Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 5
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Joe321 k tomuto seriálu (1)

Nahoru a dolů (2009) 

Tohle se opravdu těžko popisuje. Geniální záležitost s prvky Frat Packu (Ferrell s bílym hárem rozhání dav baseballovou pálkou) a tunou dokonalých hlášek. Danny R. McBride si svojí roli egoistického blbce úživá na plno. Škoda jen, že v posledních dvou dílech tenhle kratičký seriál ztrácí svoje tempo a originalitu. Začne se hrát na vážnější notu a vy už víte, kam směřuje. Každopádně nasmál jsem se hodně a často hystericky. -"Just like in life, all of my successes depend on me. I'm the man who has the ball. I'm the man who can throw it faster than fuck. So that is why I am better than everyone in the world. Kiss my ass and suck my dick, everyone." ()

Reklama

Reklama