Reklama

Reklama

Dokonalý svět

(seriál)
  • Slovensko Dokonalý svet

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Děj seriálu Dokonalý svět se odehrává v redakci módního časopisu Grace. Jeho hrdinky a hrdinové žijí život stejně nablýskaný, jako jsou obálky časopisu, pro který pracují.
Tak jako se různí jejich věk a postavení, liší se i problémy, které je trápí. Ambiciózní a sebevědomá módní ředitelka časopisu Michelle (Jitka Čvančarová) se v soukromí mění v oddanou milenku, která nikdy nepřestává doufat, že bude jednou povýšena na post manželky. “Moje postava profesionální módní redaktorky nebude v tom seriálu úplně kladná. Popravdě řečeno, bude to nepříjemná ženská na první dobrou. Nakonec se ale snad ukáže, že má dobrý lidský charakter,“ sdělila Jitka Čvančarová. “Netajíme se tím, že Dokonalý svět bude tak trochu Ďábel nosí Pradu po česku, nebo možná tak trošku Sex ve městě”.
Šéfredaktorka Andrea (Tereza Brodská) se naopak všemožně snaží skloubit manžela, děti a zaměstnání.
Zralá redaktorka Alžběta (Jana Hlaváčová), pro kterou je Grace vším, se snaží všemožně zachránit starý svět před novými pořádky.
Ředitel časopisu David v podání Saši Rašilova je snob, který má přehled, rád se poslouchá a moc dobře ví, že se líbí ženám.
V módní redakci nemůže rozhodně chybět talentovaný stylista Oscar, v jehož mužském těle sídlí ženská duše – citlivá a zranitelná. (TV Nova)

(více)

Recenze (288)

Marthos odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto zmetkovému seriálu se dá těžko co říci. Žvanivý scénář, nezáživný děj, unylost, afektovanost, bulvární prostoduchost. V hromadění těchto nelichotivých epitet ornans by bylo možné donekonečna pokračovat. Hrát tam vlastně není co. Takový je už úděl několikrát vypůjčených výpůjček. Jediné, co překvapuje, je výrazně průměrné hodnocení tohoto designového trháku pokleslé úrovně. A to je asi také to, co na této ztrátě času udivuje nejvíc. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Vcelku fajn seriál, který jsem viděl již poměrně dávno. Nicméně si vybavuji dobré obsazení a několik velmi vtipných scén. Dokonalý svět není rozhodně dokonalý seriál a má spoustu chyb. Nicméně se v té záplavě "seriálů" dnešní doby neutopí a dokáže alespoň plavat na hladině. Jeho jednoduchý a místy naivní děj dokáže několikrát slušně pobavit, možná občas nevědomě, ale to co na tom sejde. Některé postavy jsou vyloženě protivné, ale díky obsazení jsou slušně zahrané a do seriálu jako celku dobře zapadnou. S klidným svědomím dávám dvě hvězdy. ()

Reklama

Beagle 

všechny recenze uživatele

Tak já nemám ani trochu námitky proti námětu, ale zkřížením Sexu ve městě, Ďábel nosí Pradu (se špetkou Zářjového čísla), Džungle rtěnek a Báječného světa shopaholiků v českém prostředí prostě nic hezkého asi vzniknout nemůže. Nejhorší je, že téměř všechny herce můžete v současnosti vidět na všech našich televizních stanicích v různých více či méně podobných seriálech a to mě jako diváka v podstatě mate. Kdyby na televizi nesvítilo v rohu to logo, nevím na čem jsem...:) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

České seriály a filmy převážně nemusím,ale tohle mě narozdíl od Vekávéček,Ordinací apod.dostalo!:)Nenechala jsem si ujít jediný díl.Jen je škoda,že zbytečné a trapné seriály neustále natahují,zato DS skončil příliš brzo.Mimochodem vážně bych lidem,kteří viděli jeden díl a hned hodnotí,nakopala zadky. ()

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Už z reklamy na tenhle seriál jsem věděl, že to bude megashit, ze zvědavosti jsem se na pár minut koukl co je to za sračku a musel jsem tv s velkým znechucením vypnout. Po prvním dílu s pěkným názvem „ Vánoce v Karibiku" už na další nemám chuť se dívat. Kam to spěje? Fakt budu muset zkusit i tu 16% Ordinaci, určitě to bude lepší. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (12)

  • Když se poprvé potkaly seriálová šéfredaktorka Tereza Brodská a scenáristka Mirka Vopavová, která řídí redakci módního časopisu, zjistily, že mají tolik společného, jako by byly obtiskem jedna druhé. (Lolita)
  • První řada seriálu vznikala 146 dní, během nichž bylo natočeno zhruba 450 hodin záznamu. Na rozdíl od jiných seriálů štáb pracoval filmovým způsobem, tedy na jednu kameru, kterou podporovala druhá. (Lolita)

Reklama

Reklama