Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 8
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Dejf4 k tomuto seriálu (5)

Nahoru a dolů (2009) 

Kenny "FUCKING" Powers si Vás ve 29 dílech omotá kolem prstu a vy ho prostě milovat musíte! 8/10▐ Více u jednotlivých sériích..▐ ()

Série 1 (2009) (S01) 

Kenny "FUCKING" Powers skóruje. Tohle je prostě, tak burantský, nekorektní, tvrdý, hloupý humor, který si zamilujete a Powerse toho "idiota" ze Severní Karolíny též. 8/10 ()

Série 2 (2010) (S02) 

Kenny "FUCKING" Powers skóruje i napodruhé. Je to stále stejný egoistický blbec, který chrlí nekompromisní černý humor. Kenny je prostě hláškující mašina a ani v Mexiku neztratil své kouzlo. 8/10 ()

Série 3 (2012) (S03) 

Kenny "FUCKING" Powers skóruje i napotřetí. Třetí série je ještě vyladěnější a především vedlejší postavy jsou skvěle napsáné. Příběhově to stále má kam jít. A i v tom všem buranském světě to umí dojmout. 8/10 ()

Série 4 (2013) (S04) 

Kenny "FUCKING" Powers počtvrté a naposled. A přesto stále v plné síle. Je to sice již umírněnější a ne již tak originální a svěží, ale stále to má svoje momenty. Především camea stojí za to! Každopádně finální série a celkové završení ostudu neudělala a Kenny "FUCKING" Powers bude chybět! 7/10 ()

Reklama

Reklama