Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí pokračování této komedie nese název Fotři jsou lotři a vypráví o dalším průběhu života rodiny Jebalových a Byrnesových. Greg Jebal se svou manželkou Pam mají dvojčata, která brzy oslaví své 5. narozeniny a koupili si nový dům, který je v rekonstrukci. Gregův tchán je bývalý specialista CIA, poté co dostane infarkt, tak uvědomí Grega, že on bude jeho následníkem. Chce aby se stal kmotrem Jebalem, musí pro to splnit tři důležité věci. Mít pro rodinu pořádný dům, zařídit dětem to nejlepší vzdělání a zajistit finanční zázemí. Greg je šťastný, že konečně se jeho vztah s tchánem zlepšil, a tak hodlá udělat vše pro to, aby ho nezklamal. Chce dát děti do té nejlepší, ale zároveň nejdražší školky ve městě, kterou si jako zdravotní sestra nemůže dovolit. Greg chce získat více peněz a tak je přesvědčen k propagaci pilulek na erekci. Jack se svou manželkou Dinou přijedou Jebalovi na pár dní navštívit. Jack je velmi podezíravý a zjistí, že Greg před ním něco skrývá, myslí si, že mladá dívka Andi Garcíová, která Grega přesvědčila k propagaci pilulek na erekci, je jeho milenkou. K tomu ještě do města přijede Pamin bývalý přítel Kevin, na kterého Greg žárlí. Jack nabádá Pam, aby se dala dohromady s Kevinem. Greg a Jack se opět pohádají. Jack Grega sleduje a uvidí, jak ho polonahá Andi svádí... (TV Prima)

(více)

