMMbop...Kelly Family - Angel...Wanastovy Vjecy - Kouzlo...Joan Osbourne - One of us...John Scattman - Scatman´s world...Babylon Zoo - Space man...MC Erik a Barbara - Do it...Kopytovci - Dojit...Ozzy Osbourne - Back on earth...každopádně to byl jedinej komplexní hudební pořad u nás, kterej nenabízel jen hitparádu, ale i reportáže a rozhovory s domácími i zahraničními hvězdami (Osbourne, Kelly´s atd.), na stáncích se pak pravidelně vyloupla bestofka Čágo belo, šílenci...jedna až stotřicet vosum...jeden z majestátních symbolů doby a progresivní podoby tehdejší televizní zábavy...v dobrém i ve zlém...Divoká karta Novy...rekapitulace...sobota, jedenáct hodin dopoledne...Tereza, jedině Tereza...Rest in peace 90´s... ()

Trinculo 

všechny recenze uživatele

Hitparáda, který asi nebyla tak úplně hitparádou. Vyhrávali to Kelly Family, kteří se drželi roky a roky v čele. A vůbec, tak jsem se na to díval. Bez Terezy to pak nebylo už ono (nebo to bylo spíše věkem). Ale zajímavé jak se můj pohled měnil z nadšeného konzumenta na guilty pleasure v průběhu času. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Eso je jedním z nejdéle vysílaných pořadů TV Nova. První jeho epizoda byla uvedena již druhý den vysílání televize. Za tu dobu se na pozici moderátora vystřídali postupně Michael Viktořík, Tereza Pergnerová, Yemi A.D., Vítek Havliš, Rebeka Partyšová, skupina Lunetic, skupina Zoombie a Leoš Mareš. (Ded@M@tes)
  • Vítka Havliše, který pořad moderoval v letech 1998 až 1999, z pořadu vyhnali samotní diváci, kteří posílaly stovky dopisů se stížnostmi na jeho drsné vtipy. (Limetka_M)
  • Moderátorka Tereza Pergnerová, která pořad moderovala v letech 1994 až 1998, v době největší slávy propadla heroinu. Přiznala, že profetovala až 15 miliónů korun. Kvůli drogám nafotila i porno fotografie. Ze závislosti se vyléčila. (Limetka_M)

Reklama

Reklama