Reklama

Reklama

V akční komedii s názvem 21 Jump Street se policisté Schmidt (Jonah Hill) a Jenko (Channing Tatum) připojí k tajné jednotce Jump Street a využijí svůj mladistvý vzhled k tomu, aby v utajení pracovali na místní střední škole. Když vymění zbraně a odznaky za školní batohy, riskují své životy, aby vypátrali nebezpečný gang drogových dealerů. Zjišťují však, že střední škola se vůbec nezměnila od té doby, co ji před pár lety opustili – a především přicházejí na to, že se stále nevypořádali s celou řadou vlastních problémů, kterým v průběhu dospívání čelili. Oba se musejí postavit hrůze a nervozitě z toho, že jsou nuceni znovu zažívat všechny strasti, o kterých se domnívali, že už jsou dávno minulostí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 156)

tron 

všechny recenze uživatele

Snaživé, ale moc ma to nechytilo. Temný seriál (na ktorom som vyrastal) bol atmosférou a postavami niekde absolútne inde, ale to nie je dôvod, pre ktorý filmovému spracovaniu dávam "len" 60%. Len 60% za to, že ma príliš nebavil, je dosť dlhý a najlepšie vtipy sa dostali do traileru. Tatum a Hill sú vydarený párik a ako celok je to vlastne fajn, oddychová záležitosť. Ale dvojka ma bavila o dosť viac, čo je prekvapivé. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jedna z nejpovedenějších akčních komedií za poslední roky. Jednoduchý příběh dotažený k dokonalosti zásluhou skvělé ústřední dvojice (Hill mě osobně vůbec nevadí), úderného humoru a trefně parodických, ale zároveň i dobře natočených akčních scén. Nej momentem je nástup Johnnyho Deppa, jehož nostalgické cameo nemá chybu, a nejzajímavější postavou překvapivě ostře hláškující kapitán Ice Cube, který si připsal možná nejlepší roli své kariéry. Nechápu, co to české distributory popadlo, taková super komedie by se přece v kinech krásně vyjímala. 80% ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jonah Hill na sobě zapracoval a je vidět, že se mu podařilo nějaké to kilo shodit a určitě mu to prospělo. Jonah se také podílel na příběhu a byl výkonným producentem. Chyběl mi dramatický a vážný tón původního seriálu, protože téma drog na školách je stále aktuální. V cameo rolích agentů DEA si zahráli Johnny Depp jako Tom Hanson a Peter DeLuise jako Doug Penhall. Pod stejnými jmény postav hráli již v původním seriálu Jump Street 21 (1987–1991). ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Seš připravenej na život drsnejch zmrdů?“ Pořádně střelená blbost, ale povětšinu času dost zábavná. Sází sice někdy na trochu jednodušší humor (a spolu s přítomností Ice Cubea také vulgarismy), ale za to velmi funkční. Navíc je postupem času čím dál víc ujetější a vtipnější, zejména od maturiťáku (pasáž v hotelovém pokoji byla dokonalá) chytá pořádné grády. A co na filmu velmi oceňuju, je pohrávání si se žánrovými klišé (nevybuchující náklady, zbraň v růžovém autíčku, dojemný rozhovor 2 umírajících a mnoho dalších). Celkově to vidím na silné 4* a jsem zvědavý, jak na mě zapůsobí druhý díl. „Ty pořád neznáš ty práva? Seš polda!“ – „No tak! Vždyť to v telce vždycky střihnou, než je stihnou říct!“ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Docela mě nasralo, že takovouhle super komedii zdejší distributoři vůbec neuvedou do kin a místo nich si tam nahází kopu bůhví jakých sraček, na které se nedá podívat ani, když si je člověk někde ukradne. Nevím čím to je, jestli jsou to vzájemná lobby mezi distributorskými a produkčními společnostmi nebo jsou prostě jenom tak debilní, ale podstatné je, že my pak přicházíme o super filmové zážitky a musíme se k nim dostávat jinou, daleko složitější cestou. Přitom ale tenhle film má co nabídnout. Výborný, nekompromisní humor, perfektní, fajnovou dvojku, parádní, pro mladý atraktivní příběh. Co víc si v dnešní době od komedie přát. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (28)

  • Jonah Hill je nejen představitelem jedné z hlavních rolí (Schmidt), ale také výkonným producentem a spoluautorem námětu. (Rominator)
  • Tajné ústředí policie v kostele je ve skutečnosti St. James AME Church na 22 N Roman Street v New Orleans. (veronikajel)
  • Film se natáčel v New Orleans a okolí ve státě Louisiana. (Rominator)

Související novinky

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

06.12.2023

Hollywoodem krouží nové žhavé zboží, které by mohlo do kin či před obrazovky nalákat davy nenasytných diváků. Hollywood Reporter totiž přináší zprávu, že je rozpracován scénář k třeskuté akční… (více)

Universal se opět pokusí oživit monstrum

Universal se opět pokusí oživit monstrum

21.11.2020

Před třemi lety se Universal pokoušel po vzoru Marvelu nastartovat vlastní filmový vesmír, který by zahrnoval klasické figury tohoto studia: Frankensteinovo monstrum, jeho nevěstu, Drákulu, Mumii,… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Reklama

Reklama