Recenze (540)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Třetí fotří díl doplácí na příliš vysokou kvalitu svých starších brášků. Zejména první díl by v kategorii "filmy u kterých se smějeme jako hovada" byl žhavým kandidátem na přední pozice. I když se srovnávím filmů zcela vyhýbám u filmových serií je situace trošku jiná. Ve třetích fotrech totiž všechno humorné už bylo servírováno dříve, z čeho tedy uvařit závěrečný dezert. Všechny postavy už známe, Mr. Gings už umí splachovat prkýnko a Jebal se projebal ke šťastnému rodinému životu. Takže jediný co zbejvalo, zavolat všechny Jebaly i nejebaly před kamery a pokusit se o zázrak, ale ten se prostě zcela zákonitě nemohl konat. Ano, jistě film nepostrádá na vtipu, ale už jen pouze při společných scénách Roberta a Bena. Zbytek scén naházet do hajzlu a poprosit Mr.Gingse o spláchnutí. Tohle už bohužel není ta fotří dálnice s fórama na každým kilometru. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, proč by ne. Mně je jedno, když komedie mají pokračování. To je na samotných autorech a jejich úsudku a když mají nápady, tak jen ať je zrealizují. A proto taky nemůžu říct, že by tenhle film byl tak špatnej, jak sám DeNiro kdekoliv tvrdil. Naopak se mně to docela líbilo, jen mě tam štvala jedna věc. A to vlastně fakt, že se střídali naprosto příšerný a debilní scény s těma zase neuvěřitelně vtipnejma a to tak šíleným způsobem, že si toho nešlo nevšimnout. Ale pobavil jsem se, nemůžu říct že ne. Sice to neobsahuje kvality prvního dílu, ale vlastně to svůj účel splnilo a to je podstatný. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $148,438,600Tržby Celosvetovo $310,650,585Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,001,838Tržby za predaj DVD v USA $20,821,955║ Už to nie je ono, je to už strašne prevarené bez lepšieho zápalu, opakuje sa len to čo už dobre poznáme, nájde sa tu zopár dobrých frkov ale ako celok to nemá čo už dať, zbytočnosť. /videl v kine: 45%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Little Fockers aneb jak scénáristé dojebali jednu vtipnou sérii. První dva díly byly rozhodně to lepší z komediálního žánru posledních let. Třetí díl je však smutná ukázka vaření z vody a nepromyšlenosti vtipů. Kde je Greg, který hledá Gingse nebo zapaluje ručně vyrobený altánek? Bez humoru to nefunguje, ani když máte tucet (ne)slavných hereckých jmen (zdravím Harveyho, Lauru, Jessicu a ostatní z prvních dvou dílů). Tahle "tečka" si zasloužila mnohem víc. Krom toho mám pocit, že z trilogie to je jediný díl, který mě napodruhé nepobaví už vůbec. PS: youtube remix hadr:) ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co na tom filmu stálo 100 miliónů dolarů?!? Ale jinak v pohodě, bavil jsem se, i když musím přiznat, že předchozí dva díly mě bavily více. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Pre mňa rovnako dobré ako prvé dva dieli, sem tam trápne, sem tam vydarené hlášky a sem tam zábavné. V skratke - jedna z ďalších priemerných komédií. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Oprava strechy neprebieha podľa plánu.“ – „To sa stáva.“ – „Mne nie.“ Už prvé dve časti ma hnevali svojou priemernosťou (ostro kontrastujúce s bombastickým kastingom) a tým, že sú plné otravných postáv, ktoré sa nesprávajú ako ľudia, ale skôr ako (morálne) príšery, ktoré si nerobia ani vrahovia v kriminále, nieto ešte postavy v rodinných komédiách s ponaučením. Ale v trojke už mám toho vážne po krk. Nesympatické výkony inak sympatických hercov (tentoraz do toho Stiller s De Nirom stiahli rovno aj Lauru Dern a Harvey Keitela, navyše v úplne zbytočných rolách), tuctové dialógy, banálne „ohromne vtipné“ scény (grcanice sú ešte tá vydarenejšia vec, čo je alarmujúce) a naťahovaný scenár, v ktorom De Niro ZASA ide po Stillerovom krku, hoci sa už dvakrát udobrili. Strašná trilógia. Strašná! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni dva dily byly solidni komedie, tohle uz ne. Par focker hlasek, nejaka ta parodie znamyho filmu a trochu dohadovani mezi Stillerem a De Nirem obcas pobavi, ale to je tak vsechno. Vetsina foru uz tu byla, pribeh je tak trochu o nicem, tvurci proste jen vzali znamy postavy a nechali je saskovat. Herci sice nejsou spatny, ale nejvic stejne pobavi vedlejsi role, zlita Jessica Alba a vidlackej Keitel. Pro me proste zklamani, ne ze bych se vylozene nudil, ale ani jsem se moc nezasmal. Slabsi 3*. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Snesitelná trojka. Dokonce i celkem zábavná, ale nikoliv sama svým humorem, nýbrž dvojicí De Niro/ Stiller (bojím se, že u toho jejich soupeření bych se bavil i u dalších pěti dílů, teda v případě, že bych se k nim ještě dokopal). ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Ohavně nudné. První dva díly měly alespoň kvalitní vtipné scény, ze kterých se člověk smál třeba minutu v kuse a pak ještě druhý den, když si je vybavil. Třetí díl takovou neměl ani jednu, scénáristická impotence si vystačila s říznutím do prstu při večeři a laciné píchnutí injekce do péra De Nira bylo zjevně vrcholem filmu. To "nejlepší" tedy připravil trailer a samotný film je jen nastavovaná vata. Celý film se tváří jak "návrat hrdinů" a všechno je až moc strojené a vycucané z prstu. Hlavní dějová osa příběhu je o ničem a to, co by jí mělo ozvláštňovat a doplňovat (Jebal a Andi) je ještě nudnější. Na první pohled se zdá, že problém je ve scénáři, ale ten měly prázdný i první dva díly, hlavní problém celého filmu je nulový vtip, nechápu jak si toho tvůrci nemohli nevšimnout. Nefunguje už ani postava De Nira, která v prvních dílech vzbuzovala respekt a její vztah s Jebalem bylo to, o co ve filmu šlo. 50% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

„Troufáš si být kmotr Jebal?“ Jsem poněkud na rozpacích z toho, že bývalý agent preferuje ve své rodině mafiánské praktiky. A vyloženě rozezlen jsem z toho, že každá komediální přihrávka je předem avízovaná a tudíž divákem lehce čitelná. Víc jak dvě hvězdy si tento snímek rozhodně nezaslouží, ale já jednu přihazuji za excelentní placák Jessicy Alby, jejíž dopad bych, po troše hraného váhání, velmi rád tlumil. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

No, ještěže nemám tchána ze CIA, takový waterboarding po nedělním obědě - to nezní moc lákavě.. I na potřetí se Byrnesovic kolo důvěry vydalo stejnou stopou a až na výjimky nejevilo známky podhuštění, ovšem do budoucna, ruku na srdce, ten vzorek je sjetý a už vážně není kde brát. Snad ještě možná zkusit díl o pokročile stařecké demenci Fotři jsou šojtři plus vše shrnující epilog Fotři do rakve patří. Dejte někdo proboha Lauře Dern najíst! Vždyť v takovém stavu by zaskočila T-Rexovi v krku jak kapří kůstka.. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Novou fekální gardou třetí cenové se stávají vaši oblíbení oscaroví laureáti De Niro, Hoffman a Streisand! A já myslel, že tuhle špinavou komediální práci odvádějí jen bratři Farrellyové a Adam Sandler... 30% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Možná bych se i dozvěděla, jak tato bitva, v níž Fotři jsou lotři, skončí, jenže to bych nejdřív nesměla asi tak zhruba po hodině sledování začít usínat:) Slabý děj mě ani nijak nepodnítil v tom, abych vydržela až do konce. Za začátku to vypadalo docela uspokojivě, ale pak vše začalo upadat do podprůměru a mě to přestalo zajímat. Rozhodně nejslabší, a doufám, že také poslední díl této trilogie. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: John Hamburg, Larry Stuckey / Predloha: Greg Glienna, Mary Ruth Clarke | Hudba: Stephen Trask | Produkcia: Jane Rosenthal, Robert De Niro, Jay Roach, John Hamburg | Distribúcia: Universal Studios, Paramount Pictures | Štúdio: Relativity Media, TriBeCa Productions, Everyman Pictures | Rozpočet: 100 miliónov $ | Tržby: 310,650,585 $ || Pôvodne za 3, ale kôli neskôršiemu písaniu komentára už vlastne viem, že ten film vo mne po mesiaci nezanechal vôbec nič - emóciu, spomienku na scénu - nič. A to komédií za sto mega neodpustím. Pamätám sa len na to, že som pri sledovaní netrpel, takže lahší podpriemer... S takým hereckým ánsámblom... ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Kdo tvrdí, že druhé pokračování situované kolem rodinky Fockerů a Byrnesů nestojí za nic, bude u třetího dílu pravděpodobně naprosto znechucen. Tahle zvláštně ztřeštěná rodinka už nemá moc co nabídnout, takže krom "vtipů" z traileru (zvracení, krev) nedokáže ve dvou hodinách nabídnout o moc víc než několik sexuálně laděných, komediálně pojatých (tedy to, že se jim zasmějete, je silně zpochybnitelné) scének na téma erekce či homosexualita. Pro mě zkrátka zklamání, které z propadliště jedné hvězdičky na poslední chvíli zachraňuje jen De Niro a jeho mise při objevování tajů internetu aneb ať žije Google, YouTube a remixy. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Bolo pár scén, kedy som sa fakt schuti zasmial, no inak nič moc... najlepšia scéna: bitka v bazéne s loptičkami :D ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Po přečtení několika zdejších komentářů zklamaných uživatelů jsem došla k závěru, že můj názor na toto pokračování fotrů a lotrů je zcela opačný. Trojka je stejně dobrá a vtipná jako její předchozí dva sourozenci. Kmotr Jebal vs exagent CIA - dva kohouti na jednom rodinném písečku. Mou bránici snad nejvíc atakovala scéna samodefibrilace menšího infarktu dvěma dráty pod napětím nebo záchrana života při zhruba pětihodinové erekci vbodnutím adrenalinové injekce přímo do třetí nohy. Můj oblíbenec Owen Wilson tento film ovšem korunoval svou budhisticky šířící aurou, všeříkající kérkou a realizací malé narozeninové oslavy končící ryze politicky diplomatickou výměnou názorů. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Již třetí film postavený na zcela totožném schématu. A světě div se, docela to funguje. Teda vlastně jen interakce mezi Benem Štýlerem a Robertem De Nirem, která se od prvního dílu nezměnila. Vše ostatní totiž naprosto neodpovídá mé představě o dobrém vkusu. Příběh je celkově slepenec "komických" situací, které fungují v závislosti na postavě, která se v té které scéně objevuje: o něco horší, než De Nirova a Stillerova, ale stále dobrá postava, je ta Owena Wilsona. Mnohem slabší jsou postavy Dustina Hoffmana a Barbry Mecha-Strejsandy. Postava Jessiky Alby je pak úplně na pěst. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Definitivně opouštím ostrov Fockerů, vládne tady zlo! Vzít osvědčenou partu a vložit jí do filmu, který má parametry srazu bandy z Prci Prci Prciček po 20-ti letech? Velmi špatný nápad. Takhle trapně jsem se v kině necítil skutečně hodně dlouho. Nad Jessicou Albou definitivně lámu hůl, ale nejsmutnější je ta blonďatá anorektička vzadu, co je v titulkách uvedena jako Laura Dern (má platonická láska z Jurského parku). PS: 1/2* za nejlépe hrající zvukovou aparátůru! ()

Související novinky

Jebalovi a Jebalčata

Jebalovi a Jebalčata

20.02.2009

Na nás nekoukejte, čsfd tenhle překlad „hravého“ původního jména nevymyslela. ;-) O pokračování „fotrovské“ série se mluví už léta. Aby ne, jednička při rozpočtu 55 miliónů vydělala celosvětově 330… (více)

Reklama

Reklama